biggman Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Trzeba szukać dalej coś się w końcu trafi
MARCIN607 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Artur82 nie jedna kukurydze opitolil a powaznie to go chwycil biggman Sent from my телефон Standard przy takich okazjach, dziś telefon że zderzak wczoraj został sprzedany :facepalm: jasne... co zrobisz nie ten będzie inny Wal negatywa
Artur82 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Artur82 nie jedna kukurydze opitolil a powaznie to go chwycil biggman Sent from my телефон Standard przy takich okazjach, dziś telefon że zderzak wczoraj został sprzedany :facepalm: jasne... co zrobisz nie ten będzie inny Wal negatywa i co to da, że dostanie zwrotnego
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 ja bym i tak pompe co wymiane zmienił, w sumie to nie aż taki koszt żeby oszczędzać Przy wymianie gratów sprawdź hydraulike bo jak auto śmigało w trybie LL to pewnie wałek, panewki , szklanki mają już dość. Mój niestety serwisowany był w LL i teraz będą koszta ... Co Ty wiesz o kosztach ---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ---------- Panowie zderzak b7 tył avant pasuje do b6? 3KG szpachli może go dopasujesz
MARCIN607 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Artur82 nie jedna kukurydze opitolil a powaznie to go chwycil biggman Sent from my телефон Standard przy takich okazjach, dziś telefon że zderzak wczoraj został sprzedany :facepalm: jasne... co zrobisz nie ten będzie inny Wal negatywa i co to da, że dostanie zwrotnego na jakiej podstawie? jak kupił zderzak którego sprzedający nie ma?? ale to Karola wola. ja bym dał bo to dziady z allegro są :thumbdown:
marcin_o23 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 hehe, pokazujecie wygrane aukcje a później się dziwicie że ktoś zadzwoni i przebije o 100 jakbyście nie znali allegrowych hien ---------- Post dopisany at 09:41 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ---------- swoją drogą dziwne że 99% zderzaków z esy nie ma pdc
MARCIN607 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 hehe, pokazujecie wygrane aukcje a później się dziwicie że ktoś zadzwoni i przebije o 100 jakbyście nie znali allegrowych hien amen
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Flying Tomatoes Misano Red B7 Audi RS4 on ADV1s ? Nick's Car Blog
biggman Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Może i ktoś podkupił tego się nie dowiemy. Nad negatywem się jeszcze zastanawiam, choc wiem że to nic nie da tylko zwrotnego moge dostać
Artur82 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 hehe, pokazujecie wygrane aukcje a później się dziwicie że ktoś zadzwoni i przebije o 100 jakbyście nie znali allegrowych hien szczerze t tak pomyślałem od razu, że się znalazł ktoś kto zadzwonił i dał więcej
MARCIN607 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Flying Tomatoes Misano Red B7 Audi RS4 on ADV1s ? Nick's Car Blog
Wandej Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Dobrze wam kuhwa z tym zderzakiem:decayed:A tak naprawdę to jak ktoś wrzuci taki zderzka na forum nawet zalicytowany to kilka osob zadzwoni do gościa ze daje 100zł więcej i te kanalie pchają Ten co Marcin zgarnął też dzwoniłem do gościa że go biorę a on że już ma dane do wysyłki. Pytam jak zalicytuje to będzie? A on że nie może go zdjąc bo juz w pracy jest.
miki Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiele osób tu zagląda, czasem nie warto się chwalić takimi zakupami, ehhhh... Ja jakbym miał nadmiar wolnego czasu to bym tego sprzedawcę przeczołgał... W końcu zawarliście umowę niestety, pewnie wystarczył telefon "dam stówkę wiecej" i po temacie...
marcin_o23 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 dokładnie tak jest, niestety słyszałem o wielu takich sytuacjach, szkoda tylko że zakup przez kup teraz nie ma dla nich znaczenia
deal Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 moze ktos chetny ?? Kabel USB VAG OBD2 PL z CD najtaniej!!! (3755725741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. sprzedam pilnie kazdy grosz potrzebny ;/
Wandej Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Flying Tomatoes Misano Red B7 Audi RS4 on ADV1s ? Nick's Car Blog bajk miał bardzo podobną konfigurajcę
Rekomendowane odpowiedzi