Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedam swoją S-klase, żona się dowiedziała, że mam kochanke i ot co mi zrobiła z autem:

Mercedes-Benz S 320 okazja 2004 Bydgoszcz ? Tablica.pl

:bag:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam. Nie wiem, gdzie zadać to pytanie. Czy zderzak tył z B7 podejdzie do B6? (kombi) Szukam dwururki.

Nie podejdzie

Tapnięte z SGS III

Opublikowano
Witam. Nie wiem, gdzie zadać to pytanie. Czy zderzak tył z B7 podejdzie do B6? (kombi) Szukam dwururki.

jeżeli liczysz na P&P to nie podejdzie , ale po jakiejś grubej rzeźbie na pewno by go założył :wink:

Opublikowano

mikaszi, tak to nie. Czyli muszę szukać od B6.

Opublikowano

p&p musisz szukać od b6

Opublikowano
panowie orientuje się może ktoś do jakiego modelu/silnika podchodzą tarcze przednie 320mm

to jak pomoże ktoś

już wiem że na pewno montowane były w

S4 B5 2.7 BiT

A4 B7 3.0

?

Opublikowano

2.0t

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
panowie orientuje się może ktoś do jakiego modelu/silnika podchodzą tarcze przednie 320mm

to jak pomoże ktoś

już wiem że na pewno montowane były w

S4 B5 2.7 BiT

A4 B7 3.0

?

Jeszcze chyba a6 3.0tdi ja u siebie mam z 2.7 bit b5 2 tloczki

Opublikowano

B7 2.5tdi

B7 2.0 TFSI

Opublikowano

dzięki panowie :hi:

---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:58 ----------

Jeszcze chyba a6 3.0tdi ja u siebie mam z 2.7 bit b5 2 tloczki

też takie nie dawno zamontowałem u siebie , samochód hamuje że plomby można zgubić :decayed:

Opublikowano

Witam :hi:

Potrzebuję rady bardziej doświadczonych kolegów :wink:

W mojej A4 mam "zwykłe" lampy - nie planuję przerabiać ich na bixy, więc... czy lepiej wsadzić

Led

H7 Power Led 5x1.5W biała motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu

czy Hid

Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu

Do tego W5W W5W LED Canbus 6xSMD W5W / T10 white 5000k radiator motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu

Opublikowano

moim zdaniem tylko wymiana na xenon/bixenon :wink:

Opublikowano

+1. Ja u siebie przed dzwonem założyłem HIDy i tak średnio zadowolony byłem z światła... Wiadomo, lepiej, niż na "żółtych" żarówkach, ale jeszcze nie to, co mnie zadowala. Tym bardziej, że w ex b5 miałem BIX, także tego... :whistling: sarna mi pomogła trochę z decyzją przejścia na BIXy :decayed:

Opublikowano

ogólnie nie powiem - bardzo chętnie bym zmienił na bixy ale to się liczy z przeróbką lamp, wymiana zderzaka, dołożenie sprysków, samopoziom no i koszt żarników i przetwornic :facepalm:

Lista do kupienia i zrobienia dość długa - i raczej nie do zrealizowania w najbliższym czasie :facepalm:

Chciałbym w miarę niewielkim kosztem poprawić oświetlenie w autku :wink:

+1. Ja u siebie przed dzwonem założyłem HIDy i tak średnio zadowolony byłem z światła... Wiadomo, lepiej, niż na "żółtych" żarówkach, ale jeszcze nie to, co mnie zadowala. Tym bardziej, że w ex b5 miałem BIX, także tego... :whistling: sarna mi pomogła trochę z decyzją przejścia na BIXy :decayed:

To chyba pozostaje mi do lasu jechać i saren szukać :decayed:

Opublikowano

ogólnie nie powiem - bardzo chętnie bym zmienił na bixy ale to się liczy z przeróbką lamp, wymiana zderzaka, dołożenie sprysków, samopoziom no i koszt żarników i przetwornic :facepalm:

Lista do kupienia i zrobienia dość długa - i raczej nie do zrealizowania w najbliższym czasie :facepalm:

To na początek HIDy są jakąś alternatywą, ale błagam nie zakładaj żarników z barwą 6k+ i od razu jedź to ustawić dobrze na stacji :whistling:

Opublikowano

To na początek HIDy są jakąś alternatywą, ale błagam nie zakładaj żarników z barwą 6k+ i od razu jedź to ustawić dobrze na stacji :whistling:

Jak już to myślę max 5k założyć...

Te ledy W5W powinny pasować do tych Hidów z linka ?

Opublikowano

Jak zmienisz na xenon to masz większość rzeczy z bani, to po pierwsze, a po drugie to przy hidach też raczej powinieneś dołożyć spryski i samopoziom :wink:

Opublikowano

Jak zmienisz na xenon to masz większość rzeczy z bani, to po pierwsze, a po drugie to przy hidach też raczej powinieneś dołożyć spryski i samopoziom :wink:

W sumie też prawda :facepalm: Widziałem, że na forum jeżdżą na hidach 4-5k bez sprysku i samopoziomu i nikt się nie "przyczepił"...

Czyli można przyjąć że ledowe H7 raczej nie mają sensu ?? :eusathink:

Opublikowano

Jako dzienne mają za***isty sens, ale nie da Ci to tyle światła, co zwykła żarówka :wink: