Opublikowano 15 Listopada 201312 l wladi a kojkarzysz ten pojazd ? od macietola z GD Audi A4 B6 1.9 tdi awx 131km Gdańsk ? Tablica.pl
Opublikowano 15 Listopada 201312 l Właśnie nie widziałem go na żywo memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 15 Listopada 201312 l za te pieniadze znajdziesz cos zacniejszego szukam 3 mmiesiac i nic kompletnie nic . chce tylko wewnetrzny s-line najlepiej z okolic no trafic cos fajnego ciezko ja tez szukam i szukam i uja jest ale nie ma co sie spieszyc kiedys sie cos trafi mam nadzieje jednak nie moze patrzec na wyposazenie ale na bezwypadkowosc i ogolny stan , jesli chce wypasac taniutko to do Ostrwa maz. lub Gniezna;p dlaczego golas ?? parktronic xenon fis pelen i co mi wiecej trzeba i tak najbardziej mi pasuje to zawieeszenie super pracuje
Opublikowano 15 Listopada 201312 l za te pieniadze znajdziesz cos zacniejszego szukam 3 mmiesiac i nic kompletnie nic . chce tylko wewnetrzny s-line najlepiej z okolic no trafic cos fajnego ciezko ja tez szukam i szukam i uja jest ale nie ma co sie spieszyc kiedys sie cos trafi mam nadzieje jednak nie moze patrzec na wyposazenie ale na bezwypadkowosc i ogolny stan , jesli chce wypasac taniutko to do Ostrwa maz. lub Gniezna;p dlaczego golas ?? parktronic xenon fis pelen i co mi wiecej trzeba i tak najbardziej mi pasuje to zawieeszenie super pracuje osz kurde a jeździłeś więcej niż jedną b6 ? dajesz trochę kasy za auto to wymagaj, RNSe, podgrzewane siedzenia itd może nawet coś w quattro
Opublikowano 15 Listopada 201312 l jezdzilem taka RNSem pelna skora xenin szyber pod fotele i ryj miala caly wstawiany ;/ na allegro jest bardzo malo s-line
Opublikowano 15 Listopada 201312 l Jest na forum ktoś kto sprawdzi całą historię auta. Oczywiście nie za free.
Opublikowano 15 Listopada 201312 l zmiana trenera nic tu nie zmieni,równie dobrze mogę być ja (a za taką kase:wink:) tu trzeba zrobić zmiany od podstaw podobnie jak w rządzie pięknym naszym
Opublikowano 15 Listopada 201312 l zmiana trenera nic tu nie zmieni,równie dobrze mogę być ja (a za taką kase:wink:) tu trzeba zrobić zmiany od podstaw podobnie jak w rządzie pięknym naszym przez taki krótki okres nie da się zbudować drużyny która będzie od razu wygrywać.
Opublikowano 15 Listopada 201312 l zmiana trenera nic tu nie zmieni,równie dobrze mogę być ja (a za taką kase:wink:) tu trzeba zrobić zmiany od podstaw podobnie jak w rządzie pięknym naszym przez taki krótki okres nie da się zbudować drużyny która będzie od razu wygrywać. Nie da rady przez taki krótki okres i nie da rady potem. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 15 Listopada 201312 l jozek szukaj tam cos ciekawego na tym alegroszu a nie lodowki tylko. na zime nie potrzebna
Opublikowano 15 Listopada 201312 l zmiana trenera nic tu nie zmieni,równie dobrze mogę być ja (a za taką kase:wink:) tu trzeba zrobić zmiany od podstaw podobnie jak w rządzie pięknym naszym przez taki krótki okres nie da się zbudować drużyny która będzie od razu wygrywać. Nie da rady przez taki krótki okres i nie da rady potem. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Potem na pewno nie, jeśli debile będą gwizdali !!! ps. a szefuńcio znowu w bezrękawniku
Opublikowano 15 Listopada 201312 l jozek szukaj tam cos ciekawego na tym alegroszu a nie lodowki tylko. na zime nie potrzebna heh nie ma nic ciekawego, a co potrzebujesz ?
Opublikowano 15 Listopada 201312 l Przygarnę wszystko co wpadnie w oko i będzie w dobrej cenie. Teraz się zastanawiam nad siłownikami do klapy
Opublikowano 15 Listopada 201312 l jozek szukaj tam cos ciekawego na tym alegroszu a nie lodowki tylko. na zime nie potrzebna heh nie ma nic ciekawego, a co potrzebujesz ? znajdź mi PIANO do anglika
Opublikowano 15 Listopada 201312 l masz tu piano:wink:http://swinki.pl/wp-content/uploads_/2013/07/01/79/005.jpg phi... jak dla mnie zwykły fortepian
Opublikowano 15 Listopada 201312 l jozek szukaj tam cos ciekawego na tym alegroszu a nie lodowki tylko. na zime nie potrzebna heh nie ma nic ciekawego, a co potrzebujesz ? znajdź mi PIANO do anglika angilka bardzo mało na allegro, tym bardziej piano