Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I przez 10 lat nie ma odpryskow od kamieni itp.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Lz5l masz? Watpie:whistling: pewnie jakiś srebrny + czarny i ten niebieski co najwięcej angoli w tym kolrze jest. Taki jak ma mikaszi

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Lz5l masz? Watpie:whistling: pewnie jakiś srebrny + czarny i ten niebieski co najwięcej angoli w tym kolrze jest. Taki jak ma mikaszi

Tego niebieskiego to naprawdę masa w UK :grin:

LZ5J szwagier ma.. A to już blisko do LZ5L :polew:

Trzeba było sobie srebrne auto kupić, a nie :przebiegly:

Opublikowano

To w uj daleko. Tak samo jak avus i akoya to prawie to samo:wink: a po za tym kilka lat temu pewnie z 5% ściganych z zachodu b6 były w s-line zewnętrznym:wink:

Opublikowano
I przez 10 lat nie ma odpryskow od kamieni itp.

Wiadomo, jakieś normalne minimalne uszkodzenia ma. Aczkolwiek patrząc na zderzak w np swojej Audicy, uważam, że jest w bardzo dobrym stanie. Część handlarzy woli nawet założyć używany w kolor niż pomalować, gdzie to potem całe auto porysowane, a przedni zderzak się świeci jak psu jaja i zero skazy. Tylny zderzak mam za to malowany.. No to już i odcień odstaje trochę od reszty, ryski są zamalowane itp, pewno go podmienię w końcu na ori lakier.

---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

To w uj daleko. Tak samo jak avus i akoya to prawie to samo:wink: a po za tym kilka lat temu pewnie z 5% ściganych z zachodu b6 były w s-line zewnętrznym:wink:

Dużo tych procent naliczyłeś. Patrząc na allegro stosunek między zwykły a S-Line, można stwierdzić, że kiedyś praktycznie w ogóle ich nie ściągano, bo Polaczki i tak nie rozróżniali, a wystarczył znaczek w masce i już jest "eslajn". Już taka mentalność. W np UK stosunek między padaka, a S-Line to mniej więcej 50/50. Za to wewnętrzny ciężko spotkać w UK.

To samo z dostępnością np BEX'a w Polsce. 5-6sztuk, z czego połowa bez S-Line lub Quattro, już nie mówiąc o składańcach. A w Anglii? 1.8T w B5 w 180KM w Polsce z Q i sedan? Zapomnij, że w Polsce dostaniesz. W Anglii rok temu bez problemu.

Opublikowano

ale tu dziś żali było :decayed:

Opublikowano

Ja na wiosnę planuje poszukać BEX'a w Q i w s-line :D Mam nadzieję że mi się uda. Moją A4 dostanie żona:)

Opublikowano

Bartek widzę że się przesiadacie z żoną na takie same fury. Ty a3 ona a3 ty a4 ona a4 hehe

Opublikowano
Ja na wiosnę planuje poszukać BEX'a w Q i w s-line :D Mam nadzieję że mi się uda. Moją A4 dostanie żona:)

BEX, Q, S-Line itp. Mam, dorwałem, pochwalę się w odpowiednim czasie w "Moje Audi" :thumbup1: Powodzenia :wink:

Opublikowano

Oj będzie ciężko... BEX + Q + S line to większy rodzyn niż 1.9TDIQ.

Opublikowano

BEX, Q, S-Line itp. Mam, dorwałem, pochwalę się w odpowiednim czasie w "Moje Audi" :thumbup1: Powodzenia :wink:

i jeszcze "pałerejt baj" - k**wa jak to jedzie :banan:

Opublikowano

i jeszcze "pałerejt baj" - k**wa jak to jedzie :banan:

Nie pamiętam już czego on tam jest "Powered By.." ale zapierdziela jak przecinak :grin:

Opublikowano

daj jakieś foto podglądowe, nie mów że czerwony jest ? :naughty:

Opublikowano

Patryś takie czasy, że żona naśladuje :)

Wiem, że nie będzie łatwo ani tanio, ale myślę że warto. Brakuje mi turbo benzyny :) Znalazłem całkiem niezłe 1.9tdiQ to i znajdę to :)

Opublikowano

niestety nie, ale przegoniłem mu to - potwierdzam, za***rdala :banan:

Opublikowano
Patryś takie czasy, że żona naśladuje :)

Wiem, że nie będzie łatwo ani tanio, ale myślę że warto. Brakuje mi turbo benzyny :) Znalazłem całkiem niezłe 1.9tdiQ to i znajdę to :)

pewnie że znajdziesz, tylko trochę czasu i chęci :wink:

Opublikowano

k**wa, właśnie, że nie :thumbdown: Ale z drugiej strony.. Ile to roboty? Jak znajdę folię w dobrym prajsie to będzie Nagaro lub Czerwony.

Był czerwony, był.. Ale bez Q + Automat :disgust:

Najważniejsze, że Avant :whistling:

A zdjęć nie ma, póki go nie doprowadzę do stanu odpowiedniego, by się pochwalić, a nie doprowadzę jej do takiego stanu póki nie sprzedam swojej B5, a nie sprzedam B5 póki nie jej nie wystawię, a nie wystawię jej póki potrzebuję samochód na codzień.. i kółko się zamyka :grin: Póki co, zbieram graty :decayed:

BTW. Śmieszny przebieg + książka serwisowa + wyciągnięta kompletna historia serwisowa przed sprzedażą + na wszystko rachunki od prawie 4 lat.. :grin: Jak ślepej kurze ziarno się trafiła :wink:

Opublikowano

k**wa, właśnie, że nie :thumbdown: Ale z drugiej strony.. Ile to roboty? Jak znajdę folię w dobrym prajsie to będzie Nagaro lub Czerwony.

A zdjęć nie ma, póki go nie doprowadzę do stanu odpowiedniego, by się pochwalić, a nie doprowadzę jej do takiego stanu póki nie sprzedam swojej B5, a nie sprzedam B5 póki nie jej nie wystawię, a nie wystawię jej póki potrzebuję samochód na codzień.. i kółko się zamyka :grin: Póki co, zbieram graty :decayed:

BTW. Śmieszny przebieg + książka serwisowa + wyciągnięta kompletna historia serwisowa przed sprzedażą + na wszystko rachunki od prawie 4 lat.. :grin: Jak ślepej kurze ziarno się trafiła :wink:

wyjdź! :disgust: czekaj przyjedziesz, uchleje Cie i podsune do podpisania lewą umowe kupna sprzedaży :grin:

Opublikowano

wyjdź! :disgust: czekaj przyjedziesz, uchleje Cie i podsune do podpisania lewą umowe kupna sprzedaży :grin:

Szczęście, że podsuniesz mi tylko umowę.. :polew:

Opublikowano

Jutro godz. 12 odbior czarnucha od Nosba:banan::kox: