Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jedno pytanko mam znów :) Ile maks mogę wykręcić tuleje z tyłu gwintu? Chodzi mi o to czy mogę go podkręcić wyżej niż do zrównania się 2 gwintów? Mechanik nie chciał podkręcić wyżej i teraz mam minimalnie wyżej przód niż tył...

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mozesz krecic aż się skończy. Nie no prawie hehe bo jak się skończy to będzie źle. I będzie koza :P

Opublikowano

on mi powiedział, że nie mogę bo mogą się gwinty uszkodzić... Najwyżej sam sobie pokręcę do góry :)

Opublikowano

Jak się gwinty uszkodzą. Na tym zdjęciu co ja wrzuciłem masz pokazane jak jest zrównane a teraz u mnie ta fioletowa część jest niżej i auto stoi wyżej i nic jakoś się nie dzieje. Po to jest jeszcze tyle tego gwintu bo tak to by był mały zakres regulacji.

Opublikowano

ok, spróbuje :) Podniosę jeszcze ten tyłek, szkoda że znów geometria do poprawienia :( Ale jednak nowy gwint to jest przyjemność :)

Opublikowano

Chlopaki potrzebuje jakis uszkodzony mce F lub E jak ktos ma podbijac ;)

Sent from my телефон

Opublikowano

Nowe to nowe nie ma co.

Opublikowano

A ja chciałem podnieść ostatnio gwint i d*pa. Ta mała sprężyna co jest się ścisła a ta duża tak trzyma że kluczem już nie dałem rady. Trzeba by ściągacze i dopiero kręcić. :kwasny:

Opublikowano

Panie władzo bo ja lubię za***rdalać...:grin::slina::slina::slina:

Opublikowano
Opublikowano
Częsty problem, ja swego czasu rozwiązałem go tymczasowo wykręcając żarówki :decayed: czujnik w ASO pięćdziesiąt coś złotych :wink:

http://img.tapatalk.com/d/13/11/19/yvuqe2u9.jpg

U mnie tak to wyglądało :wink:

chłopaki błędów na vagu nie ma.. wiec pewno to ten czujnik ktory poprostu jest tak jakby ciagle włączony na wstecznym ;D

czy ktos moze zna numer czujnika w aso?? :D

silnik 1,9 avf skrzynia 6 biegowa :wink:

---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ----------

czyżby to ten??

01E941521A

Opublikowano
Tak. Z przodu nakrętka plastikowa.

http://imageshack.us/a/img194/9271/dsc0590cs.jpg

Tył mam ten sam:good: Masz może jakis link gdzie kupić ten klucz??

ja kupowałem od nich: model 1 i 2

KLUCZ gwint do zawieszenia gwintowanego gwintowane (3723018643) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ----------

A ja chciałem podnieść ostatnio gwint i d*pa. Ta mała sprężyna co jest się ścisła a ta duża tak trzyma że kluczem już nie dałem rady. Trzeba by ściągacze i dopiero kręcić. :kwasny:

Patryś mówisz o przodzie? dziwne.. u mnie nie było żadnego problemu.. przeleciałem troche szczotką i wydmuchałem powietrzem i kręciło się jak złoto :wink:

Opublikowano

Podkręciłem auto na 65cm od ziemi + zimówki:shock3: Komfort mnie rozwala nie wiem czy założe więcej 19`:doh: Kurfa starzeje się:co:

Opublikowano
Podkręciłem auto na 65cm od ziemi + zimówki:shock3: Komfort mnie rozwala nie wiem czy założe więcej 19`:doh: Kurfa starzeje się:co:
A ze mnie się menda śmiała:grin::grin::grin:
Opublikowano

ruszyłeś za blok ?:decayed:

Opublikowano

heh ja jutro też zmierze na ile teraz stoi ale pokręciłem tylko przodem :decayed: tył jak leżał tak dalej leży :decayed:

Opublikowano

:ssij: Zrobiłem 170km przez 2 tygodnie ostatnie:whistling:

Opublikowano

:ssij: Zrobiłem 170km przez 2 tygodnie ostatnie:whistling:

To po uj Ci to auto nie rób z siebie dziada który wyjeżdża w niedzielę do kościoła:facepalm::polew::polew: