kaju Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Moje też doszły. Dzieki Kaju. kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk ---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ---------- rozeszły się szybko - jak coś, to mogę jeszcze kilka sztuk ogarnąć kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
biggman Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Lusterko 100% sprawne wina była, że było zbyt jasno
mateusz16 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Proszę Was o pomoc http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-dzialanie-ukladu-samopoziomowania-xenon-145322/index8.html#post3991542
aleksbend Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 pomoże ktoś ? ostatni post.... http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-modulu-kierownicy-tempomat-kierownice-multifunkcyjna-15393/index87.html
marcin9680 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam! Szanowni koledzy teraz ja potrzebuje Waszej pomocy a mianowicie mogl by ktos podrzucic linka jakiegos lub jakas nazwe , adres dobrego warsztatu w Polsce , ktory zajmuje sie regeneracja turbosprezarek do naszych b6-tek miedzy innym ? Warsztatu gdzie mozna zwrocic swoja uszkodzona turbine i w dobrej kasie zakupic od nich ju zregenerowana z jakas gwarancja itp. Bardzo prosze bo juz mnie .uj szczela z ta cieknaca turbina , rzekomo prawie jak nowa z przebiegiem 15 tys. km miala byc a wali olejem w uklad , moja stara ori turbina w lepszym byla stanie jak ja zmienialem od tej niby nowej , szlak by to trafil Prosze o wszelkie info i z gory dziekuje.
jerzu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zadzwoń do Bartka z KingSoft ma turbiny po regeneracji, śmigające jak nowe http://www.bartpol-hamownia.pl/8/menu/kontakt/kontakt.html
marcin9680 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zadzwoń do Bartka z KingSoft ma turbiny po regeneracji, śmigające jak nowe http://www.bartpol-hamownia.pl/8/menu/kontakt/kontakt.html Ok dzieki kolego szanowny w Poniedzialek bede dzwonil i cos kombinowal bo szkoda zeby turbo sie rozpadlo podczas jazdy i narobilo wiecej syfu. Najgorsze to jest to , ze turbine , ktora kupilem i zalozylem miala byc prawie nowa z malym przebiegiem a nigdy jej nie katowalem bo mam problemy z pompowtryskami i mimo wiekszej mocy od tego co bylo w serii to narazie jezdze spokojnie a turbo z miesiaca na miesiac coraz wiecej oliwy rzyga w uklad dolotowy
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zadzwoń do Bartka z KingSoft ma turbiny po regeneracji, śmigające jak nowe http://www.bartpol-hamownia.pl/8/menu/kontakt/kontakt.html Ok dzieki kolego szanowny w Poniedzialek bede dzwonil i cos kombinowal bo szkoda zeby turbo sie rozpadlo podczas jazdy i narobilo wiecej syfu. Najgorsze to jest to , ze turbine , ktora kupilem i zalozylem miala byc prawie nowa z malym przebiegiem a nigdy jej nie katowalem bo mam problemy z pompowtryskami i mimo wiekszej mocy od tego co bylo w serii to narazie jezdze spokojnie a turbo z miesiaca na miesiac coraz wiecej oliwy rzyga w uklad dolotowy W poniedziałek nie, bo jest święto
marcin9680 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zadzwoń do Bartka z KingSoft ma turbiny po regeneracji, śmigające jak nowe http://www.bartpol-hamownia.pl/8/menu/kontakt/kontakt.html Ok dzieki kolego szanowny w Poniedzialek bede dzwonil i cos kombinowal bo szkoda zeby turbo sie rozpadlo podczas jazdy i narobilo wiecej syfu. Najgorsze to jest to , ze turbine , ktora kupilem i zalozylem miala byc prawie nowa z malym przebiegiem a nigdy jej nie katowalem bo mam problemy z pompowtryskami i mimo wiekszej mocy od tego co bylo w serii to narazie jezdze spokojnie a turbo z miesiaca na miesiac coraz wiecej oliwy rzyga w uklad dolotowy W poniedziałek nie, bo jest święto A kurcze widzisz kolego nie wiedzialem bo Ja w UK a o tym w Polsce nawet nie pamietalem dzieki serdeczne za podpowiedz
Artur82 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Panowie je...bła mi nowa zimowka tzn. zalatwiła ja sruba rozciety bok...czy nowa z 2007r moze byc ????
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Panowie je...bła mi nowa zimowka tzn. zalatwiła ja sruba rozciety bok...czy nowa z 2007r moze byc ???? Jak była odpowiednio przechowywana to tak.
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Artur ogólnie pewnie mogłaby być ale ta opona ma już 6 lat guma szybko traci swoje właściwości...no ale od biedy wrzucaj:decayed:
Artur82 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Artur ogólnie pewnie mogłaby być ale ta opona ma już 6 lat guma szybko traci swoje właściwości...no ale od biedy wrzucaj:decayed: jedna nowa 750zł a tą z 2007 roku moge miec za 350 warto??
marcin9680 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Artur ogólnie pewnie mogłaby być ale ta opona ma już 6 lat guma szybko traci swoje właściwości...no ale od biedy wrzucaj:decayed: jedna nowa 750zł a tą z 2007 roku moge miec za 350 warto?? 400zl roznicy niby duzo ale tu chodzi wkoncu o Twoje bezpieczenstwo tak wiec to musisz sam przemyslec czy warto ?
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Artur ogólnie pewnie mogłaby być ale ta opona ma już 6 lat guma szybko traci swoje właściwości...no ale od biedy wrzucaj:decayed: jedna nowa 750zł a tą z 2007 roku moge miec za 350 warto?? Jak dobrze składowana i guma jest jeszcze miękka to warto.
Fr0styyy. Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam!Szanowni koledzy teraz ja potrzebuje Waszej pomocy a mianowicie mogl by ktos podrzucic linka jakiegos lub jakas nazwe , adres dobrego warsztatu w Polsce , ktory zajmuje sie regeneracja turbosprezarek do naszych b6-tek miedzy innym ? Warsztatu gdzie mozna zwrocic swoja uszkodzona turbine i w dobrej kasie zakupic od nich ju zregenerowana z jakas gwarancja itp. Bardzo prosze bo juz mnie .uj szczela z ta cieknaca turbina , rzekomo prawie jak nowa z przebiegiem 15 tys. km miala byc a wali olejem w uklad , moja stara ori turbina w lepszym byla stanie jak ja zmienialem od tej niby nowej , szlak by to trafil Prosze o wszelkie info i z gory dziekuje. Ja bym chyba kupił używkę z małym przebiegiem niż regenerowane turbo.
Rekomendowane odpowiedzi