Opublikowano 21 Lipca 201313 l no i uj jestem juz mezem i powiem wam jedyne co moge powiedziec to glowa boli:decayed:
Opublikowano 21 Lipca 201313 l no i uj jestem juz mezem i powiem wam jedyne co moge powiedziec to glowa boli:decayed: własnie miałam pytać jak żyjesz
Opublikowano 21 Lipca 201313 l :hi:allPany to jak spody lusterek superb pasują do naszych bo bym diody targał LUSTERKO KOMPLETNE SUPERB I PODSWIETLENI LED PRAWE (3367244299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Patent się świetny bo otwierasz samochód (pilotem) i już masz oświetlony teren przed drzwiami a u nas dopiero jak otworzysz drzwi. Mam zdemontowane lusterka od B6 to bym musiał podejść do SuperB i przymierzyć na oko poprosiłbym tylko oko żeby w miarę proste było
Opublikowano 21 Lipca 201313 l no i uj jestem juz mezem i powiem wam jedyne co moge powiedziec to glowa boli:decayed: własnie miałam pytać jak żyjesz nieskromnie powiem ze ledwo wsumie za duzo alkoholu ale ciul dalem rade a co do szczegulow to ja si eogarnie fotograf to mam nadzieje ze wzuce na forum bo bylo fajnieeeeee:decayed:
Opublikowano 21 Lipca 201313 l no i uj jestem juz mezem i powiem wam jedyne co moge powiedziec to glowa boli:decayed: własnie miałam pytać jak żyjesz nieskromnie powiem ze ledwo wsumie za duzo alkoholu ale ciul dalem rade a co do szczegulow to ja si eogarnie fotograf to mam nadzieje ze wzuce na forum bo bylo fajnieeeeee:decayed: ty to i tak szybko do siebie widzę dochodzisz bo mój to dopiero we wtorek po weselu no to czekam na foty
Opublikowano 21 Lipca 201313 l ja to i tak czuje sie jak kupa ale staram sie:decayed: na kaszubach to masz pulter, wesele, poprawiny, poprawiny poprawin i............... zależy jak rodzina się trzyma :polew::polew:
Opublikowano 21 Lipca 201313 l ja to i tak czuje sie jak kupa ale staram sie:decayed: na kaszubach to masz pulter, wesele, poprawiny, poprawiny poprawin i............... zależy jak rodzina się trzyma :polew::polew: Łoda fffaak ys dys?
Opublikowano 21 Lipca 201313 l ja to i tak czuje sie jak kupa ale staram sie:decayed: na kaszubach to masz pulter, wesee, poprawiny, poprawiny poprawin i............... zależy jak rodzina się trzyma :polew::polew: tu tez jest podobnie i juz ledwo widze
Opublikowano 21 Lipca 201313 l mikaszi, nie widziałeś gdzieś tam w UK czujników do samopoziomowania i sterownika w dobrej monecie?
Opublikowano 21 Lipca 201313 l mikaszi, nie widziałeś gdzieś tam w UK czujników do samopoziomowania i sterownika w dobrej monecie? takie tajle to się ciągnie z pl tutaj i na jebaju sprzedaje dalej...
Opublikowano 21 Lipca 201313 l mikaszi, nie widziałeś gdzieś tam w UK czujników do samopoziomowania i sterownika w dobrej monecie? takie tajle to się ciągnie z pl tutaj i na jebaju sprzedaje dalej... Prawda w Polandowie mozna szybciej dostac w dobrej kasie bo na Ebay-u to troche sobie cenia za takie rzeczy , Ja sam szukam takich czujnikow dla siebie i jak narazie na Ebay-u lipa starszna ciezko dostac do B6 a jak sie znajdzie to w takiej kasie , ze lepiej chyba jest pujsc do Dealera i kupic nowe.
Opublikowano 21 Lipca 201313 l Tomek jak jechałem jako 4-5 w konwoju to nakrecilem 2 krotkie filmiki przejazdu audiczek z choragiewkami z logo forum, ale ze w aucie bylem sam wiec ciezko bylo nagrywac trzymajac w jednej rece cegłe S3 a w drugiek kiere, bo skupiajac sie na fonie autko mi zjezdzalo ;P no i ciezko mi bylo nagrywac tych co jechali za mna
Opublikowano 21 Lipca 201313 l wróciłem z urlopu pisać PW co komu i na kiedy ... ...chodzi o naklejki...a ja napisze za ile Wladi ja również dziękuje skończyłem z nimi o 5:10 :polew:
Opublikowano 21 Lipca 201313 l wróciłem z urlopu pisać PW co komu i na kiedy ... ...chodzi o naklejki...a ja napisze za ile Wladi ja również dziękuje skończyłem z nimi o 5:10 :polew: i denerwujcie mnie dalej pijcie beze mnie
Opublikowano 21 Lipca 201313 l ŻARÓWKI H6W PHILIPS VISION 12V BAX9s 6W Komplet FV (3354842850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. testował ktoś?
Opublikowano 22 Lipca 201313 l Witam coś tu cicho i pusto - część w pracy, a część kaca po weekendzie leczy ??