Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jeszcze :naughty::grin: ja ogólnie jak bym dostał na prawdę dobrą kasę za auto bym je sprzedał :whistling:

Ja tak samo - mi przeszły sentymenty po tym, jak skończyła moja ex B5 - człowiek chucha dmucha, stara się, a kończy jak każda inna... Bez sensu się spinać.

nie o to chodzi, bardziej o to że bym kupił klasyka tylko do garażu, na zloty i niedzielne przejażdżki, dalej bym chuchał i dmuchał a do jazdy na co dzień kupił bym sobie jakiegoś parcha :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jeszcze :naughty::grin: ja ogólnie jak bym dostał na prawdę dobrą kasę za auto bym je sprzedał :whistling:

Ja tak samo - mi przeszły sentymenty po tym, jak skończyła moja ex B5 - człowiek chucha dmucha, stara się, a kończy jak każda inna... Bez sensu się spinać.

nie o to chodzi, bardziej o to że bym kupił klasyka tylko do garażu, na zloty i niedzielne przejażdżki, dalej bym chuchał i dmuchał a do jazdy na co dzień kupił bym sobie jakiegoś parcha :decayed:

a to to swojo drogo - chodzi za mną C1 na glebie i kole... :whistling:

Opublikowano
eee tam na Mazurach póki co słonecznie jest :) szkoda, że mi wtyczki do wiązek nie doszły bo bym dziś podłubał już troche przy furce. też często macie tak, że ludzie na ulicy pytają się o Wasze audice czy przypadkiem nie są na sprzedaż? :decayed: widać, że dopieszczone :whistling:

przy B5 często tak miałem, przy B6 JESZCZE nie :decayed:

Ktoś chciał kupić 2.5TDI?:shock3::shock3:

Opublikowano
eee tam na Mazurach póki co słonecznie jest :) szkoda, że mi wtyczki do wiązek nie doszły bo bym dziś podłubał już troche przy furce. też często macie tak, że ludzie na ulicy pytają się o Wasze audice czy przypadkiem nie są na sprzedaż? :decayed: widać, że dopieszczone :whistling:

nerki chcieli sprzedać...

Opublikowano

Facet pewnie był tokarzem to by sobie wałki na bieżąco robił :grin::decayed:

Opublikowano

a to to swojo drogo - chodzi za mną C1 na glebie i kole... :whistling:

a mi RS :whistling:

Opublikowano

nooo, dokładnie, chciał zamienić na swoje B6 ALT za dopłatą i paletą baniek z olejem...

Opublikowano

ALT w założeniu miał być dwusuwem :decayed:

Opublikowano

Chciał sobie stolik zrobić pewnie z silnika:decayed:

Opublikowano
:hi:

Chłopy, jaki wałek rozrządu kupić. O ile panewki GLYCO, szklanki INA - wzmacniane, o tyle wałek Ruville ma kiepskie noty.

ASO odpada. Słyszałem coś o FEBI, NOCKENTECHNIC, co sądzicie?

NOCKEN jest niby wzmacniany, a do szklanek taki by bardziej pasował.......

Rocznie robie ok 10tyś, wiec pewnie i ma RUVILLE bym kilka lat śigał, nie wiem sam:facepalm:

Ja kupiłem wałek ori po niskim przelocie, udało się taki utrafić w Austrii i brat mi sprowadził. Moi mechanicy którzy lata pracowali w ASO odradzili mi zamiennik, tak samo zasugerowali mi półpanewki ori bo mieli przypadki że Glyco nie trzymały wymiarów i po zamontowaniu były źle osadzone. Wałek kupiłem za 100€ natomiast półpanewki w ASO 280zł, do tego szklanki 300pln, śruby i uszczelniacz wałka też okolice 300pln

Na wałku Ruville jeżdzi dwóch moich znajomych i po przelataniu kilkudziesięciu tys km trzyma się nadal ok, ale pamiętaj że Ruville nie jest producentem tylko pakowaczem więc to loteria na jaki wałek trafisz . Są lepsze i gorsze.

No własnie,ale prawdopodobieństwo, że kupię pewną używke jest bardzo małe. Ech, z drugiej strony z 12 letniego auta nic młodego nie wyrezam. Ewentualnie właduje kase i tyle.

Ale dzieki za info, chociaż panewki sie potwierdziły:wink:

Opublikowano
Opublikowano

Ktoś rozpoznaje auto sąsiada? :decayed:

Mam nadzieję że pasażerowie tego promu byli przed obiadem :grin:

Opublikowano

:-)

Piwa, wódki i pacierza - nigdy nie odmawiam.

Opublikowano
:-)

Piwa i pacierza - nigdy nie odmawiam.

Swój chłop:decayed:
Opublikowano

Właśnie wróciłem z Amsterdamu z dnia króla i dopijam piwkiem w łóżku. Ale ludzi co nie miara, klimat fajny a ludzie pełni pozytywu. :-D. Tylko jedni polacy robili trzode w pociągu. Wstyd tylko za rodaków że nie umia się kulturalnie i przyjaźnie zachować. :-/

Opublikowano
Właśnie wróciłem z Amsterdamu z dnia króla i dopijam piwkiem w łóżku. Ale ludzi co nie miara, klimat fajny a ludzie pełni pozytywu. :-D. Tylko jedni polacy robili trzode w pociągu. Wstyd tylko za rodaków że nie umia się kulturalnie i przyjaźnie zachować. :-/

takie właśnie ewenementy kreują zdanie o często niewinnym ogóle...

Opublikowano
:hi: