Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Masakra :facepalm:

http://img.tapatalk.com/d/14/02/13/yju9eryz.jpg

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka

absurdy polskiego prawa taki chory kraj ;/

Trzeba się spakować i wypierdzielać jak najdalej :)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to mamy złoto :naughty::naughty:

Opublikowano

Kto znów wygrał cholera robię przy kwitach i nie mam jak oglądać olimpiady :/ o juz wiem Kowalczyk obroniła sie spoko to 2 medale są i to złote. Ciekawe ile będzie ich na tej olimpiadzie...

Opublikowano
Kto znów wygrał cholera robię przy kwiatach i nie mam jak oglądać olimpiady :/

kowalczyk w biegu na 10km

Opublikowano

DSC_0119.jpg

DSC_0120.jpg

te urządzonka to fabryczne ???w jakim celu ??

---------- Post dopisany at 13:45 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ----------

da sie jeszcze odratowac ten fotel ??? :(

DSC_0113.jpg

DSC_0114.jpg

DSC_0115.jpg

pomocy

Opublikowano

tapicer Ci to ogarnie bez problemu, wymieni cały element, bo reanimować tego się nie opłaca :thumbdown:

Opublikowano

biedzie roznica ?

Opublikowano

jak dasz dobremu fachowcowi to nie powinno być za dużej różnicy :wink:

Opublikowano

u mnie w okoliccy nie ma dobrego ;/

a moze jechac na gielde i kupic fotel calby i przekladac oparcie ??

Opublikowano

tego to juz nie wiem, tapicera nie masz ? Wszędzie ich pełno :wink:

Opublikowano
u mnie w okoliccy nie ma dobrego ;/

a moze jechac na gielde i kupic fotel calby i przekladac oparcie ??

Pisz do raggi:wink:

Opublikowano

Pany, majac przednie lampy z UK moge smigac po naszych przepieknych polskich drogach? Czym sie roznia UK od EU?

Opublikowano
Pany, majac przednie lampy z UK moge smigac po naszych przepieknych polskich drogach? Czym sie roznia UK od EU?

lampy z UK w ruchu lewostronnym świecą prosto i na lewe pobocze , lampy EU w ruchu prawostronnym świecą prosto i na prawe pobocze .

Poruszając się w Polandzie ruchem prawostronnym z lampami angielskimi będziesz raził światłem kierowców jadących z naprzeciwka po lewej stronie i będą ci walić po oczach długimi światłami tak jak to jest w moim przypadku gdy jestem w PL :decayed:

:hi:

Opublikowano

jak soczewki to często masz możliwość przestawienia przesłony, sprawdź sobie.

Opublikowano

u mnie w xenach nimom :kwasny:

Opublikowano

w ori xenie musisz mieć. tak to wygląda:

y9ymepy2.jpg

z lewej soczewka z możliwością przestawienia odcięcia, w prawej bez. oczywiście tam bez możliwości przestawienia ma symetryczne otwory, więc jeśli komuś się chce zdjąć odbłyśnik i ją przestawić - to ile to roboty? :decayed: kwestia chęci i kilku minut, a na pewno lepsze to biż klejenie jakichś gówien na lampy.

Opublikowano

http://img.tapatalk.com/d/14/02/13/y9ymepy2.jpg

z lewej soczewka z możliwością przestawienia odcięcia, w prawej bez. oczywiście tam bez możliwości przestawienia ma symetryczne otwory, więc jeśli komuś się chce zdjąć odbłyśnik i ją przestawić - to ile to roboty? :decayed: kwestia chęci i kilku minut, a na pewno lepsze to biż klejenie jakichś gówien na lampy.

no to ja mam chyba jakąś biedną wersje i co najwyżej bym mógł wyciągnąć soczewkę i obrócić przysłonę ale na szczęście w PL jestem tylko raz w roku i ten miesiąc czasu w PL trzeba przemęczyć ( tzn Kierowcy w PL muszą przemęczyć :decayed::wink:)

no a z tymi gównianymi naklejkami na lampiony to jest jakaś masakra :doh:, jak sie na prom w UK do Francji wjeżdża to o niczym innym nie trąbią tylko o alkomatach i tych durnych naklejeczkach :doh:

Opublikowano

lampy z UK w ruchu lewostronnym świecą prosto i na lewe pobocze , lampy EU w ruchu prawostronnym świecą prosto i na prawe pobocze .

Poruszając się w Polandzie ruchem prawostronnym z lampami angielskimi będziesz raził światłem kierowców jadących z naprzeciwka po lewej stronie i będą ci walić po oczach długimi światłami tak jak to jest w moim przypadku gdy jestem w PL :decayed:

:hi:

+1 dlatego reczna regulacja sie tutaj przydaje i opuszczam wtedy na dol na maxa

---------- Post dopisany at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany at 16:37 ----------

http://img.tapatalk.com/d/14/02/13/y9ymepy2.jpg

no to ja mam chyba jakąś biedną wersje i co najwyżej bym mógł wyciągnąć soczewkę i obrócić przysłonę ale na szczęście w PL jestem tylko raz w roku i ten miesiąc czasu w PL trzeba przemęczyć ( tzn Kierowcy w PL muszą przemęczyć :decayed::wink:)

no a z tymi gównianymi naklejkami na lampiony to jest jakaś masakra :doh:, jak sie na prom w UK do Francji wjeżdża to o niczym innym nie trąbią tylko o alkomatach i tych durnych naklejeczkach :doh:

ja tam nigdy tych naklejek nie bralem :decayed:

Opublikowano

no ja na ręcznej jeżdżę :decayed:

Opublikowano
no ja na ręcznym jeżdżę :decayed:

nie wnikamy :decayed: