Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Dzień Dobry Pany :hi::thumbup1::siema:

Opublikowano

Które przyciski szyb z chromem podejdą bez rezania?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemka ;)

Sent from my телефон

Opublikowano

siema :wink:

agahapu5.jpg

mały spot , kolorek podobny :naughty:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Panowie poszukuje tv do tysiaka płasdki okolicew 32 ' ktoś coś wie kupował może pojęcia ma po tym :wink:

będę wdzięczny :wink:

Opublikowano

ase2ytev.jpg Takie tam z drogi ;)

---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ----------

Panowie poszukuje tv do tysiaka płasdki okolicew 32 ' ktoś coś wie kupował może pojęcia ma po tym :wink:

ja jakieś półtora roku temu wyrwałem na ebayu za całe 60 funtów płaskiego Samsunga full HD plazmę 50 cali , angol zrobił literówkę w aukcji napisał sansung zamiast samsung , ale ogólnie się za bardzo nie przejął że tv poszedł za taką małą cenę bo w chacie już miał 70 cali :shock3:

Opublikowano
http://img.tapatalk.com/d/13/10/23/ase2ytev.jpg Takie tam z drogi ;)

---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ----------

ja jakieś półtora roku temu wyrwałem na ebayu za całe 60 funtów płaskiego Samsunga full HD plazmę 50 cali , angol zrobił literówkę w aukcji napisał sansung zamiast samsung , ale ogólnie się za bardzo nie przejął że tv poszedł za taką małą cenę bo w chacie już miał 70 cali :shock3:

Nie kupuj Marcin czasem plazmy:facepalm: po drugie za granicą nie warto kupować bo potem problem z gwarancją...
Opublikowano

w domu mam u siebie plazme panasonicsa i chodzi już 3 rok aż miło dla roidziców szukam :decayed:

Opublikowano

Ja jakoś nie jestem przekonany do plazmy...szwagier 50'' kupił i nie da się oglądać bo stoi przy oknie i wszystko się odbija masakra:wink:

Opublikowano

u mnie jest ok :decayed:

Opublikowano

Mam od ponad 3 lat plazmę LG - 50PK550 - nie powiem jestem z niej całkiem zadowolony - chociaż widziałem ostatnio nowe ledy samsunga i nie powiem bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły :wink:

Odnośnie odbijania światła - źle nie jest ale jak założyłem rolety gumowane to teraz w dzień mogę mieć ciemno jak w kinie i się ogląda :thumbup1:

Opublikowano

pomóżcie mi wybrać a mnie obgadujecie jaki każdy jest :wink:

Opublikowano
pomóżcie mi wybrać a mnie obgadujecie jaki każdy jest :wink:

Telewizor SAMSUNG UE32F4000AW - avans.pl

babci teraz zakupilem pare dni temu :decayed:

Opublikowano

Tylko Sharp. ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

Bierz Rubina najlepszy :D

Opublikowano
Bierz Rubina najlepszy :D

:polew:

---------- Post dopisany at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ----------

Ja jakoś nie jestem przekonany do plazmy...szwagier 50'' kupił i nie da się oglądać bo stoi przy oknie i wszystko się odbija masakra:wink:

ja to ogólnie szukałem jakiś tv dla mojego syna pod ps3 i czasami jako większy monitor do grania z kompa , rok produkcji 2010 i jak na razie nic się z nim nie dzieje. Jeden plus zimą i minus latem że nagrzewa pokój 3x4 jak by ogrzewanie było włączone na maksa :kox: