Opublikowano 6 Lutego 201412 l łocap a ta d*pa wujek na mape spojrzałem , poyebalo mi sie z kozienicami:facepalm: tam mam w ciul:kwasny:
Opublikowano 6 Lutego 201412 l łocap a ta d*pa wujek na mape spojrzałem , poyebalo mi sie z kozienicami:facepalm: tam mam w ciul:kwasny:
Opublikowano 6 Lutego 201412 l Niestety mam moja antene podlaczobe tylko pod jedno zlacze wiec. Wiec co mam zrobic jak bys mi wyjasnil. Biorac ze kabel antenowy mam B6 a nie B7 powinienes miec dwie anteny zwykla + diversty , zeby wpiac diversity w rnsa potzrena Ci przejsciówka:wink: ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- jest tu ktoś z Kędzierzyna-Koźla, żeby mi coś odebrać? daleko niemam wujek:decayed: ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/5/18211347734815324772806.jpg Graty juz na podwórku , wiec niedługo sie przekonam:banan::banan: No mam taka przejsciowke ale tak zeby podlaczyc sie do mojego kabla antenowego ale do rns wpinam tylko jedna wtyczke a rozumie ze z rns powinienem wyprowadzic dwie tak jak jest oryginalnie i oba te kabelki zdlaczyc w jeden do przelotki ktora wpinam do mojego kabla antenowego czy dobrze to rozumie.
Opublikowano 6 Lutego 201412 l No mam taka przejsciowke ale tak zeby podlaczyc sie do mojego kabla antenowego ale do rns wpinam tylko jedna wtyczke a rozumie ze z rns powinienem wyprowadzic dwie tak jak jest oryginalnie i oba te kabelki zdlaczyc w jeden do przelotki ktora wpinam do mojego kabla antenowego czy dobrze to rozumie. dokładnie:wink:
Opublikowano 6 Lutego 201412 l No mam taka przejsciowke ale tak zeby podlaczyc sie do mojego kabla antenowego ale do rns wpinam tylko jedna wtyczke a rozumie ze z rns powinienem wyprowadzic dwie tak jak jest oryginalnie i oba te kabelki zdlaczyc w jeden do przelotki ktora wpinam do mojego kabla antenowego czy dobrze to rozumie. dokładnie:wink: Czyli dokladnie tak jak na pogladowym rysunku
Opublikowano 6 Lutego 201412 l Karwa jakiś łańcuchów na wywieszają człowiek spokojnie nie może skoczyć po browara:polew::polew: :grin: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/5/18211347734815324772806.jpg Graty juz na podwórku , wiec niedługo sie przekonam:banan::banan: :kox: tylko żeby ciut śniegu Ci napadało
Opublikowano 6 Lutego 201412 l na razie to też szału z tym śniegiem nie było, troche spadło, teraz jest tak twardy że szok :thumbdown: ---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ---------- Panowie jak zdemontować tapicerkę bagażnika żeby dojść do mechanizmu wycieraczki żebym czegoś nie rozwalił ?
Opublikowano 6 Lutego 201412 l józek ciągniesz od szyby prostopadle, mocno.. nic nie powinno jebnąć chociaż kto wie.. mi nie jebło
Opublikowano 6 Lutego 201412 l jak zdemontować tapicerkę bagażnika żeby dojść do mechanizmu wycieraczki żebym czegoś nie rozwalił ?
Opublikowano 6 Lutego 201412 l spróbuje jutro kaj tym boschem to ja paznokcie obcinam, b6 jet delikatniejsze
Opublikowano 6 Lutego 201412 l Józek najpierw wykręć wszystkie śruby są też tam gdzie trójkąt a potem szarpiesz, tapicerka jest na metalowych spinakach:wink: :naughty::naughty:
Opublikowano 6 Lutego 201412 l cieżko się wyszarpuje ale powinno dać radę. Ja się trochę męczyłem ale w końcu pusciło
Opublikowano 6 Lutego 201412 l Józek najpierw wykręć wszystkie śruby są też tam gdzie trójkąt a potem szarpiesz, tapicerka jest na metalowych spinakach:wink: i ponoć tą zaślepkę trochę na silikon
Opublikowano 7 Lutego 201412 l na razie to też szału z tym śniegiem nie było, troche spadło, teraz jest tak twardy że szok :thumbdown:---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ---------- Panowie jak zdemontować tapicerkę bagażnika żeby dojść do mechanizmu wycieraczki żebym czegoś nie rozwalił ? Bylo kupic sedana i po sprawie