Opublikowano 29 Listopada 201312 l Artur82 nie jedna kukurydze opitolil a powaznie to go chwycil biggman Sent from my телефон Standard przy takich okazjach, dziś telefon że zderzak wczoraj został sprzedany :facepalm: jasne... co zrobisz nie ten będzie inny Wal negatywa
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Artur82 nie jedna kukurydze opitolil a powaznie to go chwycil biggman Sent from my телефон Standard przy takich okazjach, dziś telefon że zderzak wczoraj został sprzedany :facepalm: jasne... co zrobisz nie ten będzie inny Wal negatywa i co to da, że dostanie zwrotnego
Opublikowano 29 Listopada 201312 l ja bym i tak pompe co wymiane zmienił, w sumie to nie aż taki koszt żeby oszczędzać Przy wymianie gratów sprawdź hydraulike bo jak auto śmigało w trybie LL to pewnie wałek, panewki , szklanki mają już dość. Mój niestety serwisowany był w LL i teraz będą koszta ... Co Ty wiesz o kosztach ---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ---------- Panowie zderzak b7 tył avant pasuje do b6? 3KG szpachli może go dopasujesz
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Artur82 nie jedna kukurydze opitolil a powaznie to go chwycil biggman Sent from my телефон Standard przy takich okazjach, dziś telefon że zderzak wczoraj został sprzedany :facepalm: jasne... co zrobisz nie ten będzie inny Wal negatywa i co to da, że dostanie zwrotnego na jakiej podstawie? jak kupił zderzak którego sprzedający nie ma?? ale to Karola wola. ja bym dał bo to dziady z allegro są :thumbdown:
Opublikowano 29 Listopada 201312 l hehe, pokazujecie wygrane aukcje a później się dziwicie że ktoś zadzwoni i przebije o 100 jakbyście nie znali allegrowych hien ---------- Post dopisany at 09:41 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ---------- swoją drogą dziwne że 99% zderzaków z esy nie ma pdc
Opublikowano 29 Listopada 201312 l hehe, pokazujecie wygrane aukcje a później się dziwicie że ktoś zadzwoni i przebije o 100 jakbyście nie znali allegrowych hien amen
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Może i ktoś podkupił tego się nie dowiemy. Nad negatywem się jeszcze zastanawiam, choc wiem że to nic nie da tylko zwrotnego moge dostać
Opublikowano 29 Listopada 201312 l hehe, pokazujecie wygrane aukcje a później się dziwicie że ktoś zadzwoni i przebije o 100 jakbyście nie znali allegrowych hien szczerze t tak pomyślałem od razu, że się znalazł ktoś kto zadzwonił i dał więcej
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Dobrze wam kuhwa z tym zderzakiem:decayed:A tak naprawdę to jak ktoś wrzuci taki zderzka na forum nawet zalicytowany to kilka osob zadzwoni do gościa ze daje 100zł więcej i te kanalie pchają Ten co Marcin zgarnął też dzwoniłem do gościa że go biorę a on że już ma dane do wysyłki. Pytam jak zalicytuje to będzie? A on że nie może go zdjąc bo juz w pracy jest.
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Wiele osób tu zagląda, czasem nie warto się chwalić takimi zakupami, ehhhh... Ja jakbym miał nadmiar wolnego czasu to bym tego sprzedawcę przeczołgał... W końcu zawarliście umowę niestety, pewnie wystarczył telefon "dam stówkę wiecej" i po temacie...
Opublikowano 29 Listopada 201312 l dokładnie tak jest, niestety słyszałem o wielu takich sytuacjach, szkoda tylko że zakup przez kup teraz nie ma dla nich znaczenia
Opublikowano 29 Listopada 201312 l moze ktos chetny ?? Kabel USB VAG OBD2 PL z CD najtaniej!!! (3755725741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. sprzedam pilnie kazdy grosz potrzebny ;/
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Flying Tomatoes Misano Red B7 Audi RS4 on ADV1s ? Nick's Car Blog bajk miał bardzo podobną konfigurajcę