Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzień dobry :) Wy to macie dobrze, spokojnie można sobie na forum posiedzieć ja od rana we Wrocławiu w pracy :( Szukam sobie RNS-e... Korzystał ktoś z oferty NAVIpol? 1999 montaż ze wszystkimi częściami. Dobra oferta? Muszę niestety przyspieszyć z poszukiwaniem, ponieważ Chorus którego używam jest z A3 żony, a jej autko wraca w końcu z serwisu.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
dzień dobry :) Wy to macie dobrze, spokojnie można sobie na forum posiedzieć ja od rana we Wrocławiu w pracy :( Szukam sobie RNS-e... Korzystał ktoś z oferty NAVIpol? 1999 montaż ze wszystkimi częściami. Dobra oferta? Muszę niestety przyspieszyć z poszukiwaniem, ponieważ Chorus którego używam jest z A3 żony, a jej autko wraca w końcu z serwisu.

w tej cenie to już spokojnie Leda kupisz :whistling:

Opublikowano

Dokładnie. A montaż to na pewno w okolicy masz jakiegoś szpeca z forum który Ci za flaszkę zainstaluje:wink:

Opublikowano

Zakoduje sobie pewnie sam, w A3 troszkę bawiłem się z kodowaniami i różnymi zmianami raczej sam. Ile LED kosztuje, znaczy sama navi?

Opublikowano
Zakoduje sobie pewnie sam, w A3 troszkę bawiłem się z kodowaniami i różnymi zmianami raczej sam. Ile LED kosztuje, znaczy sama navi?

to zależy ale tak od 1600zł w górę spokojnie znajdziesz , ale na pewno i taniej można tylko trzeba dobrze poszukać okazji :wink:

...wie ktoś może czy ten zestaw z B8 podejdzie do naszych B6 , był chyba gdzieś kiedyś wątek o tym ale nie moge znaleźć

MA244-1.jpg

:hi:

Opublikowano

ZA ILE DORWALES!!!:baseball::polew:

Opublikowano

30F :dziura:

Opublikowano

Też mi się podobają te przyciski :) Myślałem, że jak kupię S-lina to już nie będzie wiele do rezania w autku :P

Opublikowano

nawet jak byś kupił nie wiadomo jak wypasioną wersje to i tak zawsze coś się znajdzie do rezania :kox::decayed:

Opublikowano

Niestety, zawsze tak jest :) A w B6 jest o wiele więcej wykonalnych rzeczy niż w 8L :) Powoli dojdę do Waszego poziomu z autkiem...

Opublikowano

mikaszi, ja wezme do a6stki jak do b6 nie podejda ;)

Opublikowano

kurcze nie mogę znaleźć tego tematu odnośnie montażu tych guzików do B6 :kwasny:

Opublikowano

Nie da rady, daje 30 funtow i zabieram je TERAZ :decayed:

Opublikowano

:slina:

942218_519871024740840_1530351670_n.jpg

Opublikowano

:no4:

Opublikowano

:no4:

o ile dobrze pamiętam wrclaguna coś rezał

Opublikowano
kurcze nie mogę znaleźć tego tematu odnośnie montażu tych guzików do B6 :kwasny:

ucho rezał, zobacz w jego temat. Z tego co mówił to yebania jest sporo, ale efekt bdb

Opublikowano

ucho rezał, zobacz w jego temat. Z tego co mówił to yebania jest sporo, ale efekt bdb

co chcesz wiedzieć

---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:47 ----------

...wie ktoś może czy ten zestaw z B8 podejdzie do naszych B6 , był chyba gdzieś kiedyś wątek o tym ale nie moge znaleźć

http://www.baaqii.com/promanage/productimage/Ewhole/MA244-1.jpg

do drzwi kierowcy przełączniki szyb i lusterek pasują p&p,lecz trochę rzeźbienia jest przy reszczie drzwi

auto masz z mojego roku więc jeszcze mogą ci nie pasować kostki w przełącznikach z tyłu i prawym przodzie tzn. możesz mieć kostkę na 8 pinów a w tych z chromem jest wtyczka na 4 piny, ja tak miałem:wink:

Opublikowano

to zależy ale tak od 1600zł w górę spokojnie znajdziesz , ale na pewno i taniej można tylko trzeba dobrze poszukać okazji :wink:

http://www.baaqii.com/promanage/productimage/Ewhole/MA244-1.jpg

te są ładniejsze :decayed:

dsc00894ym.jpg

Opublikowano

Kolejne Bose ogarnięte:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Dodatkowo został podłączony moduł Bluetooth