Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no brałem pod uwagę YATO właśnie,:wink: kosztują rozsądny pieniądz 163zł na alledrogo

:thumbup1:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zasadnicze pytanie Panowie mam czy wzmacniacze BOSE czy to czarny czy srebrny w B6/B7 i A6 C5 różnią się jakimis dodatkowymi wtyczkami sygnału wyjściowego do głosników? tzn czy któryś miał wyjście na wiecej niż jeden subwoofer? cały czas chodzi mi po głowie drugi sub do bagażnika z audi Q5 i mysle jak go podpiąc pod swój czarny wzmak :eusathink: podpiać sie do wtyku we wzmaku skad idzie sygnal na subwoofer? wzmak wytrzyma na 1 sygnale 2 suby? czy beda grały oba ale na pół gwizdka i skóra nie warta wyprawki? :kwasny:

Opublikowano
Jak myslicie? A moze ktos jest pewien... auto oklejone folia mierze miernikiem lakieru... powinno pokazywac grubosc lakieru czy lakier + grubosc folii? Dalem du*y jak kupowalem auto bo pojechalem z miernikiem a zmierzylem tylko dach i wneki, nawet nie przylozylem miernika do folii bo myslalem ze w ogole nie zadziala. Dzisiaj przez przypadek sprawdzilem ze miernik pokazuje wartosci - ok. 260 - 280 mikronow jak przykladam do folii. I zastanawiam sie czy to przez folie ktora ma grubosc ok 100 mikronow czy czujnik pomija folie i mierzy tylko lakier. Mam wyjazd sluzbowy wiec nie sprawdze ale jak nie bedzie jasnych odpowiedzi to nakleje kawalek folii we wnece i zmierze bo zyje w niepewnosci.

według mnie bankowo mierzy z grubością folii

Tez tak mysle bo przeciez nawet brudne auto daje inny wynik na mierniku niz czyste.

Opublikowano

to dziś tak inaczej, na dobranoc :decayed:

Opublikowano

Dobra nuta:wink:

Opublikowano

chociaż jeden taką nutę lubi :thumbup1:

Opublikowano
nie przygarnął bym klubowa wlepe jedną :wink:

ja mam chyba przypomnij jutro to sprawdze

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

Jak myslicie? A moze ktos jest pewien... auto oklejone folia mierze miernikiem lakieru... powinno pokazywac grubosc lakieru czy lakier + grubosc folii? Dalem du*y jak kupowalem auto bo pojechalem z miernikiem a zmierzylem tylko dach i wneki, nawet nie przylozylem miernika do folii bo myslalem ze w ogole nie zadziala. Dzisiaj przez przypadek sprawdzilem ze miernik pokazuje wartosci - ok. 260 - 280 mikronow jak przykladam do folii. I zastanawiam sie czy to przez folie ktora ma grubosc ok 100 mikronow czy czujnik pomija folie i mierzy tylko lakier. Mam wyjazd sluzbowy wiec nie sprawdze ale jak nie bedzie jasnych odpowiedzi to nakleje kawalek folii we wnece i zmierze bo zyje w niepewnosci.

według mnie bankowo mierzy z grubością folii

Tez tak mysle bo przeciez nawet brudne auto daje inny wynik na mierniku niz czyste.

mirzy z fola na bank!!

wiem bo iedze w tym. wiec spoojnie masz ori lakier pod spodem

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano

image.jpg

image.jpg

Wczoraj spotkalem z kolega jak jechalismy po auto

ale jaki mopet za kiera siedzial :grin:

Opublikowano
:siema::kawa:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

ponawiam Panowie :)

nie ma nikt 1 szt feli 17" na sprzedaż ? :)

Opublikowano

Czee wszystkim. A dojazdowka 17" bedzie za mala na tego suba?

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Siemka Domin żyjesz? :beer:

Opublikowano
Siemka Domin żyjesz? :beer:

nom:decayed: a Ty jak tam przeszło troche :wink:

Opublikowano

Kolejne pytanie.

Silnik AVF.

Do zrobienia sprzeglo - po wymianie walka rozrzadu chyba jest mocniejszy bo zdarza mu sie slizgnac od 3ciego biegu w gore. Co polecacie? Auto ma ok. 180KM i pod 400Nm (nie mierzone przez poprzedniego wlasciciela a ja go nie zmierze na tym sprzegle bo wynik wyjdzie z d**y) - do setki krecil ok 7,5sek. Czytam zeby zakladac komplet z BRD - wytrzyma? Jakies inne propozycje?