Opublikowano 17 Lutego 201412 l Pomijając że kupiłem felerny czujnik ( ale sprzedawca bardzo w porządku i odda kasę) to +- 200 pln
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Pomijając że kupiłem felerny czujnik ( ale sprzedawca bardzo w porządku i odda kasę) to +- 200 pln
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Pomijając że kupiłem felerny czujnik ( ale sprzedawca bardzo w porządku i odda kasę) to +- 200 pln A coś sie do mnie nie odezwał
Opublikowano 17 Lutego 201412 l nie wiedziałem że masz takie graty Jest wszystko. Wysyłałem ostatnio koledze jednemu z forum rozrząd do ibizy tdi. Okazało się że ma przeszczep silnika z polo:decayed:
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Witam:hi: Mam pytanko, nie mogę znaleść teraz kolegi który naprawia skrzynie automatyczne, dalibyście mi link do jego profilu ? Ogarnia też inne audi ?
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Witam:hi: Mam pytanko, nie mogę znaleść teraz kolegi który naprawia skrzynie automatyczne, dalibyście mi link do jego profilu ? Ogarnia też inne audi ?Napisz do BartS z forum:wink:
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Witam:hi: Mam pytanko, nie mogę znaleść teraz kolegi który naprawia skrzynie automatyczne, dalibyście mi link do jego profilu ? Ogarnia też inne audi ?Napisz do BartS z forum:wink: Dzięki Wladi, właśnie o niego mi chodziło i przypadkiem w tematach o skrzyniach się na niego napatoczyłem
Opublikowano 17 Lutego 201412 l panowie, od jakiego wozu pasują do a4 b6 przełączniki szyb w chromie ?
Opublikowano 17 Lutego 201412 l a3 Panowie i panie miało być mea culpa i chrom z a3 sie tylko przekłada czy całe guziki ?
Opublikowano 17 Lutego 201412 l No i powrot do pracy po tyg wolnego.... Co za tym idzie lenia mam masakrycznego:kwasny:
Opublikowano 17 Lutego 201412 l nie wiedziałem że masz takie graty Jest wszystko. Wysyłałem ostatnio koledze jednemu z forum rozrząd do ibizy tdi. Okazało się że ma przeszczep silnika z polo:decayed: yyy... Szwagier mój?
Opublikowano 18 Lutego 201412 l W końcu pokazuje mi się normalna temperatura w silniku a nie wskazówka leżała sobie Marcin dziękował jeszcze raz Zmieniłeś termostat? termostat i 2 raz czujnik temperatury Spoko jozek jozek Siemka ;€