Opublikowano 29 Marca 201412 l wrzuć foto, to coś się zaradzi, samej podciętej góry też pstryknij Mam na aucie:kwasny: Chyba może za slabo podcięty jest. Chyba oddam go do jakiegos spawacza plastiku żeby mi skleil to i wyrównał i oddam do malowania:whistling:
Opublikowano 29 Marca 201412 l Pany czy ktos robil adaptacje RNS-E Led crackowanym VAG 409? W zakladce About pokazuje mi ze jest aktywowany a kiedy chce zmienic kodowanie wyskakuje informacja ze wersja jest nie pelna i nie mozna zmienic adaptacji... mam VCDS'a 11.11.3 ale ten nie laczy sie z RNS-E LED, VAG 311 tez nie laczy sie z radiem (za niska wersja - probuje sie laczyc, w glosnikach slychac trzaski ale nie ma polaczenia).
Opublikowano 29 Marca 201412 l Wandej klej go będziesz drugi po mnie z takim zdesiem:naughty: Ale Ty masz ori górę więc łatwiej a u mnie nie wiem jak to wyjdzie:kwasny:
Opublikowano 29 Marca 201412 l Temat VAG'a nieaktualny - zainstalowalem VCDS Lite 1.0 i poszedl ze starym kablem KKL.
Opublikowano 29 Marca 201412 l Pany potrzebuje górę zderzaka s-line pod spryski. Próbuje ten swój skasować jak należy z dokladka ale to chyba nie możliwe:kwasny: tez dlatego ja swoj zwykly pod spryski opylilem, poczekam na s-line i wtedy bedzie jak trzeba
Opublikowano 29 Marca 201412 l Aj tam Panowie wszystko mozna, wydlubalem zwykla gore pod spryski z dokladka i tak to prezentuje sie, wlasnie moduje lampy wkladam tam jakies przetwornice i bedzie jazda
Opublikowano 29 Marca 201412 l Aj tam Panowie wszystko mozna, wydlubalem zwykla gore pod spryski z dokladka i tak to prezentuje sie, wlasnie moduje lampy wkladam tam jakies przetwornice i bedzie jazda http://img.tapatalk.com/d/14/03/30/quvyjutu.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/03/30/e9ututeb.jpg od razu inne autko:thumbup1:
Opublikowano 29 Marca 201412 l :hi:dzięki za info trza chyba będzie zamówić Masz numery 430 zł o ile mnie pamięć nie myli za cały czarny 8E0 807 647 D 01C - Grill środkowy do spojlera przedniego zderzaka (kratka czerń satynowa, ramka chrom) 8E0 807 647 E 5PV - Grill środkowy do spojlera przedniego zderzaka (cały czarny)
Opublikowano 29 Marca 201412 l taniej dostaniemy jak dwa zamówimy:grin: ---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- :hi:dzięki za info trza chyba będzie zamówić Masz numery 430 zł o ile mnie pamięć nie myli za cały czarny 8E0 807 647 D 01C - Grill środkowy do spojlera przedniego zderzaka (kratka czerń satynowa, ramka chrom) 8E0 807 647 E 5PV - Grill środkowy do spojlera przedniego zderzaka (cały czarny) jeszcze raz dzięki czekam co ubezpieczalnia wymyśli i biorę się za zakup:wink:
Opublikowano 29 Marca 201412 l Wandej klej go będziesz drugi po mnie z takim zdesiem:naughty: Eee. Ja tu czuwam
Opublikowano 29 Marca 201412 l Ok lampy w xenony poszly... Tylko nie mam nikogo do pomocy by zaslepki wlozyc w spryskiwacze na zderzaku :/
Opublikowano 29 Marca 201412 l a coś to narobiła? grilla to już w zeszłym roku straciłam:facepalm: na kocie:whistling: jak to józek się śmiał to jego menda była:polew: