Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te co ty wkleiles to kupa dziadostwa a nie ori

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pany ile można łyknąć za idealną gałkę s line z mieszkiem ?

Opublikowano
pany ile można łyknąć za idealną gałkę s line z mieszkiem ?

średnio koło 200

ewentualnie nówkę z A3 tylko trzega mieszek naciągnąć

---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ----------

130 w ASO

Opublikowano

nie ma ktoś grila s-line dolnego ? :decayed: albo samej ramki ? :decayed:

Opublikowano

Pany, miałem dziś wymienianą szybę przednią i przypadkowo założyli mi pod czujnik :P Więc będzie rezanie. Ma ktoś do sprzedania fotochrom z czujnikiem do B6? :decayed:

Opublikowano
Pany, miałem dziś wymienianą szybę przednią i przypadkowo założyli mi pod czujnik :P Więc będzie rezanie. Ma ktoś do sprzedania fotochrom z czujnikiem do B6? :decayed:

oj coś tu nie gra...

mocowanie w b6 jest takie samo w lusterku z czujnikiem jak i bez...

inne jest w b7, gdyż tam dochodzi czujnik deszczu, a jak czujnik deszczu to i wymiana MCE na to z b7...

Opublikowano

oj coś tu nie gra...

mocowanie w b6 jest takie samo w lusterku z czujnikiem jak i bez...

inne jest w b7, gdyż tam dochodzi czujnik deszczu, a jak czujnik deszczu to i wymiana MCE na to z b7...

Założyli mu zapewne szybę z B7 bo jest taka sama jak w B6 i szybiarze często mylą te 2 modele, nawet w katalogach szyb mają A4 2001-2008 bez rozgraniczenia czy B6 czy B7.

Opublikowano

dokładnie... a w takim razie będzie trochę więcej do rezania :wink:

Opublikowano

Pocas, ja mam czarny fotochrom z B7, ale muszę go sprawdzić, czy działa. W Polsce będę 3 sieprnia :)

Jozek, wtyczkę trzeba i piny, bo jest inna w ledach.

Opublikowano

panowie dzisiaj jak wracałem pierwszy raz tak jakby wyłączyło turbinę i po zatrzymaniu na poboczu wyłączeniu i włączeniu auta wszystko wróciło do normy martwić się już tym czy narazie nie ruszać? bo kiedyś miałem w golfie 4 że turbina na początku wyłączała się sporadycznie a później się to przerodziło że nie chodziła wogole do momentu wymiany gruszki czyżby w audi zaczynało robić się to samo czy tylko sporadyczne odcięcie?

Opublikowano

Zamontowałem wreszcie nowe palniki D4S, kupiłem "Philipsy", ale koleś wysłał Osramy :facepalm: Wyglądają na oryginalnie, więc nie ma tragedii..

Świecą jak głupie w soczewie z B8, ale trochę miałem problem żeby to zamontować, dziwnie rozwiązany ten kołnierz jest w ogóle w tej soczewce...

I niedługo będzie samopoziom dzieki koledze uhu2 :decayed:

Opublikowano
Toz to cham ze wsi jak i ja :) Gdzie on ma wyuczone sie przedstawic :) hehe
GEJ :decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

Fantowski piczo byłeś w Kielcach i nie dałeś znaku ???

a no byłem byłem :wink: nawet na dwa auta pojechaliśmy razem z pablo_ua4 :naughty:

a nie was..............................

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ----------

i stado cyganów :polew::polew::polew:

A Ty jakbyś się lepiej przedstawił to bym wiedział z kim mam do czynienia, a tak to cały czas myślałem co to za typ :decayed:

ważne ja wiedziałem :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: a poza mówię Marcin607. ale tam głośno w ..uj było. :decayed::decayed::decayed:

Hamerek Furę masz mega-aż odechciało mi się moje 19 sprzedawać-trzeba oponę zmienić na 225/35 felgę pomalować i gwint jakiś za***ać jak u Cię i niech trze.

Opublikowano
Fantowski piczo byłeś w Kielcach i nie dałeś znaku ???

a no byłem byłem :wink: nawet na dwa auta pojechaliśmy razem z pablo_ua4 :naughty:

a nie was..............................

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ----------

i stado cyganów :polew::polew::polew:

A Ty jakbyś się lepiej przedstawił to bym wiedział z kim mam do czynienia, a tak to cały czas myślałem co to za typ :decayed:

ważne ja wiedziałem :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: a poza mówię Marcin607. ale tam głośno w ..uj było. :decayed::decayed::decayed:

Hamerek Furę masz mega-aż odechciało mi się moje 19 sprzedawać-trzeba oponę zmienić na 225/35 felgę pomalować i gwint jakiś za***ać jak u Cię i niech trze.

Prawidłowe podejście :decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ----------

I'm Candy Girl - YouTube

Opublikowano

Mysle o zmianie u siebie mce na to z b7

zaraz jest fajne lustro z czujnikiem z b6 bedzie problem z Podlaczeniem bo w b7 czujnik swiatla jest razem z czujnikiem deszczu czego w tym lustrze z b6 nie na

beda sie gryzc?

Opublikowano

http://a4-klub.pl/kupie-23/lampka-oswietlenia-tablicy-led-281257/

może ktoś ma na zbyciu :wink:

---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

ZIMA BIEŻNIKOWANE 225/45R17 PROFIL FIGHTER KRAKÓW (3405936524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

za 600zł komplet nówek ? Co myślicie ? Pewnie jakieś chinole to są ale może warto by było a 2 sezony by przelatał :decayed:

Opublikowano

zaraz jest fajne lustro z czujnikiem z b6 bedzie problem z Podlaczeniem bo w b7 czujnik swiatla jest razem z czujnikiem deszczu czego w tym lustrze z b6 nie na

beda sie gryzc?

kuźwa, Andr3i, albo Ty jesteś nawalony, albo ja ... o co comone??

co ma się gryźć? co jest zaraz??

Opublikowano

beda sie gryzc?

kuźwa, Andr3i, albo Ty jesteś nawalony, albo ja ... o co comone??

co ma się gryźć? co jest zaraz??

ja też nie czaje :decayed:

Opublikowano

józek, jaja sobie robisz?? wykup sobie lepiej najpierw miejscówkę na cmentarzu :wink:

w życiu bym nie założył...

Opublikowano

nie no pytam z ciekawości bo cena śmieszna :decayed: