Opublikowano 26 Stycznia 201511 l Panowie czy obudowa lamp xenonowych różni się czyms od lamp zwykłych ? Chce kupic lampe i przełożyć bebechy (mam xenon) i nie wiem czy kazda obudowa podejdzie.. [emoji14] Sama obudowa się nie różni dopiero bi się różni naciepane z GT-I9195
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l Secio ale już jest dobrze +4' i śnieg uj trafia , rano chcieli mnie zaebac jak dużym wyjechałem i na naczepie 20 cm śniegu było,Katowice Tychy w śnieżnycy za mną jechali
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l No nie wątpię no ale co masz zrobić z drabina po naczepie latac naciepane z GT-I9195
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l Cóż to jest problem ale jeszcze większy jak z takiej naczepy śnieg i lód spier....... się na jakiś pojazd jadący za i tu mamy gotowa w najlepszym wypadku kolizje a w najgorszym wypadek i ofiary śmiertelne. Kto nie doświadczył ten może mądrzyć sie wysłane z Galaktycznej S5
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l Panowie czy obudowa lamp xenonowych różni się czyms od lamp zwykłych ? Chce kupic lampe i przełożyć bebechy (mam xenon) i nie wiem czy kazda obudowa podejdzie.. [emoji14] Sama obudowa się nie różni dopiero bi się różninaciepane z GT-I9195 czyli bez problemu przełoże bebechy z moich xenonów do każdej obudowy ? A z ciekawosci czym się różni obudowa od bi-xenonu ? moze watro by odrazu zainwestowac ?
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l Panowie czy obudowa lamp xenonowych różni się czyms od lamp zwykłych ? Chce kupic lampe i przełożyć bebechy (mam xenon) i nie wiem czy kazda obudowa podejdzie.. [emoji14] Sama obudowa się nie różni dopiero bi się różninaciepane z GT-I9195 czyli bez problemu przełoże bebechy z moich xenonów do każdej obudowy ? A z ciekawosci czym się różni obudowa od bi-xenonu ? moze watro by odrazu zainwestowac ? Różni się tyłem i miejscem przykrecania przetwornicy oraz tym ze jest jedną klapka duża a nie dwie małe naciepane z GT-I9195
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l Panowie czy obudowa lamp xenonowych różni się czyms od lamp zwykłych ? Chce kupic lampe i przełożyć bebechy (mam xenon) i nie wiem czy kazda obudowa podejdzie.. [emoji14] Sama obudowa się nie różni dopiero bi się różninaciepane z GT-I9195 czyli bez problemu przełoże bebechy z moich xenonów do każdej obudowy ? A z ciekawosci czym się różni obudowa od bi-xenonu ? moze watro by odrazu zainwestowac ? To nie prawda. Inny jest spód lampy. Zeby założyć przetwornicę trzeba wycinać sobie otwór żeby ją włożyć.
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l pany zamowi mi ktos cos w aso mala rzecz przelew zrobie odrazu, u mnie w uk kosztuje prawie 2x tyle co w pl?
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l panowie da radę gdzieś kupić tą czarną naklejkę na zderzak s-line tył do diesla 1.9tdi bo niebawem będę malował? czy jedynie docięcie folii w czarnym macie zostaje?
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l panowie da radę gdzieś kupić tą czarną naklejkę na zderzak s-line tył do diesla 1.9tdi bo niebawem będę malował? czy jedynie docięcie folii w czarnym macie zostaje?W Aso kupisz
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l Znasz może numer do s-line diesel czyli bez wydechow?Daj spokój narazie zaraz będziesz miał dwa wyloty w zderzaku uwierz
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l Panowie da się jakoś zakodować autoryglowanie drzwi po ruszeniu auta? jeśli tak to gdzie i jak? Edytowane 26 Stycznia 201511 l przez jedrekx
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l Panowie da się jakoś zakodować autoryglowanie drzwi po ruszeniu auta? jeśli tak to gdzie i jak? Moduł komfortu --> CODING07 ---> dodajesz do wartości istniejącej +32 i zapisujesz - nie ma za co jakby co to łapaj: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/79296-lista-modulow-komfortu-z-opisem-funkcji/
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l Panowie da się jakoś zakodować autoryglowanie drzwi po ruszeniu auta? jeśli tak to gdzie i jak? Moduł komfortu --> CODING07 ---> dodajesz do wartości istniejącej +32 i zapisujesz - nie ma za co jakby co to łapaj: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/79296-lista-modulow-komfortu-z-opisem-funkcji/ W każdym aucie tak można zrobić?
Opublikowano 26 Stycznia 201511 l Panowie da się jakoś zakodować autoryglowanie drzwi po ruszeniu auta? jeśli tak to gdzie i jak? Moduł komfortu --> CODING07 ---> dodajesz do wartości istniejącej +32 i zapisujesz - nie ma za co jakby co to łapaj: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/79296-lista-modulow-komfortu-z-opisem-funkcji/ jak zwykle jesteś niezastąpiony