Opublikowano 24 Stycznia 201412 l grzanie dupek wyrezane do konca:kox::banan: malo co mi jaj nie usmazylo jak jechalem po swoja pania do pracy :grin: teraz tylko dolozyc przekaznik do grzania szyby i gotowe
Opublikowano 24 Stycznia 201412 l Pozdrowienia z Zieleńca:beer:http://img.tapatalk.com/d/14/01/23/e7umydun.jpg :drinks: kurde mrozi i idzie coraz bardziej w dół http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1200q90/62/fvl1.jpg u mnie na fisie już pokazuje -11 , na szczęście nie mam problemów z odpalaniem i otwieraniem szyb łącznie automatyczną klapą , a za to pięknie dymi na wydechu :grin: a Tobie co się z fejsbuczkiem stało? a no zniknąłem , szczerze usunąłem konto bo potrzebuję trochę odpoczynku od FB
Opublikowano 24 Stycznia 201412 l a Tobie co się z fejsbuczkiem stało? a no zniknąłem , szczerze usunąłem konto bo potrzebuję trochę odpoczynku od FB taki zapierdol tam miałeś?
Opublikowano 24 Stycznia 201412 l a Tobie co się z fejsbuczkiem stało? a no zniknąłem , szczerze usunąłem konto bo potrzebuję trochę odpoczynku od FB taki zapierdol tam miałeś? A nie było widać?
Opublikowano 24 Stycznia 201412 l a Tobie co się z fejsbuczkiem stało? a no zniknąłem , szczerze usunąłem konto bo potrzebuję trochę odpoczynku od FB taki zapierdol tam miałeś? A nie było widać? troszkę odpoczynku od fb musi być ,a co do a4 klubu to nie odpuszczam zakochałem się w nim
Opublikowano 24 Stycznia 201412 l http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/534/js0e.jpg Kurfa:kox: tylko pewnie nie na fotach to góra celulitu i dupnych znarszczek:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 24 Stycznia 201412 l Panowie co może być nie tak , jadę se swoja furmanką, silnik rozgrzany od 10 min na 90 C , włączam ogrzewanie na HI bądź 28, 25,23 stopnie w trybie ECO bądź klimy i z nawiewów leci ledwo chłodne powietrze zamiast buchać gorącym, przecież przy ustawionej temp 28 stopni to jaja powinny mi się pocić a ja w kapturze i rękawiczkach jadę ....
Opublikowano 24 Stycznia 201412 l Panowie co może być nie tak , jadę se swoja furmanką, silnik rozgrzany od 10 min na 90 C , włączam ogrzewanie na HI bądź 28, 25,23 stopnie w trybie ECO bądź klimy i z nawiewów leci ledwo chłodne powietrze zamiast buchać gorącym, przecież przy ustawionej temp 28 stopni to jaja powinny mi się pocić a ja w kapturze i rękawiczkach jadę .... Zapowietrzona nagrzewnica
Opublikowano 24 Stycznia 201412 l siadla by ci na klate to bys nic nie powiedzial:grin: Kierwa ale euro-członkiem to nie wiemy czy do połowy posladow by dojechał Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 24 Stycznia 201412 l Panowie co może być nie tak , jadę se swoja furmanką, silnik rozgrzany od 10 min na 90 C , włączam ogrzewanie na HI bądź 28, 25,23 stopnie w trybie ECO bądź klimy i z nawiewów leci ledwo chłodne powietrze zamiast buchać gorącym, przecież przy ustawionej temp 28 stopni to jaja powinny mi się pocić a ja w kapturze i rękawiczkach jadę .... Zapowietrzona nagrzewnica a jak ja odpowietrzyć? sensownie domowym sposobem na ulicy?
Opublikowano 24 Stycznia 201412 l Panowie co może być nie tak , jadę se swoja furmanką, silnik rozgrzany od 10 min na 90 C , włączam ogrzewanie na HI bądź 28, 25,23 stopnie w trybie ECO bądź klimy i z nawiewów leci ledwo chłodne powietrze zamiast buchać gorącym, przecież przy ustawionej temp 28 stopni to jaja powinny mi się pocić a ja w kapturze i rękawiczkach jadę .... Zapowietrzona nagrzewnica a jak ja odpowietrzyć? sensownie domowym sposobem na ulicy? tu jest wszystko ładnie opisane , niby w b5 ale w b6 robi sie tak samo [b5 ADR] Problemy z ogrzewaniem (odpowietrzenie układu chłodzenia) page 4 przy okazji można zobaczyć jak wyglądało stare forum :naughty:
Opublikowano 24 Stycznia 201412 l Panowie co może być nie tak , jadę se swoja furmanką, silnik rozgrzany od 10 min na 90 C , włączam ogrzewanie na HI bądź 28, 25,23 stopnie w trybie ECO bądź klimy i z nawiewów leci ledwo chłodne powietrze zamiast buchać gorącym, przecież przy ustawionej temp 28 stopni to jaja powinny mi się pocić a ja w kapturze i rękawiczkach jadę .... Zapowietrzona nagrzewnica a jak ja odpowietrzyć? sensownie domowym sposobem na ulicy? tu jest wszystko ładnie opisane , niby w b5 ale w b6 robi sie tak samo [b5 ADR] Problemy z ogrzewaniem (odpowietrzenie układu chłodzenia) page 4 przy okazji można zobaczyć jak wyglądało stare forum :naughty: nie zaszkodzi podłączyć też vaga i sprawdzić jakie błędy masz w 08-klimatronik. Możliwe, że silniczek klap uwalony...
Opublikowano 24 Stycznia 201412 l http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/534/js0e.jpg walił by jak Peszko w taxometr taa, jak ksiądz ministranta
Opublikowano 24 Stycznia 201412 l Audi A4 b6 S-Line Stossstange hinten in in Hamburg | eBay Sedanen czy avanten bo szkop chyba nie pisze?