Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moje też doszły. Dzieki Kaju.

:hi:

kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk

---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ----------

rozeszły się szybko - jak coś, to mogę jeszcze kilka sztuk ogarnąć :decayed:

kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Lusterko 100% sprawne wina była, że było zbyt jasno :jerk:

:thumbup:

Opublikowano
8kbb.jpg
Opublikowano

Witam!

Szanowni koledzy teraz ja potrzebuje Waszej pomocy a mianowicie mogl by ktos podrzucic linka jakiegos lub jakas nazwe , adres dobrego warsztatu w Polsce , ktory zajmuje sie regeneracja turbosprezarek do naszych b6-tek miedzy innym ?

Warsztatu gdzie mozna zwrocic swoja uszkodzona turbine i w dobrej kasie zakupic od nich ju zregenerowana z jakas gwarancja itp. Bardzo prosze bo juz mnie .uj szczela z ta cieknaca turbina , rzekomo prawie jak nowa z przebiegiem 15 tys. km miala byc a wali olejem w uklad :kwasny: , moja stara ori turbina w lepszym byla stanie jak ja zmienialem od tej niby nowej , szlak by to trafil :facepalm:

Prosze o wszelkie info i z gory dziekuje.

Opublikowano
Zadzwoń do Bartka z KingSoft ma turbiny po regeneracji, śmigające jak nowe :)http://www.bartpol-hamownia.pl/8/menu/kontakt/kontakt.html

Ok dzieki kolego szanowny w Poniedzialek bede dzwonil i cos kombinowal bo szkoda zeby turbo sie rozpadlo podczas jazdy i narobilo wiecej syfu. Najgorsze to jest to , ze turbine , ktora kupilem i zalozylem miala byc prawie nowa z malym przebiegiem a nigdy jej nie katowalem bo mam problemy z pompowtryskami i mimo wiekszej mocy od tego co bylo w serii to narazie jezdze spokojnie a turbo z miesiaca na miesiac coraz wiecej oliwy rzyga w uklad dolotowy :wallbash:

Opublikowano

jerzu jak tam auto ? zrobione ? :wink:

Opublikowano
Zadzwoń do Bartka z KingSoft ma turbiny po regeneracji, śmigające jak nowe :)http://www.bartpol-hamownia.pl/8/menu/kontakt/kontakt.html

Ok dzieki kolego szanowny w Poniedzialek bede dzwonil i cos kombinowal bo szkoda zeby turbo sie rozpadlo podczas jazdy i narobilo wiecej syfu. Najgorsze to jest to , ze turbine , ktora kupilem i zalozylem miala byc prawie nowa z malym przebiegiem a nigdy jej nie katowalem bo mam problemy z pompowtryskami i mimo wiekszej mocy od tego co bylo w serii to narazie jezdze spokojnie a turbo z miesiaca na miesiac coraz wiecej oliwy rzyga w uklad dolotowy :wallbash:

W poniedziałek nie, bo jest święto :wink:

Opublikowano

W poniedziałek nie, bo jest święto :wink:

A kurcze widzisz kolego nie wiedzialem bo Ja w UK a o tym w Polsce nawet nie pamietalem :kox: dzieki serdeczne za podpowiedz :wink:

Opublikowano

Panowie je...bła mi nowa zimowka tzn. zalatwiła ja sruba rozciety bok...czy nowa z 2007r moze byc ????

Opublikowano
Panowie je...bła mi nowa zimowka tzn. zalatwiła ja sruba rozciety bok...czy nowa z 2007r moze byc ????

Jak była odpowiednio przechowywana to tak.

Opublikowano

Artur ogólnie pewnie mogłaby być ale ta opona ma już 6 lat guma szybko traci swoje właściwości...no ale od biedy wrzucaj:decayed:

Opublikowano
Artur ogólnie pewnie mogłaby być ale ta opona ma już 6 lat guma szybko traci swoje właściwości...no ale od biedy wrzucaj:decayed:

jedna nowa 750zł a tą z 2007 roku moge miec za 350 warto??

Opublikowano

Bierz:wink:

Opublikowano

400zl roznicy niby duzo ale tu chodzi wkoncu o Twoje bezpieczenstwo tak wiec to musisz sam przemyslec czy warto ? :wink:

Opublikowano

biorę :decayed:

Opublikowano

Jak dobrze składowana i guma jest jeszcze miękka to warto.

Opublikowano
Witam!

Szanowni koledzy teraz ja potrzebuje Waszej pomocy a mianowicie mogl by ktos podrzucic linka jakiegos lub jakas nazwe , adres dobrego warsztatu w Polsce , ktory zajmuje sie regeneracja turbosprezarek do naszych b6-tek miedzy innym ?

Warsztatu gdzie mozna zwrocic swoja uszkodzona turbine i w dobrej kasie zakupic od nich ju zregenerowana z jakas gwarancja itp. Bardzo prosze bo juz mnie .uj szczela z ta cieknaca turbina , rzekomo prawie jak nowa z przebiegiem 15 tys. km miala byc a wali olejem w uklad :kwasny: , moja stara ori turbina w lepszym byla stanie jak ja zmienialem od tej niby nowej , szlak by to trafil :facepalm:

Prosze o wszelkie info i z gory dziekuje.

Ja bym chyba kupił używkę z małym przebiegiem niż regenerowane turbo.