Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jakieś 2tyg temu wysłałem kandydaturę, kiedy mogę liczyć na rozpatrzenie ? [emoji5]️

Najpierw popraw foto w podpisie bo jest niezgodne z regulaminem :whistling:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kiepska jakość tego produktu - nie jest wierną kopią ori mocowań. Kołki są nieprawidłowo wyprofilowane, za długie (trzeba używać dodatkowych podkładek). Spinki mają za małe otwory. Profile po stronie dokręcanej mega szybko się przekręcają. Generalnie - nie polecam.

Opublikowano

Pany znalazłem coś takiego:

http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3217143435341-RP150110-oslona-silnika|skrzyni.html

Czy to można uznać za zamiennik elementów montażowych osłony silnika i skrzyni w naszych audicach?

Ktoś coś?

Przecież podałem Ci link jakie warto kupić.

Na allegro znajdziesz ten zestaw taniej > http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3235193017221-ROM_90200-spinka-tapicerska.html tylko kup dwa jeśli chcesz przymocować osłonę skrzyni.

Opublikowano (edytowane)

http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3217143435341-RP150110-oslona-silnika|skrzyni.html

Czy to można uznać za zamiennik elementów montażowych osłony silnika i skrzyni w naszych audicach?

Ktoś coś?

tylko to nie jest komplet dla mnie bo to tylko do osłony silnika jest a ja mam też osłonę skrzyni. Brakuje ze 3 śrubek.

edit.

byłeś szybszy:D a do czego są te czarne "kapturki?

Edytowane przez RicS3
Opublikowano

Ktoś coś?

tylko to nie jest komplet dla mnie bo to tylko do osłony silnika jest a ja mam też osłonę skrzyni. Brakuje ze 3 śrubek.

edit.

Te czarne masz do mocowania "spoilerków" z nadkolem i osłoną.

Mam taki zestaw u siebie chyba z pół roku i wszystkie elementy na swoim miejscu, a ori spinki za każdym razem któreś brakowało jak podnosiłem auto..

Opublikowano

Ktoś coś?

edit.

Te czarne masz do mocowania "spoilerków" z nadkolem i osłoną.

Mam taki zestaw u siebie chyba z pół roku i wszystkie elementy na swoim miejscu, a ori spinki za każdym razem któreś brakowało jak podnosiłem auto..

ok to dzięki w takim razie kupuje dwa te zestawy:) rozumiem, że wszystkie blaszki i z osłony i z karoserii muszę wymienić na te z zestawu?
Opublikowano

Tak

Opublikowano

Szybkie pytanie, bo nie wiem czy samochód do garażu wstawiać. Czy z błędem o przytkanym katalizatorze można jeździć i nic sie nie stanie? Mówie tu o kilkunastu dniach

Opublikowano

Komu kiera z a4 b7 s-lin z poduchom ?

99695e32be02427amed.jpg4
Dla zainteresowanych postaram sie o lepsze fotki.
Opublikowano

Poduszka z A4 B7 s-line podejdzie do kierownicy A4 B7, nie s-line tylko normalnej, ale też 3-ramiennej? Czy jest jakaś różnica między kierownicą s-line, a "normalną"?

Opublikowano

Poduszka z A4 B7 s-line podejdzie do kierownicy A4 B7, nie s-line tylko normalnej, ale też 3-ramiennej? Czy jest jakaś różnica między kierownicą s-line, a "normalną"?

To ta sama poduszka ;)

Opublikowano

:hi:

upiekłaś mi pierniczki?

Powiem tak - jak nie urok, to sr.... Dosyć przygód jak na dziś

Nie ma na to czasu

Opublikowano

Ty to cały jesteś poduszka s-line :grin:

Opublikowano

Bartku oliwe do multi masz jeszcze do odsprzedania? ;)

Opublikowano

Jak będzie potrzebna...

Opublikowano

Jak będzie potrzebna...

Powoli zbliża się 60kkm..

Opublikowano

Jak będzie potrzebna...

Powoli zbliża się 60kkm..

Oficjalnie, będąc w programie VW nie mogę odsprzedawać towaru ale wiesz... ;) Dasz znać to coś uszykuję.