Opublikowano 11 Września 201411 l Naklejka z tabelą ciśnień powinna być z lewej strony ,z prawej airbag,albo mi się wydaje albo decha z góry jest szara ,a wszystko poniżej czarne Edytowane 11 Września 201411 l przez greg2505
Opublikowano 11 Września 201411 l Czyli odradzacie zainteresowanie tym autem?Na tą listwę zwróciłem uwagę, ale maski z błotnikiem nie zauważyłem.Grzane siedzenia i tempomat sobie dołożę, a resztę to zobaczę czy bym dokładał.Budżet na samo auto to 20k zł, więc może coś lepszego wynajdę
Opublikowano 11 Września 201411 l Panowie potrzebny nr zacisków pod tarcze 320 chyba że ty Waldek masz jakiś ładny kompletMordo wpisz na allegro zacisk a6 c6. Ostatnio po 50zl/szt znalazlem:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 11 Września 201411 l Panowie potrzebny nr zacisków pod tarcze 320 chyba że ty Waldek masz jakiś ładny kompletMordo wpisz na allegro zacisk a6 c6. Ostatnio po 50zl/szt znalazlem:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 I z tego co kojarzę to one w całości są nie trzeba jarzma?A zamówiłem na ten tył jarzma powinno być jutro z hurtowni 85zl za sztukę. Czyli odradzacie zainteresowanie tym autem? Na tą listwę zwróciłem uwagę, ale maski z błotnikiem nie zauważyłem. Grzane siedzenia i tempomat sobie dołożę, a resztę to zobaczę czy bym dokładał. Budżet na samo auto to 20k zł, więc może coś lepszego wynajdę Wyślij mi na pw VIN z tego auta to Ci dokładnie sprawdzę co to za auto i jaka produkcja [emoji2]
Opublikowano 11 Września 201411 l Panowie potrzebny nr zacisków pod tarcze 320 chyba że ty Waldek masz jakiś ładny kompletMordo wpisz na allegro zacisk a6 c6. Ostatnio po 50zl/szt znalazlem:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 I z tego co kojarzę to one w całości są nie trzeba jarzma?A zamówiłem na ten tył jarzma powinno być jutro z hurtowni 85zl za sztukę. Czyli odradzacie zainteresowanie tym autem? Na tą listwę zwróciłem uwagę, ale maski z błotnikiem nie zauważyłem. Grzane siedzenia i tempomat sobie dołożę, a resztę to zobaczę czy bym dokładał. Budżet na samo auto to 20k zł, więc może coś lepszego wynajdę Wyślij mi na pw VIN z tego auta to Ci dokładnie sprawdzę co to za auto i jaka produkcja [emoji2]No przeważnie są z jarzmami:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 11 Września 201411 l Oki to dziś będę szukał. Chyba ze ty cos znajdziesz to podeślij linka na pw
Opublikowano 11 Września 201411 l http://allegro.pl/audi-a6-c6-4f0-06-r-3-0-tdi-zacisk-prawy-przod-i4509794677.html
Opublikowano 11 Września 201411 l Panowie potrzebny nr zacisków pod tarcze 320 chyba że ty Waldek masz jakiś ładny kompletMordo wpisz na allegro zacisk a6 c6. Ostatnio po 50zl/szt znalazlem:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 I z tego co kojarzę to one w całości są nie trzeba jarzma?A zamówiłem na ten tył jarzma powinno być jutro z hurtowni 85zl za sztukę. Czyli odradzacie zainteresowanie tym autem? Na tą listwę zwróciłem uwagę, ale maski z błotnikiem nie zauważyłem. Grzane siedzenia i tempomat sobie dołożę, a resztę to zobaczę czy bym dokładał. Budżet na samo auto to 20k zł, więc może coś lepszego wynajdę Wyślij mi na pw VIN z tego auta to Ci dokładnie sprawdzę co to za auto i jaka produkcja [emoji2] Ok, dzięki. Jak tylko sprzedający mi go wyśle, to od razu go Ci napiszę
Opublikowano 11 Września 201411 l http://allegro.pl/audi-a6-c6-4f0-06-r-3-0-tdi-zacisk-prawy-przod-i4509794677.htmlI to jest kompletnie nic więcej nie musze do tego kupić prócz tarcz i klocków.
Opublikowano 11 Września 201411 l http://allegro.pl/audi-a6-c6-4f0-06-r-3-0-tdi-zacisk-prawy-przod-i4509794677.htmlI to jest kompletnie nic więcej nie musze do tego kupić prócz tarcz i klocków. Tak. Oczywiście klocki i tarcze nabędziesz u mnie w zastrzaszająco niskiej cenie
Opublikowano 11 Września 201411 l Co do tego auta to fotele sporty mi tu nie pasują do reszty. A po szybkim przeglądnięciu aut z alle to faktycznie przynajmniej do 2003 wlepa była od pasażera.
Opublikowano 11 Września 201411 l http://allegro.pl/audi-a6-c6-4f0-06-r-3-0-tdi-zacisk-prawy-przod-i4509794677.htmlI to jest kompletnie nic więcej nie musze do tego kupić prócz tarcz i klocków. Tak. Oczywiście klocki i tarcze nabędziesz u mnie w zastrzaszająco niskiej cenie Oki załatwię zaciski a później będę pisał. Możesz na pw napisać mi ile z klocki i tarcze
Opublikowano 11 Września 201411 l http://allegro.pl/audi-a6-c6-4f0-06-r-3-0-tdi-zacisk-prawy-przod-i4509794677.htmlI to jest kompletnie nic więcej nie musze do tego kupić prócz tarcz i klocków. Ja Ci moje sprzedam
Opublikowano 11 Września 201411 l Nie, to z TTRS ale będzie u mnie w B7 Przy moich małych kołach to bym musiał same zaciski włożyć bez tarcz
Opublikowano 11 Września 201411 l Nie, to z TTRS ale będzie u mnie w B7 Przy moich małych kołach to bym musiał same zaciski włożyć bez tarcz Nic tylko zmienić koła
Opublikowano 11 Września 201411 l Nie, to z TTRS ale będzie u mnie w B7 Przy moich małych kołach to bym musiał same zaciski włożyć bez tarcz Nic tylko zmienić koła No tak szukam jakiś 17 i tak na zime