Opublikowano 29 Października 201312 l przesiadłem sie z rns-d na rns-e poprzez zestaw montażowy iso2 ale na obecną chwile nie mam podświetlenia i nie wyłącza sia radio wyciągając kluczyk.Chciałem zrobić kodowanie vagiem leczy wyświetlił sie komunikat że za dużo błędów.Poradzicie coś podciągnij cany z rns-a do licznika:wink:
Opublikowano 29 Października 201312 l a która to kostka i pin jakieś foto może? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-podlaczenie-can-zegarow-radia-14771/
Opublikowano 29 Października 201312 l Wpiszcie sobie Simon Bolz photography Tapnięte z SGS III Eeee nie to samo co tu zobaczyć ukrytego futrzaka
Opublikowano 29 Października 201312 l Wpiszcie sobie Simon Bolz photography Tapnięte z SGS III Eeee nie to samo co tu zobaczyć ukrytego futrzaka Nie wiedziałem co mu odpisać , dzieki bro:drunk:
Opublikowano 29 Października 201312 l Wpiszcie sobie Simon Bolz photography Tapnięte z SGS III Eeee nie to samo co tu zobaczyć ukrytego futrzaka Nie wiedziałem co mu odpisać , dzieki bro:drunk:
Opublikowano 29 Października 201312 l Pany czy jest do kupienia ta gąbka wygłuszająca nie wiem jak to nazwać co jest pod pokrywą silnika ona tak opasa silnik bo szykuje mi się zmiana oleju a stara już się lekko posypała W aso kosztuje ponad 100pln. Sam jej szukam w dobrym stanie U gajosa to wygłuszenie kosztuje 282,85 brutto nr 038 103 954 C Też szukam ale rzecz praktycznie nie do zdobycia w dobrym stanie. Albo jeździć bez tak jak ja albo się szarpnąć za kieszeń jak już ktoś bardzo chce. Najlepiej dorwać kogoś kto ma dużo zniżki w ASO ---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- Wpiszcie sobie Simon Bolz photography
Opublikowano 29 Października 201312 l Mam pytanko- mam gałę biegów 5 i R jak 6sty bieg. Chcę jakąś nową założyć-wiecie cxy była takan np w A3?
Opublikowano 29 Października 201312 l Mam pytanko- mam gałę biegów 5 i R jak 6sty bieg. Chcę jakąś nową założyć-wiecie cxy była takan np w A3? Byla tez taka , ja tez z A3 zalozylem z S-Line a teraz szukam takiej ladnej pikowanej pod skrzynie 6-cio biegowa w dobrej kasie
Opublikowano 29 Października 201312 l Póki co z a3 znalazłem taką tylko NOWA GAŁKA AUDI A3 S-LINE SKÓRZANY MIESZEK ORYG! (3605938160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale R nie teges
Opublikowano 29 Października 201312 l Wpiszcie sobie Simon Bolz photography Tapnięte z SGS III Byl Twoj ziomek u mnie na jednostce zalatwil tema ? Sent from my телефон
Opublikowano 29 Października 201312 l Póki co z a3 znalazłem taką tylko NOWA GAŁKA AUDI A3 S-LINE SKÓRZANY MIESZEK ORYG! (3605938160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale R nie teges No to jest wlasnie ten pronlem z tym wstecznym , dlugo szukalem bo wiekszosc jest po 6-cio biegowe skrzynie.
Opublikowano 29 Października 201312 l W a3 jest troszeczkę inny mieszek a co do układu biegów zawsze można przełożyć dekielek ze starej . Sam tam będę bo czaje się na tą z A3 tylko ja mogę sobie pozwolić na zmianę dekielka bo mam zwykłą gałkę z B6
Opublikowano 29 Października 201312 l Póki co z a3 znalazłem taką tylko NOWA GAŁKA AUDI A3 S-LINE SKÓRZANY MIESZEK ORYG! (3605938160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale R nie teges Ja też taką założyłem. Możesz sam kapsel zmienić potem i też będzie ok. Ja u siebie miałem zjechany kapsel więc nie zmieniałem a R do przodu mi nie przeszkadza jakoś hehe ale znam gościa co też tak miał pożyczył auto ojcu i dzwonił do niego bo nie umiał wyjechać z pod marketu bo wsteczny był do tyłu a na kapslu było narysowane do przodu i nie domyślił się żeby to sprawdzić hehehe ---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ---------- http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-galki-zmiany-biegow-wersje-s-line-50334/index6.html#post583856
Opublikowano 29 Października 201312 l Wpiszcie sobie Simon Bolz photography Tapnięte z SGS III Byl Twoj ziomek u mnie na jednostce zalatwil tema ? Sent from my телефон Coś się nie odzywa, może podpadł chłopakom Tapnięte z SGS III
Opublikowano 29 Października 201312 l Póki co z a3 znalazłem taką tylko NOWA GAŁKA AUDI A3 S-LINE SKÓRZANY MIESZEK ORYG! (3605938160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale R nie teges Ja też taką założyłem. Możesz sam kapsel zmienić potem i też będzie ok. Ja u siebie miałem zjechany kapsel więc nie zmieniałem a R do przodu mi nie przeszkadza jakoś hehe ale znam gościa co też tak miał pożyczył auto ojcu i dzwonił do niego bo nie umiał wyjechać z pod marketu bo wsteczny był do tyłu a na kapslu było narysowane do przodu i nie domyślił się żeby to sprawdzić hehehe ---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ---------- http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-galki-zmiany-biegow-wersje-s-line-50334/index6.html#post583856 Tylko o to cho że u mnie ten chrom zszedł z kapselka.
Opublikowano 29 Października 201312 l https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vwCWwZetRaI