kaju Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 jozek Dobre to to siema cyce grajek tutaj?! o nie! boisz się kolejnej zwrotki łiiii tam
Artur82 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 no widze ze nie tylko ja wlaczylem dzis z kacem...co gorsza nie mogło być kiln bo musiałem wrócic z nad morza...le już w domku i piwko jest
chopin Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 siema cyce grajek tutaj?! o nie! boisz się kolejnej zwrotki dobre będzie napewno kolejna zwrotka
serfin Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 EE Tomek jak zwykle przywitał się i do roboty w tej Norwegii popędził aby zbierać na kolejne mody do furki ;D
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 A ja mam taki sofcik pl do leda którego nie skasują ci żadne mapy nawet za 20 lat sw0800 Wystarczy że w przyszłym roku wyjdą mapy z nowym softem bez którego mapa nie ruszy i jesteś w kropce. Zmiana oznaczenia softu na sw0800 lub sw1010 nic nie da
Wandej Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Kurfa chory jestem:facepalm: I jeszcze musze w tyrce siedzieć
Marcino87 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Mial ktos przypadek w iPhonie ze nie podawał poprawnej pozycji gps. Na nawigacji nie śledził trasy. W ogole nie pokazuje tutaj co sie jest
kaju Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Mial ktos przypadek w iPhonie ze nie podawał poprawnej pozycji gps. Na nawigacji nie śledził trasy. W ogole nie pokazuje tutaj co sie jest miałem tak na sygicu jak mi wygasł okres próbny, ale na ori mapach nigdy Ty masz może jailbreak zrobiony? k**wa walczyłem ze swoim wczoraj i nie mogę backupa wyciągnąć
Wandej Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 A Ty nie chciałeś zawinąć tego sdesia S-line?
Marcino87 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Mial ktos przypadek w iPhonie ze nie podawał poprawnej pozycji gps. Na nawigacji nie śledził trasy. W ogole nie pokazuje tutaj co sie jest miałem tak na sygicu jak mi wygasł okres próbny, ale na ori mapach nigdy Ty masz może jailbreak zrobiony? k**wa walczyłem ze swoim wczoraj i nie mogę backupa wyciągnąć Nic z tych rzeczy nie mam wgranych To samo pokazuje na Google mapa na mapy i whatsapp jak chce wyslac swoja pozycje ;/
Rekomendowane odpowiedzi