Opublikowano 12 Lutego 201412 l Gdyby ktoś potrzebował to mam 3 sztuki spoilerów do b6 sedan. Orginał. Jak coś to PW
Opublikowano 12 Lutego 201412 l Wyświetlacz odpuszczasz mordo co? zastanawiam się , nie posłałeś mi pikczerów jak on działa gdy jest włączony i zastanawia mnie to takie jakby rozlanie od dołu do środka Został przygnieciony i chyba się rozlał.Doszło do tego w transporcie u kurierów więc nie wiem jak to teraz wygląda:kwasny: Dlatego własnie 50zł to cena bardziej za ramkę z obudową trochę lipa
Opublikowano 12 Lutego 201412 l Wyświetlacz odpuszczasz mordo co? zastanawiam się , nie posłałeś mi pikczerów jak on działa gdy jest włączony i zastanawia mnie to takie jakby rozlanie od dołu do środka Został przygnieciony i chyba się rozlał.Doszło do tego w transporcie u kurierów więc nie wiem jak to teraz wygląda:kwasny: Dlatego własnie 50zł to cena bardziej za ramkę z obudową trochę lipa Dla mnie raczej nie:przebiegly:
Opublikowano 12 Lutego 201412 l oki będę pamiętał ,no wtedy to była okazja nic nie mów no już większej okazji to nie mogło być
Opublikowano 12 Lutego 201412 l to w takim razie braki się odzywają całkiem możliwe :grin: a co ty taka wesoła dzisiaj , jak tam małe baby , rośnie ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- pany czy to heble S4 ???? http://i.ebayimg.com/t/Audi-A4-B7-2-7-TDI-Complete-Front-Suspension-Struts-2004-2008-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/WdkAAOxy63FS-5Km/$_58.JPG http://i.ebayimg.com/t/Audi-A4-B7-2-7-TDI-Complete-Front-Suspension-Struts-2004-2008-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/x0kAAOxyYSdS-5K-/$_58.JPG 320mm
Opublikowano 12 Lutego 201412 l Panowie:Philips Blue Vision czy: Philips Blue Vision Ultra czy: Ostram Night Breaker unlimited ?? Nightbreaker:kox: Teraz zdrożały trochę przez wprowadzenie tego unlimited:kwasny: Pany wypowie się ktoś jeszcze bo nie wiem które brać Osramy przecież Ci pisze:good: Ja mam i polecam każdemu bo w porównaniu ze zwykłą żarówką wymiatają
Opublikowano 12 Lutego 201412 l Wyświetlacz odpuszczasz mordo co? zastanawiam się , nie posłałeś mi pikczerów jak on działa gdy jest włączony i zastanawia mnie to takie jakby rozlanie od dołu do środka Został przygnieciony i chyba się rozlał.Doszło do tego w transporcie u kurierów więc nie wiem jak to teraz wygląda:kwasny: Dlatego własnie 50zł to cena bardziej za ramkę z obudową trochę lipa Dla mnie raczej nie:przebiegly: liczyłem na reanimację wyświetlacza , ramki mam u siebie 3 ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- to w takim razie braki się odzywają całkiem możliwe :grin: a co ty taka wesoła dzisiaj , jak tam małe baby , rośnie ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- pany czy to heble S4 ???? http://i.ebayimg.com/t/Audi-A4-B7-2-7-TDI-Complete-Front-Suspension-Struts-2004-2008-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/WdkAAOxy63FS-5Km/$_58.JPG http://i.ebayimg.com/t/Audi-A4-B7-2-7-TDI-Complete-Front-Suspension-Struts-2004-2008-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/x0kAAOxyYSdS-5K-/$_58.JPG 320mm tak myślałem
Opublikowano 12 Lutego 201412 l jakąś stronkę do wrzucania fot polecacie, images..... kase chce photobucket:wink:
Opublikowano 12 Lutego 201412 l jakąś stronkę do wrzucania fot polecacie, images..... kase chceMi nie woła o żadną kasę loguję się przez FB...
Opublikowano 12 Lutego 201412 l jakąś stronkę do wrzucania fot polecacie, images..... kase chceMi nie woła o żadną kasę loguję się przez FB... +1
Opublikowano 12 Lutego 201412 l Jak tam kajosław? a buham z buhajki i jest fajno Ja ostanio na świeta porządki robiłem i w sufladzie trochę suszu znalazłem:decayed: Leży już ze 2 lata:decayed:
Opublikowano 12 Lutego 201412 l Jak tam kajosław? a buham z buhajki i jest fajno Ja ostanio na świeta porządki robiłem i w sufladzie trochę suszu znalazłem:decayed: Leży już ze 2 lata:decayed: a nie nie nie nie nie... ja z dobroci już nie korzystam uuu albo i dłużej, teraz tylko "zerówki" o smaku gumy balonowej z e-buhajki, mam jeszcze na podmiankę karmel, czekolade i kokos wspominam staaaare dobre nuty:
Opublikowano 12 Lutego 201412 l jakąś stronkę do wrzucania fot polecacie, images..... kase chce Imageshack.US. dla mnie najlepsza strona
Opublikowano 12 Lutego 201412 l jakąś stronkę do wrzucania fot polecacie, images..... kase chce Imageshack.US. dla mnie najlepsza strona :decayed:
Opublikowano 12 Lutego 201412 l GENUINE BENTLEY CONTINENTAL GT/GTC 19" ALLOY WHEELS GUNMETAL GREY | eBay :slina::slina::kox::kox: :slina::slina::slina::kox::kox::kox::kox::kox: