kaju Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kurfa Bielun - to ja Cię miałem za Kumpla a Ty mi wbijasz nóż w plery ?! To z Twoją Siostrą to była pomyłka ... nie wiedziałem że to Twoja Siorka ... spoko panowie. przy tych Waszych romansach to chwila moment i któraś z Waszych żon podeśle Wam takie zdjęcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 pokombinowałem i rozłączenie blutka z sony ericssonem pomogło połączyłem się galaxy s4 i powiązałem ale zobaczymy jak będzie jutro czy będzie wszystko banglalo przy wsiadaniu do auta jak nie to będzie trzeba wykorzystać rozwiązanie hammera W adaptacjach BT musisz zmienić wykrywanie i częstotliwości łączenia wtedy wszystko zatrybi. Rnse niema wpływu na BT a jest wogóle tak możliwość bo nigdy na ten temat nie słyszałem, opisane to na forum gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ma ktoś na sprzedaż śrubę do przykręcania odbojów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Jako, że wykombinowałem białe felgi na zimę muszę zrobić coś z dekielkami bo dostałem "szare" Pytanie czy pójdzie to okleić folią biała albo biała carbon co tam uda się kupić na allegro? Kółko trochę małe i obawiam się, że nie pójdzie tego wystarczająco dobrze ponaciągać aby nie było "zmarszczek". Próbował ktoś już oklejać małe dekielki? Lub jakiś inny pomysł? Edytowane 2 Grudnia 2014 przez darooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Oj chyba tylko malowanko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 pokombinowałem i rozłączenie blutka z sony ericssonem pomogło połączyłem się galaxy s4 i powiązałem ale zobaczymy jak będzie jutro czy będzie wszystko banglalo przy wsiadaniu do auta jak nie to będzie trzeba wykorzystać rozwiązanie hammera W adaptacjach BT musisz zmienić wykrywanie i częstotliwości łączenia wtedy wszystko zatrybi. Rnse niema wpływu na BTa jest wogóle tak możliwość bo nigdy na ten temat nie słyszałem, opisane to na forum gdzieś?Vcdesem w adaptacjach zmienia się, tylko musiałbym sprawdzić cm i na ile. Ale skoro polaczyles się to powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 no połączyło zobaczymy jak nie pomoże to najwyżej w tej sprawie będę się do ciebie odzywał dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 pany zgłupiałem...nie mogę wsadzić do siebie klimatronic 2din do fabrycznego tunelu 2din. Swój poprzedi klimatronic 2dni sprzedałem, teraz chce zamontować inny i ni uja nie wiem jak to zamontować żeby nie porysować tunelu. Tak jakby na bokach był za szeroki i próbując pod każdym kątem go umieścić nie chce przejść przez boki tunelu. WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ehhh ja mój kanał musze wymienić taki już zapyziały . Nie zwracałem na niego nigdy uwagi i poniszczyłem a teraz mnie razi :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dwie wizytowki na boki zeby nieporysowac i wsadzaj jak 2 din musi wlesc no właśnie nie daje rady przejść przez boki tunelu, jest za szeroki, musiałbym chyba rozciągnąć tunel i cisnąć na chama. Poprzedni panel wylazł z dużym luzem więc coś mi nie gra. taki panel próbuje zamontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak 16 stopni 1 din to za stówke łykne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Przeciez to 1din to jak go tam chcesz bez problemow wcisnac - roznica ok 18mm Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Stichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 To jest 1din na 100 procent ma taki sam nr jaki mój poprzedni panel (2din), więc o co kurde biega , ktoś przełożył środek do klimatrona 1din? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Przeciez nr jest na tylnej obudowie nie na panelu. Ktos przlozyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Jak chcesz fotki do potwierdzenia to moge podeslac - BM - mam 1din i 2din Sprawdzilem na rozpisce 8E0 820 043 AH - min temp 16oC - 2 DIN z grzanymi fotelami + czujnik jakosci powietrza , produkcji 2004 Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Stichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ciekawe jaki jest faktycznie . Jeśli 16 i grzeje tylna szyba daje 150 hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Podepnij do auta vcds i bedzie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi