Opublikowano 13 Lutego 201412 l Czy maty grzewcze z przednich foteli będą pasowały do tylnej kanapy? tak:decayed: O Ty cfaniaczku byłem pewien że nie, sorki za mój błąd:decayed: tyle ze nie działaja jak ori ale sie da:naughty: No tak Ty to wszystko przerobisz...nawet z pralki zrobisz webasto:grin::grin:
Opublikowano 13 Lutego 201412 l Czy maty grzewcze z przednich foteli będą pasowały do tylnej kanapy? tak:decayed: O Ty cfaniaczku byłem pewien że nie, sorki za mój błąd:decayed: tyle ze nie działaja jak ori ale sie da:naughty: Co masz na myśli, że nie działają jak ori? Bo mam na oku i mam chęć wyrezać grzania dupska z tyłu
Opublikowano 13 Lutego 201412 l Eeee kurcze dobrze sie sklada bo mam pralke zepsuta hehe to kiedy rezamy webasto
Opublikowano 13 Lutego 201412 l tyle ze nie działaja jak ori ale sie da:naughty:No tak Ty to wszystko przerobisz...nawet z pralki zrobisz webasto:grin::grin: :polew::polew::polew::polew:
Opublikowano 13 Lutego 201412 l wladi:grin: ty jak cos wymyslisz kurcze teraz wiem czemu ostatnio nowej pralki szukales :polew::polew:
Opublikowano 13 Lutego 201412 l nimaja czujnika zajecia siedziska:wink: Trzeba będzie ganiać ludzi żeby sobie włączali i wyłączali
Opublikowano 13 Lutego 201412 l wladi:grin: ty jak cos wymysliszkurcze teraz wiem czemu ostatnio nowej pralki szukales :polew::polew: A jak:decayed:
Opublikowano 13 Lutego 201412 l wladi:grin: ty jak cos wymysliszkurcze teraz wiem czemu ostatnio nowej pralki szukales :polew::polew: A jak:decayed: :polew: mam cie
Opublikowano 13 Lutego 201412 l Dzięki za szybką odpowiedź domin79 a maty tak samo się montuję jak z przodu?
Opublikowano 13 Lutego 201412 l Dzięki za szybką odpowiedź domin79 a maty tak samo się montuję jak z przodu? tak to samo:wink: ---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ---------- Czy maty grzewcze z przednich foteli będą pasowały do tylnej kanapy? tak:decayed: O Ty cfaniaczku byłem pewien że nie, sorki za mój błąd:decayed: tyle ze nie działaja jak ori ale sie da:naughty: No tak Ty to wszystko przerobisz...nawet z pralki zrobisz webasto:grin::grin: no i sie zaczeło zadnej frani juz niema na aledr:grin::grin:
Opublikowano 13 Lutego 201412 l a panele sterowania są pod kolor plastików czy tylko czarne? chodzi o franie czy na powaznie:grin:
Opublikowano 13 Lutego 201412 l Domin a jakie maty pod recaro tył pasują? tak żeby było jak oryginał ?
Opublikowano 13 Lutego 201412 l a panele sterowania są pod kolor plastików czy tylko czarne? chodzi o franie czy na powaznie:grin: na poważnie, bo może u mnie hurtem by się to zrobiło...? i tak pół wnętrza przecież będziemy na zewnątrz wy***rdalać...
Opublikowano 13 Lutego 201412 l a panele sterowania są pod kolor plastików czy tylko czarne? chodzi o franie czy na powaznie:grin: na poważnie, bo może u mnie hurtem by się to zrobiło...? i tak pół wnętrza przecież będziemy na zewnątrz wy***rdalać... to sa rózne kolory paneli:wink:
Opublikowano 13 Lutego 201412 l ZACISKI 345mm r32 GTI S3/S4 CUPRA R36 RS VW GOLF V (3961863523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. pany cena dobra?
Opublikowano 13 Lutego 201412 l Domin a jakie maty pod recaro tył pasują? tak żeby było jak oryginał ? jak ori to musiałbys przeszycia liczyc i z tylnej kanapy dorwac jakies ori:wink:
Opublikowano 13 Lutego 201412 l a panele sterowania są pod kolor plastików czy tylko czarne? chodzi o franie czy na powaznie:grin: na poważnie, bo może u mnie hurtem by się to zrobiło...? i tak pół wnętrza przecież będziemy na zewnątrz wy***rdalać... to sa rózne kolory paneli:wink: no to znasz temat nic więcej nie muszę mówić
Opublikowano 13 Lutego 201412 l no to znasz temat nic więcej nie muszę mówić o kuzwa tydzien wczesniej musze jechac na zlota:grin: