laki83 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 kurde chciałem poczytać co tu sie ciekawego pisze ale sami zoofile sie zeszli:polew::polew:
Fr0styyy. Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A mnie rozłożyło przeziębienie:thumbdown:
miszka Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 weekend się zaczyna , wylecz się dobrymi procentami i do poniedziałku zapomnisz że byłeś chory
MARCIN607 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Siema dzisiaj moje padlo otworzylo sezon rezania u Domina-wpadl Blutek C swietna sprawa.
wladi Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Siemadzisiaj moje padlo otworzylo sezon rezania u Domina-wpadl Blutek C swietna sprawa. Gratki ja też mam C tylko nie zapominaj go czasem wyłączyć jak będziesz jechał z kobietą bo wiesz różnie bywa jak jakaś d*pa zadzwoni:polew::polew:
Wandej Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Siemadzisiaj moje padlo otworzylo sezon rezania u Domina-wpadl Blutek C swietna sprawa. Znowu u niego byłeś i nie dałeś znać? Jaja masz urwane:decayed: Ty Wladi faktycznie idzie się naciąć albo jak kumle dzwonią czy pije z nimi:decayed:
reikeb Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A mnie rozłożyło przeziębienie:thumbdown: Mnie też od wczoraj coś wierze ale walśnie przeprowadzam kuracje Bo tak być nie może, jutro mam zamiar pare gratów do rezania wydechu ogarnac i auto po zimie wypucować wiec przeziębieniu mówimy nie
miszka Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 panowie posiada tu ktoś konto PayPal ? potrzebuje kogoś kto by zapłacił Arturowi za naklejki dla mnie bo chciałem zapłacić paypalem ale on nie ma paypala a ja nie mam konta w polskim banku. z góry dzięki za pomoc
Fr0styyy. Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja mam podpięty pod konto bankowe, ale kasy na nim brak.
miki Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Też mogę pomóc jak coś Tapnięte z SGS III
miszka Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 czekam na odpowiedź od Fr0styyy bo pierwszy się zaoferował, jak by co to będę pamiętał dzięki chłopaki że można na was liczyć
Fr0styyy. Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 czekam na odpowiedź od Fr0styyy bo pierwszy się zaoferował, jak by co to będę pamiętał dzięki chłopaki że można na was liczyć Mogłem chociaż wcześniej sprawdzić konto, ale groszem nie śmierdzi
miki Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Całą kasę chowasz przed skatbówką w skarpecie? Tapnięte z SGS III
Fr0styyy. Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jak mam kasę pod ręką to zaraz wydaję na bzdury
miki Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Na dziwy wydajesz i potem nie starcza na mody Tapnięte z SGS III
miszka Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 najważniejsze że się zaoferowałeś , a to już duży plus no i w sumie kasa ci nie potrzebna na koncie bo ja chciałem tylko kogoś kto by był pośrednikiem przelewu kasiorki dla Artura Ja przelewam kasę na PayPal , dalej kasa jest wpłacana na konto bankowe w ciągu dwóch godzin powinna już być na koncie, a potem tylko przelew dla Artura
Fr0styyy. Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No nie wiem, czy tak 2 godziny. Jak miałem płacone przez wytwórnie płyt to kilka dni przelew z paypalu na moje konto szedł Za to mając np. 100 zł na koncie i mając 0 na paypalu idzie bez problemu zrobić instant transakcje
miszka Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 to coś chyba nie tak bo u mnie to trwa nie raz nawet krócej , ale to też może zależy od banku
Rekomendowane odpowiedzi