Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Piotrek :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:

poranek zapowiada sie ciekawie :dancing:

http://i.imgur.com/iyZyYcA.jpg

poranek:eusathink:?:decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ni mam kolorowego licznika wiec jak juz tam pacze to tylko by sprawdzic spalanie i ile jeszcze przejade na zbiorniku :P

Nie musisz mieć:wink: Fajnie jest wszystko zoobrazowsne na fisie. Chociaż w mieście raczej trza patrzeć na ekran:wink:

Kaju jak wątroba?:whistling:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

pozdrawia Twoją :naughty:

Opublikowano

Sporo musi ruchac ten fedor:kox:

Opublikowano

Pany od pewnego czasu dopada mnie symptom włącznika świateł tzn. nie raz dłużej zakręci jak światła są w pozycji 0 , a pali od strzała jak przekręce pokrętłem na np pozycyjne . Czy wymiana włącznika pomoże czy to raczej gdzieś głębiej siedzi ?

---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:21 ----------

I czemu tak sie dzieje . Włącznik mam ori od nowości

Opublikowano

Wiem że było , ale za nic nie mogę tego znaleźć . Dlatego spytałem :wink:

Dzięki Domin :hi:

Opublikowano
Pany od pewnego czasu dopada mnie symptom włącznika świateł tzn. nie raz dłużej zakręci jak światła są w pozycji 0 , a pali od strzała jak przekręce pokrętłem na np pozycyjne . Czy wymiana włącznika pomoże czy to raczej gdzieś głębiej siedzi ?

---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:21 ----------

I czemu tak sie dzieje . Włącznik mam ori od nowości

kurcze jeszcze nigdy o tym nie słyszałem i jestem w szoku że tak jest :shock3:

Opublikowano

Był temat jakiś czas temu poruszany i to nie ściema coś w tym jest:whistling:

Opublikowano

Aj tam chlopaki, mam zamiennik i czasami odpali od 1 strzala a czasami musi troche zakrecic by odpalil sie, takze nie wiem czy to wina pokretla. Ale jak tak mowicie, to ja sprawdze i na ori i na zamienniku sposob z ustawieniem na 0 oraz na pozycyjnych,

Opublikowano
Jozek bo za młody jestes ;)

Sent from my телефон

zapytaj kaja , najlepszy rocznik :thumbup:

Opublikowano

Byłem dzisiaj załadować klime i ...

została sprawdzona szczelność z czynnikiem uv , okazało się ze jest rozszczelnienie na łaczeniach z chłodnicą klimy i wymienili dwa oringi. Zapłaciłem 40f za wsio + własny wkład w wymianę dławika i osuszacza 30f , czyli razem 70f i na szczęście jak sie dowiedziałem kompresor bardzo zdrowy i jeszcze długo polata . Dodam że w porównaniu co było przed awarią to teraz przy ustawieniu 19 już czuć lodówkę a na ustawieniu LOW jest zimno aż gryzie w gardło :kox:

Opublikowano
Byłem dzisiaj załadować klime i ...

została sprawdzona szczelność z czynnikiem uv , okazało się ze jest rozszczelnienie na łaczeniach z chłodnicą klimy i wymienili dwa oringi. Zapłaciłem 40f za wsio + własny wkład w wymianę dławika i osuszacza 30f , czyli razem 70f i na szczęście jak sie dowiedziałem kompresor bardzo zdrowy i jeszcze długo polata . Dodam że w porównaniu co było przed awarią to teraz przy ustawieniu 19 już czuć lodówkę a na ustawieniu LOW jest zimno aż gryzie w gardło :kox:

to czyli moja slabo chlodzi:kwasny:

Opublikowano

a ty namiary miałeś mi podesłać...

Opublikowano

Tez mi mocno chłodzi ze szukam nowych ustawień bo mi nogi do pedałów przymarzaja.

Opublikowano
a ty namiary miałeś mi podesłać...

Racja :facepalm: zaraz pośle jak wrócę z miasta :wink:

Opublikowano

U mnie jak zmierzyli to pokazało 5,6 stopnia więc jest dobrze:wink:

Opublikowano
Tez mi mocno chłodzi ze szukam nowych ustawień bo mi nogi do pedałów przymarzaja.

No teraz to jest niebo a ziemia :kox:

... nigdy nie byłem podczas nabijania klimy ale samo ładowanie gazu trwało z ponad pól godziny , myślałem że jajko zniose

Opublikowano

No teraz to jest niebo a ziemia :kox:

... nigdy nie byłem podczas nabijania klimy ale samo ładowanie gazu trwało z ponad pól godziny , myślałem że jajko zniose

Samo nabicie to z 10 sekund. Proznie sie robi ok 30 min :wink:

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano

No to teraz już wiem :wink:

Opublikowano

W przyszłym roku już muszę chłodnice klimy wymieniać bo machina juz 13 ciśnienia pokazuje jak stoję, wiec słabe juz chłodzenie przez tego gniota.

Opublikowano

A ja jeżdżę bez klimy:whistling: maszyna z czynnikiem w brata w garażu:decayed: Zaworki puszczaja i nabicie starczyło tylko na sezon:kwasny: