Bieniek Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 I przez 10 lat nie ma odpryskow od kamieni itp.
Wandej Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Lz5l masz? Watpie:whistling: pewnie jakiś srebrny + czarny i ten niebieski co najwięcej angoli w tym kolrze jest. Taki jak ma mikaszi Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
JawoR36 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Lz5l masz? Watpie:whistling: pewnie jakiś srebrny + czarny i ten niebieski co najwięcej angoli w tym kolrze jest. Taki jak ma mikasziWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Tego niebieskiego to naprawdę masa w UK LZ5J szwagier ma.. A to już blisko do LZ5L Trzeba było sobie srebrne auto kupić, a nie
Wandej Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Lz5l masz? Watpie:whistling: pewnie jakiś srebrny + czarny i ten niebieski co najwięcej angoli w tym kolrze jest. Taki jak ma mikasziWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Tego niebieskiego to naprawdę masa w UK LZ5J szwagier ma.. A to już blisko do LZ5L Trzeba było sobie srebrne auto kupić, a nie To w uj daleko. Tak samo jak avus i akoya to prawie to samo:wink: a po za tym kilka lat temu pewnie z 5% ściganych z zachodu b6 były w s-line zewnętrznym:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
JawoR36 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 I przez 10 lat nie ma odpryskow od kamieni itp. Wiadomo, jakieś normalne minimalne uszkodzenia ma. Aczkolwiek patrząc na zderzak w np swojej Audicy, uważam, że jest w bardzo dobrym stanie. Część handlarzy woli nawet założyć używany w kolor niż pomalować, gdzie to potem całe auto porysowane, a przedni zderzak się świeci jak psu jaja i zero skazy. Tylny zderzak mam za to malowany.. No to już i odcień odstaje trochę od reszty, ryski są zamalowane itp, pewno go podmienię w końcu na ori lakier. ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ---------- Lz5l masz? Watpie:whistling: pewnie jakiś srebrny + czarny i ten niebieski co najwięcej angoli w tym kolrze jest. Taki jak ma mikasziWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Tego niebieskiego to naprawdę masa w UK LZ5J szwagier ma.. A to już blisko do LZ5L Trzeba było sobie srebrne auto kupić, a nie To w uj daleko. Tak samo jak avus i akoya to prawie to samo:wink: a po za tym kilka lat temu pewnie z 5% ściganych z zachodu b6 były w s-line zewnętrznym:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Dużo tych procent naliczyłeś. Patrząc na allegro stosunek między zwykły a S-Line, można stwierdzić, że kiedyś praktycznie w ogóle ich nie ściągano, bo Polaczki i tak nie rozróżniali, a wystarczył znaczek w masce i już jest "eslajn". Już taka mentalność. W np UK stosunek między padaka, a S-Line to mniej więcej 50/50. Za to wewnętrzny ciężko spotkać w UK. To samo z dostępnością np BEX'a w Polsce. 5-6sztuk, z czego połowa bez S-Line lub Quattro, już nie mówiąc o składańcach. A w Anglii? 1.8T w B5 w 180KM w Polsce z Q i sedan? Zapomnij, że w Polsce dostaniesz. W Anglii rok temu bez problemu.
jerzu Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Ja na wiosnę planuje poszukać BEX'a w Q i w s-line Mam nadzieję że mi się uda. Moją A4 dostanie żona:)
Patryś Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Bartek widzę że się przesiadacie z żoną na takie same fury. Ty a3 ona a3 ty a4 ona a4 hehe
JawoR36 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Ja na wiosnę planuje poszukać BEX'a w Q i w s-line Mam nadzieję że mi się uda. Moją A4 dostanie żona:) BEX, Q, S-Line itp. Mam, dorwałem, pochwalę się w odpowiednim czasie w "Moje Audi" Powodzenia
Bart-S Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Ja na wiosnę planuje poszukać BEX'a w Q i w s-line Mam nadzieję że mi się uda. Moją A4 dostanie żona:) Oj będzie ciężko... BEX + Q + S line to większy rodzyn niż 1.9TDIQ.
kaju Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Ja na wiosnę planuje poszukać BEX'a w Q i w s-line Mam nadzieję że mi się uda. Moją A4 dostanie żona:) BEX, Q, S-Line itp. Mam, dorwałem, pochwalę się w odpowiednim czasie w "Moje Audi" Powodzenia i jeszcze "pałerejt baj" - k**wa jak to jedzie
JawoR36 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Ja na wiosnę planuje poszukać BEX'a w Q i w s-line Mam nadzieję że mi się uda. Moją A4 dostanie żona:) BEX, Q, S-Line itp. Mam, dorwałem, pochwalę się w odpowiednim czasie w "Moje Audi" Powodzenia i jeszcze "pałerejt baj" - k**wa jak to jedzie Nie pamiętam już czego on tam jest "Powered By.." ale zapierdziela jak przecinak
jozek726 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 daj jakieś foto podglądowe, nie mów że czerwony jest ?
jerzu Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Patryś takie czasy, że żona naśladuje Wiem, że nie będzie łatwo ani tanio, ale myślę że warto. Brakuje mi turbo benzyny Znalazłem całkiem niezłe 1.9tdiQ to i znajdę to
kaju Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 daj jakieś foto podglądowe, nie mów że czerwony jest ? niestety nie, ale przegoniłem mu to - potwierdzam, za***rdala
jozek726 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Patryś takie czasy, że żona naśladuje Wiem, że nie będzie łatwo ani tanio, ale myślę że warto. Brakuje mi turbo benzyny Znalazłem całkiem niezłe 1.9tdiQ to i znajdę to pewnie że znajdziesz, tylko trochę czasu i chęci
JawoR36 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 daj jakieś foto podglądowe, nie mów że czerwony jest ? k**wa, właśnie, że nie Ale z drugiej strony.. Ile to roboty? Jak znajdę folię w dobrym prajsie to będzie Nagaro lub Czerwony. Był czerwony, był.. Ale bez Q + Automat Najważniejsze, że Avant A zdjęć nie ma, póki go nie doprowadzę do stanu odpowiedniego, by się pochwalić, a nie doprowadzę jej do takiego stanu póki nie sprzedam swojej B5, a nie sprzedam B5 póki nie jej nie wystawię, a nie wystawię jej póki potrzebuję samochód na codzień.. i kółko się zamyka Póki co, zbieram graty BTW. Śmieszny przebieg + książka serwisowa + wyciągnięta kompletna historia serwisowa przed sprzedażą + na wszystko rachunki od prawie 4 lat.. Jak ślepej kurze ziarno się trafiła
kaju Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 daj jakieś foto podglądowe, nie mów że czerwony jest ? k**wa, właśnie, że nie Ale z drugiej strony.. Ile to roboty? Jak znajdę folię w dobrym prajsie to będzie Nagaro lub Czerwony. Był czerwony, był.. Ale bez Q + Automat Najważniejsze, że Avant A zdjęć nie ma, póki go nie doprowadzę do stanu odpowiedniego, by się pochwalić, a nie doprowadzę jej do takiego stanu póki nie sprzedam swojej B5, a nie sprzedam B5 póki nie jej nie wystawię, a nie wystawię jej póki potrzebuję samochód na codzień.. i kółko się zamyka Póki co, zbieram graty BTW. Śmieszny przebieg + książka serwisowa + wyciągnięta kompletna historia serwisowa przed sprzedażą + na wszystko rachunki od prawie 4 lat.. Jak ślepej kurze ziarno się trafiła wyjdź! czekaj przyjedziesz, uchleje Cie i podsune do podpisania lewą umowe kupna sprzedaży
JawoR36 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 daj jakieś foto podglądowe, nie mów że czerwony jest ? k**wa, właśnie, że nie Ale z drugiej strony.. Ile to roboty? Jak znajdę folię w dobrym prajsie to będzie Nagaro lub Czerwony. Był czerwony, był.. Ale bez Q + Automat Najważniejsze, że Avant A zdjęć nie ma, póki go nie doprowadzę do stanu odpowiedniego, by się pochwalić, a nie doprowadzę jej do takiego stanu póki nie sprzedam swojej B5, a nie sprzedam B5 póki nie jej nie wystawię, a nie wystawię jej póki potrzebuję samochód na codzień.. i kółko się zamyka Póki co, zbieram graty BTW. Śmieszny przebieg + książka serwisowa + wyciągnięta kompletna historia serwisowa przed sprzedażą + na wszystko rachunki od prawie 4 lat.. Jak ślepej kurze ziarno się trafiła wyjdź! czekaj przyjedziesz, uchleje Cie i podsune do podpisania lewą umowe kupna sprzedaży Szczęście, że podsuniesz mi tylko umowę..
hiszpan123 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Jutro godz. 12 odbior czarnucha od Nosba:banan:
Rekomendowane odpowiedzi