Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tydzien temu w PZU przy przedluzaniu umowy Minicasco moje B6 1.8T fwd z 2001r wg eurotax wycenione zostalo na niecale 17tysi. Nie istotne czy mam dolozonego zew sline xenony itp. Jak chcalbym podniesc wartosc przy ubezpieczeniu musialbym zrobic indywidualna wycene u rzeczoznawcy i wowczas bym zyskal kilka setek wiecej -tak powiedziala ubezpieczycielka

u mnie w generali wcenili mojego trupa na 9800zl z AC a same stolki sa warte 4-5tys lol , pytam babiszona gdzie ja kupie b6 w normalnym stanie za 9800 a ona do mła ze tyle warte wedle komputer ---

najsmiejszniejsze jest to ze chcac kupic u nich pakiet oc + ac majac 60/60% znizek musial bym im bulic prawie 3400zl ubezpieczenia

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
to tak mniej więcej która by Ci pasowała godzina ? koło 16 ?
Myślę że mogło by być ale to wiesz na bieżąco będziemy się ugadywać do niedzieli jeszcze czas:wink:
Opublikowano

espeszyl for jozek...

https://www.youtube.com/watch?v=q0wTjj8Nn6Q

szparagi i djamęty chciałbym Ci dać! :drunk::polew:

Opublikowano
Myślę że mogło by być ale to wiesz na bieżąco będziemy się ugadywać do niedzieli jeszcze czas:wink:

jak piękny nie będzie w trasę leciał to możemy też zajechać :decayed:

Opublikowano

Pany z jakiego tworzywa są zrobione u nas zdesie??:whistling:Chyba będę rezał s-line łączony:naughty:

Opublikowano
Pany z jakiego tworzywa są zrobione u nas zdesie??:whistling:Chyba będę rezał s-line łączony:naughty:
Zaczęło się:whistling: Marcin będzie brał prowizje od patentu:decayed:
Opublikowano

Za cienki w uszach jest:przebiegly:

Opublikowano

Mowisz masz cienkiego ;)?

Opublikowano

Łęga zrobil naprawde fajne fotostory rezania zwyklej gory do dokladki sline, zrobilem wg tamtego schematu i jest fantastiko zdesio. Sam troszke pokombinowalem z dorobieniem uchwytow aby kratki boczne sline trzymaly sie w tym skladaku jak w ori i jest Git.

Ja przy znizkach 60/60% + 5% za kontynuacje + dodatkowe 20% dla formacji mundurowych i full Autocasco kosztuje mnie 700kilka zlotych w PZU.

Opublikowano

Mowisz masz cienkiego ;)?

Jesteś nie miły:wstydliwy:

---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ----------

Łęga zrobil naprawde fajne fotostory rezania zwyklej gory do dokladki sline, zrobilem wg tamtego schematu i jest fantastiko zdesio. Sam troszke pokombinowalem z dorobieniem uchwytow aby kratki boczne sline trzymaly sie w tym skladaku jak w ori i jest Git.

Ja przy znizkach 60/60% + 5% za kontynuacje + dodatkowe 20% dla formacji mundurowych i full Autocasco kosztuje mnie 700kilka zlotych w PZU.

Masz link może?:whistling:

Opublikowano

Oczywiscie bule dodatkowe ubezpieczenie na zycie w pzu w zwiazku z wykonywanym zawodem

Opublikowano

będziemy na łączach :wink:

Opublikowano

będziemy na łączach :wink:

dej no mje coś na ucho

Opublikowano

Wandej jak cos mam kilka dodatkowych swoich fotek podczas skladania zderzaka w calosc, troche trzeba szlifu zapodac i robic przymiarki ale po zakonczeniu jest efekcik super. Najlepiej maja ci z czarnym lakierem bo tam nawet male niedksmonalosci nie sa tam widoczne :)

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

Tak Tomku podlaczylem na probe spryski i wiem, że dzialaja, obecnie nie wylaza bo mam z powrotem swoj ubogi modul bez literek. Czekam cierpliwie na ta e"F"kę :D lustro od Domina bedzie jutro i poczeka na modulik :)

Opublikowano

tak pytam bo mam zbiorniczki na spryski na zbyciu

Opublikowano

chłopaki właśnie w expres reporterów mówią ,że po 01 czerwca 2014 roku złomowane będą wszystkie auta które mają powyżej 10lat

Opublikowano

Faktycznie trochę za mało przycięte mam na bokach i te garby na środku mam nie wycięte:kwasny: W tygodniu biorę się za poprawkę. przy okazji wymiana rozrządu bo już 5lat śmigam:kox:

Opublikowano
chłopaki właśnie w expres reporterów mówią ,że po 01 czerwca 2014 roku złomowane będą wszystkie auta które mają powyżej 10lat

i ty w to wierzysz

zapomniałeś chyba że dziś 1:decayed: