Opublikowano 23 Grudnia 201312 l Siema siema Pany proszę was , doradźcie mi jaką kamerkę kupić na choinkę ??? tzn rejestrator trasy , musi być dobra i wiele lat służyć , nie może to być chińczyzna , jakieś propozycje macie Ja pod choinkę dostanę Mio 358 dobry wybór fajny prezent sobie robisz tylko po co to wrzucać pod choinkę? lepiej sie wtedy poczujesz??
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l jozef http://thechive.files.wordpress.com/2013/12/tattoo-girls-15.jpghttp://thechive.files.wordpress.com/2013/12/tattoo-girls-30.jpg Ty wiesz co dobre :kox: Siema siema Pany proszę was , doradźcie mi jaką kamerkę kupić na choinkę ??? tzn rejestrator trasy , musi być dobra i wiele lat służyć , nie może to być chińczyzna , jakieś propozycje macie Ja pod choinkę dostanę Mio 358 dobry wybór fajny prezent sobie robisz tylko po co to wrzucać pod choinkę? lepiej sie wtedy poczujesz?? dostane w prezencie nie od siebie
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l no to ostatni dzień w pracy odwalony i teraz tydzień czasu leżenia , picia , jedzenia i leżenia :kox: jutro punkt 20:00 po wigilii początek filtrowania płynów ustrojowych , chociaż dzisiaj jeden albo dwa browarki nie zaszkodzą , więc zdrówko:drinks: Wesołych i Spokojnych Świąt !!!! Smacznych potraw , napitek i udanego wypoczynku!!! zapraszam http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/zyczenia-bozonarodzeniowe-noworoczne-2013-14-a-309602/
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l Mikaszi jestes na święta w pl??Sent from my iPhone using Tapatalk Były takie plany ale niestety kolejne święta po za granicami PL
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l Ja co roku sobie to mówię i już piąte z kolei święta spędzam za granicą. Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l Ja dopiero pierwsze święta za granicą ale i tak ich nie czuje. Jutro do 16 w pracy, nic specjalnego się nie będzie działo przez te 2 dni. Dobrze że są przyjaciele 100 km od nas to pojedziemy poświętujemy.
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l panowie na szybko potrzebuje jak zdemontować tapicerke bagaja w sedanie proszę o jakieś zdjęcia ja wiem jak zdjąć ale nie wiem jak komuś wytłumaczyć
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l Bardzo fajny zestaw narzedzi,chciałbym kiedys taki dostac Zobacz: Snap on tools - large collection - Wykop.pl
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l Bardzo fajny zestaw narzedzi,chciałbym kiedys taki dostac Zobacz: Snap on tools - large collection - Wykop.pl Taki list do Sw Mikolaja to pod inny adres podeslij
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Ja co roku sobie to mówię i już piąte z kolei święta spędzam za granicą.Sent from my iPhone using Tapatalk To moje czwarte zas ale tez tak sobie powtarzam tym razem jak i poprzednim brak prawka uziemil mnie w uk:kwasny:
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Bry ... No to Zdrowych i Wesołych Wszystkim z dużym workiem części do kolejnych modów od Mikołaja, cza się pakować i w drogę Wysłane z mojego GT-I9070
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Siemanko:hi:Zdrowych i Wesołych Świat oraz bezawaryjności i kupy części na mody wam życzę Ps.nie pic za dużo
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Również wszystkiego najlepszego wszystkim razem i każdemu z osobna. Ja już prezent dostałem. Baba mi wjechala w BMKe:facepalm: