Opublikowano 9 Marca 201412 l no brałem pod uwagę YATO właśnie, kosztują rozsądny pieniądz 163zł na alledrogo
Opublikowano 9 Marca 201412 l zasadnicze pytanie Panowie mam czy wzmacniacze BOSE czy to czarny czy srebrny w B6/B7 i A6 C5 różnią się jakimis dodatkowymi wtyczkami sygnału wyjściowego do głosników? tzn czy któryś miał wyjście na wiecej niż jeden subwoofer? cały czas chodzi mi po głowie drugi sub do bagażnika z audi Q5 i mysle jak go podpiąc pod swój czarny wzmak podpiać sie do wtyku we wzmaku skad idzie sygnal na subwoofer? wzmak wytrzyma na 1 sygnale 2 suby? czy beda grały oba ale na pół gwizdka i skóra nie warta wyprawki?
Opublikowano 9 Marca 201412 l Jak myslicie? A moze ktos jest pewien... auto oklejone folia mierze miernikiem lakieru... powinno pokazywac grubosc lakieru czy lakier + grubosc folii? Dalem du*y jak kupowalem auto bo pojechalem z miernikiem a zmierzylem tylko dach i wneki, nawet nie przylozylem miernika do folii bo myslalem ze w ogole nie zadziala. Dzisiaj przez przypadek sprawdzilem ze miernik pokazuje wartosci - ok. 260 - 280 mikronow jak przykladam do folii. I zastanawiam sie czy to przez folie ktora ma grubosc ok 100 mikronow czy czujnik pomija folie i mierzy tylko lakier. Mam wyjazd sluzbowy wiec nie sprawdze ale jak nie bedzie jasnych odpowiedzi to nakleje kawalek folii we wnece i zmierze bo zyje w niepewnosci. według mnie bankowo mierzy z grubością folii Tez tak mysle bo przeciez nawet brudne auto daje inny wynik na mierniku niz czyste.
Opublikowano 9 Marca 201412 l nie przygarnął bym klubowa wlepe jedną ja mam chyba przypomnij jutro to sprawdze ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Jak myslicie? A moze ktos jest pewien... auto oklejone folia mierze miernikiem lakieru... powinno pokazywac grubosc lakieru czy lakier + grubosc folii? Dalem du*y jak kupowalem auto bo pojechalem z miernikiem a zmierzylem tylko dach i wneki, nawet nie przylozylem miernika do folii bo myslalem ze w ogole nie zadziala. Dzisiaj przez przypadek sprawdzilem ze miernik pokazuje wartosci - ok. 260 - 280 mikronow jak przykladam do folii. I zastanawiam sie czy to przez folie ktora ma grubosc ok 100 mikronow czy czujnik pomija folie i mierzy tylko lakier. Mam wyjazd sluzbowy wiec nie sprawdze ale jak nie bedzie jasnych odpowiedzi to nakleje kawalek folii we wnece i zmierze bo zyje w niepewnosci. według mnie bankowo mierzy z grubością folii Tez tak mysle bo przeciez nawet brudne auto daje inny wynik na mierniku niz czyste. mirzy z fola na bank!! wiem bo iedze w tym. wiec spoojnie masz ori lakier pod spodem
Opublikowano 9 Marca 201412 l Wczoraj spotkalem z kolega jak jechalismy po auto ale jaki mopet za kiera siedzial
Opublikowano 10 Marca 201412 l Kolejne pytanie. Silnik AVF. Do zrobienia sprzeglo - po wymianie walka rozrzadu chyba jest mocniejszy bo zdarza mu sie slizgnac od 3ciego biegu w gore. Co polecacie? Auto ma ok. 180KM i pod 400Nm (nie mierzone przez poprzedniego wlasciciela a ja go nie zmierze na tym sprzegle bo wynik wyjdzie z d**y) - do setki krecil ok 7,5sek. Czytam zeby zakladac komplet z BRD - wytrzyma? Jakies inne propozycje?