Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wrzuć foto, to coś się zaradzi, samej podciętej góry też pstryknij :wink:

Mam na aucie:kwasny: Chyba może za slabo podcięty jest. Chyba oddam go do jakiegos spawacza plastiku żeby mi skleil to i wyrównał i oddam do malowania:whistling:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wandej klej go będziesz drugi po mnie z takim zdesiem:naughty::wink:

Opublikowano

Pany czy ktos robil adaptacje RNS-E Led crackowanym VAG 409? W zakladce About pokazuje mi ze jest aktywowany a kiedy chce zmienic kodowanie wyskakuje informacja ze wersja jest nie pelna i nie mozna zmienic adaptacji... mam VCDS'a 11.11.3 ale ten nie laczy sie z RNS-E LED, VAG 311 tez nie laczy sie z radiem (za niska wersja - probuje sie laczyc, w glosnikach slychac trzaski ale nie ma polaczenia).

Opublikowano

Ale Ty masz ori górę więc łatwiej a u mnie nie wiem jak to wyjdzie:kwasny:

Opublikowano

Temat VAG'a nieaktualny - zainstalowalem VCDS Lite 1.0 i poszedl ze starym kablem KKL.

Opublikowano
Pany potrzebuje górę zderzaka s-line pod spryski. Próbuje ten swój skasować jak należy z dokladka ale to chyba nie możliwe:kwasny:

tez dlatego ja swoj zwykly pod spryski opylilem, poczekam na s-line i wtedy bedzie jak trzeba

Opublikowano

Aj tam Panowie wszystko mozna, wydlubalem zwykla gore pod spryski z dokladka i tak to prezentuje sie, wlasnie moduje lampy wkladam tam jakies przetwornice i bedzie jazda ;)quvyjutu.jpge9ututeb.jpg

Opublikowano
Aj tam Panowie wszystko mozna, wydlubalem zwykla gore pod spryski z dokladka i tak to prezentuje sie, wlasnie moduje lampy wkladam tam jakies przetwornice i bedzie jazda ;)http://img.tapatalk.com/d/14/03/30/quvyjutu.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/03/30/e9ututeb.jpg

od razu inne autko:thumbup1:

Opublikowano

~400zł ASO

Opublikowano

tak, są z chromem albo z czarnym

Opublikowano

:hi:dzięki za info

trza chyba będzie zamówić :whistling:

Opublikowano

u mnie tak samo :/

Opublikowano

Masz numery :wink:

430 zł o ile mnie pamięć nie myli za cały czarny :facepalm:

8E0 807 647 D 01C - Grill środkowy do spojlera przedniego zderzaka (kratka czerń satynowa, ramka chrom)

8E0 807 647 E 5PV - Grill środkowy do spojlera przedniego zderzaka (cały czarny)

Opublikowano

taniej dostaniemy jak dwa zamówimy:grin::facepalm:

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

Masz numery :wink:

430 zł o ile mnie pamięć nie myli za cały czarny :facepalm:

8E0 807 647 D 01C - Grill środkowy do spojlera przedniego zderzaka (kratka czerń satynowa, ramka chrom)

8E0 807 647 E 5PV - Grill środkowy do spojlera przedniego zderzaka (cały czarny)

jeszcze raz dzięki :wink:

czekam co ubezpieczalnia wymyśli :whistling::facepalm: i biorę się za zakup:wink:

Opublikowano

a coś to narobiła? :whistling:

Opublikowano

Eee. Ja tu czuwam

Opublikowano

Ok lampy w xenony poszly... Tylko nie mam nikogo do pomocy by zaslepki wlozyc w spryskiwacze na zderzaku :/ adedyjy4.jpg

Opublikowano
a coś to narobiła? :whistling:

grilla to już w zeszłym roku straciłam:facepalm: na kocie:whistling: jak to józek się śmiał to jego menda była:polew: