Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Pany potrzebuje nr spinki która łączy dokładkę z górą zderzaka ta na roguhttp://img856.imageshack.us/img856/4499/9lhj.jpg memory five wladi i wszystko jasne :-) TY nrazie nic nie szukaj bo ja juz w temacie... taka sytuacja PS. Wladi zderzak już sprzedany!!:polew:
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Artur uważaj bo moje macki sięgają do BDG:grin: tak myślałem żeby od środka tam gdzie jest ta spinka też pospawać plastykiem ale czy nie będzie problemu przy zakładaniu:whistling:
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Artur uważaj bo moje macki sięgają do BDG:grin: tak myślałem żeby od środka tam gdzie jest ta spinka też pospawać plastykiem ale czy nie będzie problemu przy zakładaniu:whistling: zderzak już jest w ciepłym miejscu ...w wtorek sie niem zajmę
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Artur uważaj bo moje macki sięgają do BDG:grin: tak myślałem żeby od środka tam gdzie jest ta spinka też pospawać plastykiem ale czy nie będzie problemu przy zakładaniu:whistling: zderzak już jest w ciepłym miejscu ...w wtorek sie niem zajmę Oki ja później jeszcze zadzwonię i pogadamy co i jak:wink:
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Artur uważaj bo moje macki sięgają do BDG:grin: tak myślałem żeby od środka tam gdzie jest ta spinka też pospawać plastykiem ale czy nie będzie problemu przy zakładaniu:whistling: ja cały zderzak będę do plastikmena dawał, czaj motyw: zespawanie zderzaka przód i tył, wyprowadzenie maski po sarnie, wyciągnięcie małej wgniotki na błotniku i lekko przytartych drzwi - czysta polskich dukatów - pierdolnąłem śmiechem i pytałem kiedy przyjechać kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Pany potrzebuje nr spinki która łączy dokładkę z górą zderzaka ta na roguhttp://img856.imageshack.us/img856/4499/9lhj.jpg memory five wladi i wszystko jasne :-) TY nrazie nic nie szukaj bo ja juz w temacie... taka sytuacja http://s18.postimg.org/m2hhuhgop/2014_01_03_909.jpg http://s18.postimg.org/shgir5neh/2014_01_03_910.jpg PS. Wladi zderzak już sprzedany!!:polew: Maly spot i nawet bez alko Sent from my телефон
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Cześć Mam problem z piórami wycieraczek - Valeo aero. Na wiosnę kupione i na szybie kierowcy rozmazuje, pasażera czysta.. Po zamianie piór to samo. WTF? Szukam nowych do mojego rocznika i nie ma. Są do 2001 i po 2003. Które k..wa brać...? Co lepsze? Bosch czy Valeo?
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Artur uważaj bo moje macki sięgają do BDG:grin: tak myślałem żeby od środka tam gdzie jest ta spinka też pospawać plastykiem ale czy nie będzie problemu przy zakładaniu:whistling: ja cały zderzak będę do plastikmena dawał, czaj motyw: zespawanie zderzaka przód i tył, wyprowadzenie maski po sarnie, wyciągnięcie małej wgniotki na błotniku i lekko przytartych drzwi - czysta polskich dukatów - pierdolnąłem śmiechem i pytałem kiedy przyjechać kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk No to grubo pojechałeś i znowu zarobiony:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Wladi domin od Ciebie wraca? Bo właśnie go widziałem na 7mce u siebie? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Możliwe pewnie chłopaki nie dopite :thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Możliwe pewnie chłopaki nie dopite :thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) Pacze b6 + zderzak es potem rejka wot to mówię on:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l No napewno ale że leciał spowrotem to nic nie mówił memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l No to zderzak S4 już w garażu świetne info.... a ja się nie będę pier**lił w żadne pakiety sline, s, etc... tak jak to było z b5 - lakier, koło gleba i nic więcej nie trzeba... :hi:planowana premiera: OEM+ 2k14
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Cycuchy będę miał ciemny sufit sline. Jakiś chętny. ? Jak coś to pw.
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Cycuchy będę miał ciemny sufit sline. Jakiś chętny. ? Jak coś to pw. ile to warte? zderzak przód tył, listwy na drzwi - w jakich to cenach gania? bo będę też miał dostęp na dniach
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l To ja chcę zderzak jakby co. Sufit to tak 650_700 na koje. Listwy 1k w gore.
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Kaju dawaj mnie te listewki s4 daje pincet:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)