Opublikowano 24 Grudnia 201411 l Jak to w końcu jest z felgą od rs4 b7 et 29? Wchodzą przy glebie?? Bieniek, Tobie też najlepszego
Opublikowano 24 Grudnia 201411 l Jak to w końcu jest z felgą od rs4 b7 et 29? Wchodzą przy glebie?? Bieniek, Tobie też najlepszego On i tak nie przemówi dziś ludzkim głosem
Opublikowano 24 Grudnia 201411 l Jak to w końcu jest z felgą od rs4 b7 et 29? Wchodzą przy glebie?? Bieniek, Tobie też najlepszego On i tak nie przemówi dziś ludzkim głosem Ty uważaj żeby klienci dzisiaj nie dzwonili:decayed:Tapnięte z SGS5
Opublikowano 24 Grudnia 201411 l Typoszczak bmw wyskoczył bokiem ja w krawęznik odbiłem milimetry od słupa . Tak więc w styczniu przy okazji rezania quattro wpadnie pewnie pare wahaczy oby nie magiel . masz tak paskudne fele to się nie dziw że takie rzeczy się dzieją Myślisz że sama chciała sepuku popełnić?
Opublikowano 24 Grudnia 201411 l wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i szczęścia Panowie i Panie! :-) Naciapane z Zetki
Opublikowano 24 Grudnia 201411 l O ja pier... od stołu nie mogłem wstać tak się na żarłem... ale po pasterce coś trzeba będzie przechylić Edytowane 24 Grudnia 201411 l przez wladi
Opublikowano 24 Grudnia 201411 l Daleko nie masz do kosciola Nawet jak nogi odmówią posłuszeństwa to dojdziesz
Opublikowano 24 Grudnia 201411 l Wszystkiego dobrego Panowie i Panie:) zdrowia i radości dla wszystkich:)
Opublikowano 24 Grudnia 201411 l Daleko nie masz do kosciola Nawet jak nogi odmówią posłuszeństwa to dojdziesz Cwiartunia właśnie że mam bo we Władku siedzę
Opublikowano 24 Grudnia 201411 l masz tak paskudne fele to się nie dziw że takie rzeczy się dzieją Paczta hejter z mini avusami się odezwal:decayed:Tapnięte z SGS5