Opublikowano 10 Września 201411 l jak led to biorę od razu [emoji1] Józek tak dobrze to nie ma. Ale mysle ze ta cena jest dbd nawet za zwykłego RNSE . od ktorego roku Led RNS wychodził?
Opublikowano 10 Września 201411 l Mam pytanko ,zapala mi się kontrolka ESP i wywala błąd 00526 brake light switch-f ,czy to czujnik stopu do wymiany?skasuj i zobacz co bedzie. c**j was strzeli za pare dni jak wam powiem za ile u mnie siądzie led
Opublikowano 10 Września 201411 l Mam pytanko ,zapala mi się kontrolka ESP i wywala błąd 00526 brake light switch-f ,czy to czujnik stopu do wymiany?skasuj i zobacz co bedzie. c**j was strzeli za pare dni jak wam powiem za ile u mnie siądzie led Chyba lampka w podsufitce
Opublikowano 10 Września 201411 l Heh jestem wielki, udało mi się usunąć błędy powodujące świecenie Check Engine . Tylko jak odłączę akumulator i podłącze to wracają i znów trzeba je usuwać... Ale ogólnie jak na razie SWAP można zaliczyć do udanych .
Opublikowano 10 Września 201411 l Kto wystawi mi coś na eBayu ? kopsnij p.w. lub napisz na FB do mnie a ja mam Ci w kumplach na FB ? PW Kaju
Opublikowano 10 Września 201411 l w kumplach raczej nie ale tu jestem : https://www.facebook.com/groups/1532886183611737/
Opublikowano 10 Września 201411 l czemu nie działa żaden link w spojlerze u góry? zobacz kto ostatni edytował
Opublikowano 10 Września 201411 l czemu nie działa żaden link w spojlerze u góry? zobacz kto ostatni edytował
Opublikowano 10 Września 201411 l czemu nie działa żaden link w spojlerze u góry?zobacz kto ostatni edytował zaraz tam zajrzę, tylko syna uśpie.
Opublikowano 10 Września 201411 l czemu nie działa żaden link w spojlerze u góry?zobacz kto ostatni edytował zaraz tam zajrzę, tylko syna uśpie. uśpisz, czy położysz spać?
Opublikowano 10 Września 201411 l Linki mi chodzą, nie chodzi bodajże jeden, chyba, że chodzi Wam o spojler - bo tam jest totalny meksyk zarówno z odnośnikami, jak i z linkami fotek, które po prostu wygasły...