Opublikowano 8 Lutego 201412 l Truskawka ja chętny na bluzę a ja na truskawke chwile mnie nie ma i juz obgaduja:facepalm:
Opublikowano 8 Lutego 201412 l Truskawka ja chętny na bluzę a ja na truskawke chwile mnie nie ma i juz obgaduja:facepalm: nogi rozkładaj, zaraz tam jestem
Opublikowano 8 Lutego 201412 l Pany prośba i pytanie czy da sie zmienić w A4 B6 jezyk wyświetlany na fisie teraz jest niemiecki. Licznik kolor fis i ori nawigacja tylko nie wiem czy RNS-d czy E ona też ma menu po niemiecku a chciałbym aby była po polsku to wiem jak zrobić a w liczniku da rade na polski czy nie
Opublikowano 8 Lutego 201412 l Pany prośba i pytanie czy da sie zmienić w A4 B6 jezyk wyświetlany na fisie teraz jest niemiecki. Licznik kolor fis i ori nawigacja tylko nie wiem czy RNS-d czy E ona też ma menu po niemiecku a chciałbym aby była po polsku to wiem jak zrobić a w liczniku da rade na polski czy nie nie
Opublikowano 8 Lutego 201412 l Pany prośba i pytanie czy da sie zmienić w A4 B6 jezyk wyświetlany na fisie teraz jest niemiecki. Licznik kolor fis i ori nawigacja tylko nie wiem czy RNS-d czy E ona też ma menu po niemiecku a chciałbym aby była po polsku to wiem jak zrobić a w liczniku da rade na polski czy nie w adaptacjach licznika , kanał 4 bodajrze , opcja wyboru jezyka i zmieniasz na jaki chcesz:wink: oprócz polskiego oczywiscie:decayed:
Opublikowano 8 Lutego 201412 l Pany prośba i pytanie czy da sie zmienić w A4 B6 jezyk wyświetlany na fisie teraz jest niemiecki. Licznik kolor fis i ori nawigacja tylko nie wiem czy RNS-d czy E ona też ma menu po niemiecku a chciałbym aby była po polsku to wiem jak zrobić a w liczniku da rade na polski czy nie nie Synek to nie b5:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 8 Lutego 201412 l Pany take pytanko techniczne, jakiego programu używacie teraz do wrzucania fotek na forum Imageshack jakiś taki pokur...ony teraz
Opublikowano 8 Lutego 201412 l Pany prośba i pytanie czy da sie zmienić w A4 B6 jezyk wyświetlany na fisie teraz jest niemiecki. Licznik kolor fis i ori nawigacja tylko nie wiem czy RNS-d czy E ona też ma menu po niemiecku a chciałbym aby była po polsku to wiem jak zrobić a w liczniku da rade na polski czy nie nie Synek to nie b5:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Wandrzeju Oszukisto, czytaj ze zrozumieniem - zmienisz na FISie, żeby po naszymu godoł?
Opublikowano 8 Lutego 201412 l Pany prośba i pytanie czy da sie zmienić w A4 B6 jezyk wyświetlany na fisie teraz jest niemiecki. Licznik kolor fis i ori nawigacja tylko nie wiem czy RNS-d czy E ona też ma menu po niemiecku a chciałbym aby była po polsku to wiem jak zrobić a w liczniku da rade na polski czy nie nie Synek to nie b5:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Wandrzeju Oszukisto, czytaj ze zrozumieniem - zmienisz na FISie, żeby po naszymu godoł? Myslalem że chodzi ci o zmianę języka ogólnie:wink:Za długa ta wypowiedź była żebym czytał wszystko:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- Pany take pytanko techniczne, jakiego programu używacie teraz do wrzucania fotek na forum Imageshack jakiś taki pokur...ony teraz Photobucket. Tylko trza się rejestrować Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 8 Lutego 201412 l Pany take pytanko techniczne, jakiego programu używacie teraz do wrzucania fotek na forum Imageshack jakiś taki pokur...ony teraz król jest tylko jeden imgur: the simple image sharer
Opublikowano 8 Lutego 201412 l nie Za długa ta wypowiedź była żebym czytał wszystko:decayed: aha, super
Opublikowano 8 Lutego 201412 l ktoś tu pisał o klameczkach w wersji usa Audi B6 A4 Quattro 1.8T Interior Door ES#2083403 RS4 Inner Door Handle Kit - Set Of Four - 8E1898021
Opublikowano 8 Lutego 201412 l Pany take pytanko techniczne, jakiego programu używacie teraz do wrzucania fotek na forum Imageshack jakiś taki pokur...ony teraz imgur.com, nie ma nic lepszego.
Opublikowano 8 Lutego 201412 l Programik normalnie bangla aż miło dowody poniżej http://i.imgur.com/kpfdwDv.jpg No faktycznie ładnie działa