Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Pany jedno pytanko bo jutro zrzucam zderzak przedni. Wszystko wiem co i jak oprócz zaślepek sprysków reflektorów - Wyciągam je przed zdjęciem zderzaka czy po? Zaślepki są przytwierdzone do dysz a dysze zintegrowane z belką? zaślepki zdejmij sobie przed, będzie Ci wygodniej jak zderzak będzie na aucie Spryski są przykręcone do zderzaka, nie do belki. W belce są tylko plastiki które trzymają wąż na swoim miejscu. S-line wpada? podziękował, a zaślepki podważyć czymś i zeskoczą z dysz? wpada S4 , s-line nie masuje mi do koncepcji
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l podwaz czyms cienkim i zobaczysz ze sa na takich zatrzaskach latwo je zdjac
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l podwaz czyms cienkim i zobaczysz ze sa na takich zatrzaskach latwo je zdjac thx to jeszcze ciekawe czy belkę musze dać z S4 czy ta z A4 podejdzie pod zdeś S4, ale mam obie wersje belek więc poćwiczę
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Kogo to jest auto? http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/38/64/28/50/3864285048 na pierwszy rzut oka...nie moje
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Dobra ekipa:grin::grin: Funny eCards, Happy Birthday eCards, and Holiday eCards - JibJab.com
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Panowie ma ktoś może zdjęcie b6 avant sline na rotorach 19 ? poszukaj na fanpejdżu b6 pumy ---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ---------- http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1200q90/194/2enh.jpg:polew: o ja pier**le leże
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Kurfa kostkę sobie skrecilem na meczu:kwasny: I torebka stawowa mi walnela:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l No z Józka się śmiał:polew::polew::polew: Józek... Wladi... Evrybady kukurydza MODELINKA & DISTHUNTER-OSTATNI RAZ (radio edit) 2013 - YouTube jado!
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l No z Józka się śmiał:polew::polew::polew: Ty piękny lolo uważaj żebyś na jakas minę nie wszedł na poligonie:przebiegly: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l No z Józka się śmiał:polew::polew::polew: Ty piękny lolo uważaj żebyś na jakas minę nie wszedł na poligonie:przebiegly: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 widziales kiedys generala na poligonie?
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l No z Józka się śmiał:polew::polew::polew: Ty piękny lolo uważaj żebyś na jakas minę nie wszedł na poligonie:przebiegly: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 widziales kiedys generala na poligonie? Hełmów z przedziałkiem nie robią:grin:
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l No z Józka się śmiał:polew::polew::polew: Ty piękny lolo uważaj żebyś na jakas minę nie wszedł na poligonie:przebiegly: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 widziales kiedys generala na poligonie? W razie wojny pierwszy w bunkrze
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l No z Józka się śmiał:polew::polew::polew: Ty piękny lolo uważaj żebyś na jakas minę nie wszedł na poligonie:przebiegly: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 widziales kiedys generala na poligonie? W razie wojny pierwszy w bunkrze no włacha to co nam Wandej Gen. Wladiego rusza:grin: