Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wladi kuźwa ani Cie na,ukrainę nie wyslali ani na,pomoc powodzianom-co Ty tam cAłe dni robisz?

O kukurydzy rozmyslasz?:kox::decayed:

Struga kolbe:bag:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: Wladi to taki soldier z nazwy chyba :P bardziej administracyjny czlonek WP, jezdzi od miasta do miasta i kukurydze ogarnia :D
Opublikowano

Uwaga nie kupować tego przełącznika od użytownika piotraudi

PRZEŁĄCZNIK CLH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AUDI A4 (4278589644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - znowu wystawia panel CLH.. Nie wiem czy to ten sam ale można się spodziewać że tak. Na zdjęciu igła a na żywo porysowany śmietnik. Trochę czasu się bujałem żeby mi kasę odesłał.

Opublikowano

j**ana sucz odpaliła rano:facepalm: Skopie ją jak wróce chyba:whistling:

Opublikowano

Tomaszu jak ktos nie glupi i sprawdzi najpierw komentarze tego użyszkodnika to zohaczy ze wszystkie noty ma do d*py a zwlaszcza ta "zgodnosc przedmiotu z opisem" ma 4.6. Od takich nigdy nic nie kupuje. Zapewne chce opchnac wlacznik ktory mu odeslales

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Się naprawiła sAma-wredna,jak,każda Baba. Pewnie,jej przeszloe jak,nową,kiece na,dupe zobaczyła :decayed:

Opublikowano

Się naprawiła sAma-wredna,jak,każda Baba. Pewnie,jej przeszloe jak,nową,kiece na,dupe zobaczyła :decayed:

:polew:

Opublikowano

Ja jej tu dogadzam a ona zagrywa:przebiegly: Powiedziałem babie że od wczoraj jest na pierwszy miejscu przed audi:decayed:

Opublikowano

:pali: ja po pracy :przebiegly:

Opublikowano
Poszło Marcin, Serdeczne Dzieki.
podlega.

Wielkie Dzięki Marcin, niech Ci Bozia w tłustych dzieciach wynagrodzi :naughty:

Opublikowano
podlega.

bozia niech mu wynagrodzi i niech mu ten ATL chodzi :grin:

Opublikowano
:hi: Divisiony podpowiedzcie czy oplaca sie kupowac takie zarowki Żarówki Osram H7 Night Breaker Unlimited +110% FV (4268257685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy moze zwykle jak takie ŻARÓWKA H7 HELLA 12V 55W LONG LIFE 4xDŁUŻEJ ŚWIECI (4198619129) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. Czy te super zarowki faktycznie daja wiecej swiatla i poprawiaja jazde w nocy?

Mam Osramy i naprawdę świecą lepiej od zwykłych żarówek, szczególnie widać różnice jak popada deszcz. Co do tych drugich niech się wypowie ktoś co je ma...

a jak z ich zywotnoscia?

Opublikowano
podlega.

bozia niech mu wynagrodzi i niech mu ten ATL chodzi :grin:

Synek coś Ci się cytowanie pojebało:decayed:

Opublikowano

nic mi się nie pojebało:decayed:

Opublikowano

Ja jej tu dogadzam a ona zagrywa:przebiegly: Powiedziałem babie że od wczoraj jest na pierwszy miejscu przed audi:decayed:

uwierzyła? :wink::decayed:

Opublikowano

Panowie z uwagi, iż rezygnuje z dużego w moim przypadku modu CLH/fotochrom (mam instalacje LOW w aucie), bede miał do "opchnięcią" moduł MCE F, regulator świateł/CLH, włącznik świateł z funkcją AUTO (8E0941531D), oraz lusterko czarne fotochrom z osłonką + wtyczki i kabelki i piny) część tych fantów zakupiłem na forum to od Domina to od czakiego itp, stan obu pokręteł idealny. Poszukuję za to MCE D low do obsługi sprysków w zdesiu, takze jak ktos ma to niech odzywa mi się :decayed:

Opublikowano

uwierzyła? :wink::decayed:

:polew::polew::polew:
Opublikowano
Panowie z uwagi, iż rezygnuje z dużego w moim przypadku modu CLH/fotochrom (mam instalacje LOW w aucie), bede miał do "opchnięcią" moduł MCE F, regulator świateł/CLH, włącznik świateł z funkcją AUTO (8E0941531D), oraz lusterko czarne fotochrom z osłonką + wtyczki i kabelki i piny) część tych fantów zakupiłem na forum to od Domina to od czakiego itp, stan obu pokręteł idealny. Poszukuję za to MCE D low do obsługi sprysków w zdesiu, takze jak ktos ma to niech odzywa mi się :decayed:

AUDI A4 B6 MODUŁ ŚWIATEŁ 8E0907279D RADOM (4263998138) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :wink: