Opublikowano 18 Maja 201412 l Macie jakiś link do walki Pudziana? https://www.youtube.com/watch?v=2Pj43-gAxgM Jeszcze jakiś chcesz?
Opublikowano 18 Maja 201412 l Sam się naciąga. Ewentualnie naciśnij stop na full i wtedy ręczny na max, puść stop i opuść ręczny. Jakoś tak. PO PROSTU JAK LINKA LUŹNA TO PRZESKOCZY O ZĄBEK.
Opublikowano 18 Maja 201412 l Nic inaczej? Gdzies z tylu czy cos? Bo strasznie do gory musze ciagnac reczny ---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ---------- Tzn bylo wszystko ok a dzis podjezdzam i strasznie wysoko trzeba go podciagnac :/
Opublikowano 18 Maja 201412 l Nic inaczej? Gdzies z tylu czy cos? Bo strasznie do gory musze ciagnac reczny---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ---------- Tzn bylo wszystko ok a dzis podjezdzam i strasznie wysoko trzeba go podciagnac :/ Józek ja tak miałem ręczny szedł do samej góry,rozebrałem zacisk okazało się ,że seger wyskoczył i nie blokował mechanizmu ,włożyłem seger i wszystko wróciło do normy,ściśnij ręką mechanizm przy zacisku u mnie z lewej strony nie stawiał oporu ,ściskałem go bez problemu z prawej prawie wcale nie mogłem go ścisnąć
Opublikowano 18 Maja 201412 l No to by sie moglo zgadzac, tylko powiedz mi gdzie ten seger i gdzie on sie znajduje dokladnie?
Opublikowano 18 Maja 201412 l Musisz zdemontować zacisk ,wyjąć tłoczek i na pewno go zobaczysz jest głęboko w zacisku,ale najpierw ściśnij ręczny przy zacisku tam gdzie jest wpięta linka
Opublikowano 18 Maja 201412 l Macie jakiś link do walki Pudziana? KSW 27 Walka Mariusz Pudzianowski - Oli Thompson - video w cda.pl
Opublikowano 18 Maja 201412 l Pany możecie wrzucić foto zacisku 288 na tył? Szukam powoli:naughty: http://img832.imageshack.us/img832/9969/sam24261280x768.jpg Feng szuei:hi:
Opublikowano 18 Maja 201412 l Kaju w nocy mało spi słucha walkow w TDi:bag: :polew: macie jakiegoś sprawdzonego strzelca do jebaja? bo pare rzeczy poluje, a niektóre się kończą akurat jak będę w pracy...