Opublikowano 29 Listopada 201312 l Domin jakie kodwoanie owinno byc w 17-instruments bo mam same zera no w sumie tak powinno byc , chyba ze chcesz kontrolke zapiecia pasów:wink: Do tej kontrolki zapięcia pasów trzeba mieć jakiś czujnik czy wystarczy kodowanko ?
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Czujniki zapięcia pasów musisz mieć i to wszystko odpowiednio połączyć memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 29 Listopada 201312 l a dodam, że czujnik jest w fotelu , który posiadam ale nie chce mi się do podłączać
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Nie podłączaj Artur, ja mam podłączony czujnik zapięcia pasów, ale myślę żeby go odłączyć bo mnie tylko wkur*** to pikanie ---------- Post dopisany at 16:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:30 ---------- Nie chce się ktoś zamienić na wysuwane schowki pod fotelami, mam szare szukam czarnych?
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Nie chce się ktoś zamienić na wysuwane schowki pod fotelami, mam szare szukam czarnych? możemy zrobić machniom - Ty mi szare - ja Ci czarną dziurę po schowkach
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Nie podłączaj Artur, ja mam podłączony czujnik zapięcia pasów, ale myślę żeby go odłączyć bo mnie tylko wkur*** to pikanie Tylko kodowanie zmieniasz w komforcie
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Też masz wysuwane? jak coś pisz na PW, to się wymienimy nie mam, jeszcze się nie dorobiłem, na razie inwestuję w pakiet zima(aku S5 100Ah,św.żarowe) i światło - ledy Tomnika, dzienne w halo wyceniał ktoś ostatnio auto do AC - dzisiaj babka mi zaproponowała całe 1 7 0 0 0 PLN (gdzie wg stron 20200 mogę liczyć)
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Nie podłączaj Artur, ja mam podłączony czujnik zapięcia pasów, ale myślę żeby go odłączyć bo mnie tylko wkur*** to pikanie Tylko kodowanie zmieniasz w komforcie w komforcie? Czy w liczniku? Bo w liczniku w B6 nie da się wykodować tego pikania, w B7 owszem, dali d*py z tym w B6
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Nie podłączaj Artur, ja mam podłączony czujnik zapięcia pasów, ale myślę żeby go odłączyć bo mnie tylko wkur*** to pikanie Tylko kodowanie zmieniasz w komforcie w komforcie? Czy w liczniku? Bo w liczniku w B6 nie da się wykodować tego pikania, w B7 owszem, dali d*py z tym w B6 No to lipa...
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Też masz wysuwane? jak coś pisz na PW, to się wymienimy nie mam, jeszcze się nie dorobiłem, na razie inwestuję w pakiet zima(aku S5 100Ah,św.żarowe) i światło - ledy Tomnika, dzienne w halo wyceniał ktoś ostatnio auto do AC - dzisiaj babka mi zaproponowała całe 1 7 0 0 0 PLN (gdzie wg stron 20200 mogę liczyć) Mój 16500 chyba
Opublikowano 29 Listopada 201312 l A sie dziwisz jak Ty masz szwankujace multi Tapatalk i wszystko jasne
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Nie spac Sent from my телефон chyba raczej mialo byc ,,nie chlac,,
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Nie spi sie tylko tankuje %%%%% Wysłane z mojego Lenovo A830 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Nie spi sie tylko tankuje %%%%% Wysłane z mojego Lenovo A830 przy użyciu Tapatalka oo panie dawno cie tu nie widzialem:decayed:
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Bylem na odwyku...rodzina zobaczyla ze uzaleznilem sie od forum i wszystkie goldeny wydaje na czesci do furki...ciekawe czy pomoglo Wysłane z mojego Lenovo A830 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Listopada 201312 l eee to nie pomaga:decayed: ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ----------