Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Kurna zamiast butować gaz to od kąd mam 320 to butuje hamulec do dechy hahaha
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l cwiara mam flaszkę dla Ciebie... Wracając do Bieluna - Tyś SE chyba zapomniał żeś mi zapłacił za graty których Ci jeszcze nie wysłałem ...
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l cwiara mam flaszkę dla Ciebie... Wracając do Bieluna - Tyś SE chyba zapomniał żeś mi zapłacił za graty których Ci jeszcze nie wysłałem ... Uśmiech na który pewnie niejedna małolata poleciała:D
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l cwiara mam flaszkę dla Ciebie... Wracając do Bieluna - Tyś SE chyba zapomniał żeś mi zapłacił za graty których Ci jeszcze nie wysłałem ... Łapówka?
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l cwiara mam flaszkę dla Ciebie... Wracając do Bieluna - Tyś SE chyba zapomniał żeś mi zapłacił za graty których Ci jeszcze nie wysłałem ... Nawet nie próbuj .. o 10 kg proszku nie wspomnę
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Kurna zamiast butować gaz to od kąd mam 320 to butuje hamulec do dechy hahaha Kup DS`y to przez szybe wylecisz
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l pany może ktoś podać jakaś rozpiskę modułów bluetooth do a4 b6 które obsługują galaxy s4 bo mam problem z podłączeniem się do auta po zmianie tela?
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Ja kiedyś w stacji mulimedialnej w b5 miałem problem z se a z nokią hulało. Wtedy pomógł upgrade softu blue w stacji . W module blu w audi nie wiem czy to możliwe wiec kombinuj raczej z komem . Nie ma u wujka gogle nic na ten temat? Edytowane 1 Grudnia 201411 l przez bongod
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Może zrób jakiś update w rnse . Ale nie wiem czy on ma wpływ na moduł bluetoo czy on ma osobne wewnetrzne oprogramowanie z brakiem dostępu z zewnątrz .
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l W adaptacjach BT musisz zmienić wykrywanie i częstotliwości łączenia wtedy wszystko zatrybi. Rnse niema wpływu na BT