Wandej Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 No Kurfa a ile ma kosztować malowanie elementu? U nas za 350zl to wszędzie już pomaluje:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
andr3i Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Sypie http://img11.imageshack.us/img11/643/ih1w.jpg Mam nadzieje ze u mnie tez nasypie i to ostro
klysek Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Sypie http://img11.imageshack.us/img11/643/ih1w.jpg no tylko u was na pomorzy chyba bo u mnie piz*zi jak uj ale nawet sie nie ma zeby cos zaczelo padac
dudas307 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 U kasztanów też lekko daje już, a w po nocy było białawo 16" opony michellin pilot alpin ok 5-6mm ile to warte?
jozek726 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 ciut napadało i zaraz stopniało
Fr0styyy. Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Niech się ciągną, na allegro za 29 pln sztuka widziałem plus 20 presyłka a ty nówki Za te z ASO zapłaciłbym 110 zł + paliwo, bo do ASO 30km. Tutaj mam za 60 zł + przesyłka. ---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ---------- Niech się ciągną, na allegro za 29 pln sztuka widziałem Te z allegro są coś warte w ogóle? Bo to chyba nie ori Napisane, że ORI... ---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ---------- podważasz te 2 zaczepy i ciągniesz Ok, wyszedł To jeszcze przy okazji . Dolna część dyfuzora w zderzaku S4 jest w takim szarym macie. Ma to jakiś kod lakieru ? Bo lakiernik chce mi to zamalować na kolor reszty, a wg mnie straci swój cały urok ten zderzak http://www.audizine.com/gallery/data/500/medium/11344DSC01757.JPG Absolutnie tego nie maluj, bo straci swój urok
turzol Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Juz ugadalem z lakiernikiem ze dobierze mi lakier w ciemnym szarym macie. Istnieje sposob jak zdemontowac listwe ozdobna ze zderzaka bez jej uszkodzenia? W aso wiedza ale nie chca sie podzielic wiedza, facet mi podpowiedzial ze listwa oprocz zaczepow jest klejona.
biggman Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Z tego co wiem same zaczepy, ja tam kleju pod listwą nigdy nie widziałem.
Flyer Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Juz ugadalem z lakiernikiem ze dobierze mi lakier w ciemnym szarym macie. Istnieje sposob jak zdemontowac listwe ozdobna ze zderzaka bez jej uszkodzenia? W aso wiedza ale nie chca sie podzielic wiedza, facet mi podpowiedzial ze listwa oprocz zaczepow jest klejona. najlatwiej jest zdjac jak masz zderzak zdjety, nic nie jest klejone, jest na zaczepach.
biggman Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Może ktoś stał ostatnio przed wyborem pralki, muszę coś szybko kupić, a totalnie nie jestem w temacie Ktoś coś poleci?
Marcino87 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 W sklepie Ci pomoga Sent from my телефон
jozek726 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Może ktoś stał ostatnio przed wyborem pralki, muszę coś szybko kupić, a totalnie nie jestem w temacie samsung ecco buble
Marcino87 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Juz ugadalem z lakiernikiem ze dobierze mi lakier w ciemnym szarym macie. Istnieje sposob jak zdemontowac listwe ozdobna ze zderzaka bez jej uszkodzenia? W aso wiedza ale nie chca sie podzielic wiedza, facet mi podpowiedzial ze listwa oprocz zaczepow jest klejona. najlatwiej jest zdjac jak masz zderzak zdjety, nic nie jest klejone, jest na zaczepach. W zderzaku od S sa zaczepy ale tylko dwa ktore centruja listwe. A jest klejona na tasme dwustronna Sent from my телефон
biggman Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 W sklepie Ci pomoga Sent from my телефон Nie ufam sprzedawcom w sklepach
wladi Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Marcin moja listwa odchodzi wiesz że masz wjeby masz przyjechać i ją poprawić memory five wladi i wszystko jasne :-)
Marcino87 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Marcin moja listwa odchodzi wiesz że masz wjeby masz przyjechać i ją poprawićmemory five wladi i wszystko jasne :-) Bo trzeba ja poprawic Sent from my телефон
turzol Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Juz ugadalem z lakiernikiem ze dobierze mi lakier w ciemnym szarym macie. Istnieje sposob jak zdemontowac listwe ozdobna ze zderzaka bez jej uszkodzenia? W aso wiedza ale nie chca sie podzielic wiedza, facet mi podpowiedzial ze listwa oprocz zaczepow jest klejona. najlatwiej jest zdjac jak masz zderzak zdjety, nic nie jest klejone, jest na zaczepach. W zderzaku od S sa zaczepy ale tylko dwa ktore centruja listwe. A jest klejona na tasme dwustronna Sent from my телефон No właśnie o klejącej taśmie bełkotał coś fachman z ASO. Bo nie dodałem szczegółu że chodzi o listwę z S4 której nie chce spartolić bo pójdzie na handel
Rekomendowane odpowiedzi