Opublikowano 29 Września 201312 l Ech co za miesiac ;( http://img.tapatalk.com/d/13/09/29/je4upury.jpg Sent from my телефон :polew: :polew:ja tylko jedno zdjęcie dostałem
Opublikowano 29 Września 201312 l ja pierdtylka marcin ty już tak nie szalej , masz tyle punktów co ja ale już za 2 miechy mi się kończą , więc muszę wytrzymać jeszcze te 2 miechy
Opublikowano 29 Września 201312 l Marcin to chyba idziemy razem na kurs zbic te punkty? ja Wam zbije pkt.-cegłówka pod pedał gazu i załatwione
Opublikowano 29 Września 201312 l Punkty warto jednak zbić, szkoda narobić sobie kłopotu z egzaminem ---------- Post dopisany at 12:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ---------- Ogldaliscie wcyoraj KSW?
Opublikowano 29 Września 201312 l wy przynajmniej mozecie punkty zbic za kase i troche czasu u nas tak nie ma a i punktow max 12 tylko na 3 lata wiec nie macie co narzekac
Opublikowano 29 Września 201312 l z halogenami, spryskami ale chyba bez grilów środkowych, tylny z pdc kombi
Opublikowano 29 Września 201312 l Marcin to chyba idziemy razem na kurs zbic te punkty? No trzeba nie ma co Sent from my телефон
Opublikowano 29 Września 201312 l po ile chodzą zderzaki od esy kompletne?? Kolega ma za 1200zl kompletny z wylaczeniem spryskow .
Opublikowano 29 Września 201312 l To jak, powie ktoś, które piny z lampy gdzie idą do sterownika zasięgu świateł? Bo w rozpisce są opisane, ale kolorami a nie pinami
Opublikowano 29 Września 201312 l zara poszukam byku:decayed: Kamil masz brakujacy schemat z tematu??? czylipodłaczenie w lampach , ja niemoge znależć u siebie:facepalm:
Opublikowano 29 Września 201312 l zara poszukam byku:decayed: Kamil masz brakujacy schemat z tematu??? czylipodłaczenie w lampach , ja niemoge znależć u siebie:facepalm: Właśnie nic takiego w temacie nie znalazłem Jedynie 2 schematy a tam nie ma podłączenia do lamp. Mam je rozpisane jedynie kolorami do sterownika: pin 2 - lewy refl. 17pinowa kostka (zielono-szary) pin 3 - lewy relf. 17p kostka (zielono-żółty) pin 4 - lewy relf. 17p kostka (zielono-czarny) pin 5 - lewy refl. 17p kostka (zielono brązowy) pin 1- prawy refl. 17pinowa kostka (szaro-żółty) pin 6 - prawy refl. 17pinowa kostka (szaro-czarny) pin 7 - prawy refl. 17 pinowa kostka (szaro-brązowy) pin 8 - prawy refl. 17 pinowa kostka (szary) A od lampy to nie mam pojęcia jak to idzie, bo tam całkiem inne kolory są w kostce, w lampie itd.
Opublikowano 29 Września 201312 l mecz Wrclagune niech podrzuci 3ci schemat , zniknoł niestety z tematu:facepalm: