Christiano Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Początek dnia udany zakutasiłeś? wiadoma sprawa, że kto z rana popieprzy to ma dzień lepszy Nie, to nie to
kaju Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Początek dnia udany zakutasiłeś? wiadoma sprawa, że kto z rana popieprzy to ma dzień lepszy Nie, to nie to no wiesz co? żeby z rana skórą ruszać trzeba mieć ludzi od tego ---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ---------- Pytanie. Ma ktoś schemat którędy idą kable od czujnika otwarcia maski? Wisko mi prześrutowało, zostały mi odcinki 10cm kabli przy zamku maski, ale dalej pod autem nic totalnie nie widzę...
Christiano Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Początek dnia udany zakutasiłeś? wiadoma sprawa, że kto z rana popieprzy to ma dzień lepszy Nie, to nie to no wiesz co? żeby z rana skórą ruszać trzeba mieć ludzi od tego To też nie to Kupiłem coś fajnego do auta a teraz kończę mękę ze zmianą MCE
serfin Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Ktos nie wiem kto czarna B6 w sedanie na forumowych tablicach byl dzis w Ełku na Mazurach chyba podpadl bo do Komendy Policji udal sie czasu nie bylo bo bym podszedl i zagadal
Ra4al Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Pytanie. Ma ktoś schemat którędy idą kable od czujnika otwarcia maski? Wisko mi prześrutowało, zostały mi odcinki 10cm kabli przy zamku maski, ale dalej pod autem nic totalnie nie widzę... Wiązka od czujnika otwarcia maski ma swą wtyczkę gdzieś pod lewą lampą . Trzeba ją wyjąć i możliwe że też trzeba będzie się pozbyć podstawki pod tę lampę i wtedy już znajdziesz.
kaju Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Pytanie. Ma ktoś schemat którędy idą kable od czujnika otwarcia maski? Wisko mi prześrutowało, zostały mi odcinki 10cm kabli przy zamku maski, ale dalej pod autem nic totalnie nie widzę... Wiązka od czujnika otwarcia maski ma swą wtyczkę gdzieś pod lewą lampą . Trzeba ją wyjąć i możliwe że też trzeba będzie się pozbyć podstawki pod tę lampę i wtedy już znajdziesz. lewa lampa out i pod ślizgiem, tak? tylko jakim cudem wiskoza to prześrutowała po pasie przednim widziałem, że na dół idą jakieś blaszki i pasowałoby, żeby właśnie tam to leciało, ale dzięki za info , idę zerknąć
Christiano Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Czy zwykłym kablem Viaken KKl (czy jakoś tak) można kasować błędy air bag?
siwy2326 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Czy zwykłym kablem Viaken KKl (czy jakoś tak) można kasować błędy air bag? Nie jestem pewien ale chyba nie.VCDS napewno.
serfin Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Dzieki Krzychu raz jeszcze za ogromna pomoc przy ogarnieciu hebli, daj znaka jutro z tym oparciem to jak cos zapadlbym kolo 17-18ej zrobilem jazde testowa i jest GiTT,
Christiano Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Gdzieś kiedyś czytałem że można przez to uwalić kabel albo w co nie wierzę poduszki mogą wystrzelić.. w sumie to chcę bład skasować w passacie znajomego także mała strata ale nie wiem czy się brać za to czy odpuścić. Zawsze jak skanuje swoje auto to poduszki mam odhaczone.
serfin Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Jak mi zwykly kabel i VCDS Lite nie ogarnie bledow airbagow to poczekam chyba do zimy na ich kasacje chyba ze po odlaczeniu aku, wyjeciu foteli, podlaczeniu aku bez siedzisk a nastepnie ich podlaczenie nie spowoduje bledow?
Christiano Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 U niego jest takie coś że kiedyś wystrzeliła mu w siedzeniu kierowcy. Lada dzień ma dostać inną no i teraz problem skasowania błędu. Próbować moim kablem czy jechać gdzieś i zapłacić. A może jak podepnie dobrą to błąd sam zniknie?
siwy2326 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Dzieki Krzychu raz jeszcze za ogromna pomoc przy ogarnieciu hebli, daj znaka jutro z tym oparciem to jak cos zapadlbym kolo 17-18ej zrobilem jazde testowa i jest GiTT, Nie ma problemu,starałem sie Sprawdze tylko jakie to fotele i sie odezwę
matibati2 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 wtyczka jest pomiedzy wiatrakiem klimy a wentylatorem, od dolu
jozek726 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 AUDI A4 2003/04r. S-LINE, BOSE, XENON, SKÓRY !! (4434252221) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kolor :evil::evil:
Artur82 Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 ---------- Post dopisany at 06:26 ---------- Poprzedni post napisany at 06:19 ---------- AUDI A4 2003/04r. S-LINE, BOSE, XENON, SKÓRY !! (4434252221) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.kolor :evil::evil: ze zdjęć naprawdę jest lalka! :slina:no i sedanik
Rekomendowane odpowiedzi