Opublikowano 26 Listopada 201312 l Pany jak zdjąć obudowę lusterka?? Halo Podeslujcie mi jakiś tuner do tv i jakiś czytnik dvd pliss.
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Pany jak zdjąć obudowę lusterka?? . Odkręcasz blende plastikową pod kapą lustra (2 śrubki) i od spodu pukniesz w obudowę i sama wyskoczy z zaczepów
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Pany jak zdjąć obudowę lusterka?? Odkręcasz blende plastikową pod kapą lustra (2 śrubki) i od spodu pukniesz w obudowę i sama wyskoczy z zaczepów Tylko wcześniej zdemontuj szkło i odkręć 2-3 śrubki które mocują mechanizm lusterka do obudowy...
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Hammer i jak zalatwisz mi ta blaszkie?? Jaka znowu blaszka? Do czujnika od samopoziomu z przodu.mowiles ze może twój kolega ma
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Hammer i jak zalatwisz mi ta blaszkie?? Jaka znowu blaszka? Do czujnika od samopoziomu z przodu.mowiles ze może twój kolega ma Już mu przypomniałem żeby sprawdził
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Hej ! może ktoś podpowiedzieć jak stworzyć "temat w Dziale "Moja A4 - Audi A4 B6""
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Hej !może ktoś podpowiedzieć jak stworzyć "temat w Dziale "Moja A4 - Audi A4 B6"" wejdż na ten dział i na górze będziesz miał utwórz nowy temat
Opublikowano 26 Listopada 201312 l Hej !może ktoś podpowiedzieć jak stworzyć "temat w Dziale "Moja A4 - Audi A4 B6"" wejdż na ten dział i na górze będziesz miał utwórz nowy temat dzieki! niby to takie proste ale ;p ...
Opublikowano 26 Listopada 201312 l na jakich piórach wycieraczek jeździ elita B6 Division ? ktoś ma coś na handel to PW
Opublikowano 26 Listopada 201312 l na jakich piórach wycieraczek jeździ elita B6 Division ? ktoś ma coś na handel to PW pisz do kolegi Wandej
Opublikowano 26 Listopada 201312 l andr3i http://chmurak.pl/pictures/1300613_zyj-sto-lat-kolejne-sto-lat.jpg :grin: Dzieki ---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- na jakich piórach wycieraczek jeździ elita B6 Division ? ktoś ma coś na handel to PW Ori z aso aero
Opublikowano 26 Listopada 201312 l andr3i http://chmurak.pl/pictures/1300613_zyj-sto-lat-kolejne-sto-lat.jpg :grin: Dzieki ---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- na jakich piórach wycieraczek jeździ elita B6 Division ? ktoś ma coś na handel to PW Ori z aso aero