Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uszanowanko Ma ktoś w posiadaniu szablon obrysu lamp przednich USa? Kolega chce pomodzić lampy i by się przydał Klapa US już jest
Do B6 szablon nie jest potrzebny. Dotnie sobie folie po znakach(prążkach) na lampie.
Tyle, że folia szału nie robi. I dawno jej już nie mam,

Ok, dzięki. Pokombinujemy z pozycją USa i powinno na razie styknąć.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jaki jest nr zbiorniczka wody z uchwytem do osłony plastikowej która przychodi na d zbiorniczek wspomahania i spryskiwaczy

64b90b7fea561893m.jpg

Szerokość felgi 9J
• Odsadzenie ET 29

PANOWIE DOBRE TO PARAMETRY ?

Ja mam 8,5 ET29, to jest na równo z błotnikami bez dynstansów, no może z przodu kapkę wystają. Przy 9J z tyłu będzie ok, z przodu troszkę będzie wystawać

to jak mają 9j to będą więcej schowane do środka czy więcej będą wystawać ? zawsze mam z tym problem :facepalm:

wydaje mi się że ta różnica 0,5J rozłoży się centralnie. U mnie na sprężynach S-line nic nie obciera ;)

Tak to wyglądało u mnie 9" et 30 z tyłu 225/35 po rolowaniu nie tarło, przód wykręcona śrubka z nadkola rolowane nadkola opona 215.35 przy skrecaniu tarło

7e36429b92f9215bm.jpg 69e5844300aa32dam.jpg

Opublikowano

Kaju nie piertol bo zaraz wytartym wałkiem dostaniesz....ps. grozisz mi :huh:?

Wandej ja tam nie wiem gdzie ty po 22 dorabiasz i mało mnie to interesuje :grin: :grin:

Opublikowano

Pany jak sprawdzić jaki mam nacisk na przednią oś?

Chce kupić springi H&R do 4x4 i tam są wyszczególnione w katalogu 2 typy

bis 1140 kg zulässige Vorderachslast (I) : 29 368-1 VA

mehr als 1140 kg zul. Vorderachslast (II) : 29 368-2 VA

Mam klasę wagową 0JH czyli 8 kategoria.

Opublikowano

Jedz na stacje kontroli i niech sprawdza na wadze przednia oś.

Opublikowano

tylko tu chodzi raczej o dopuszczalny nacisk....

Opublikowano

Panowie, taka sytuacja:

Dzisiaj pojechałem do NAV-CARu w Gdańsku z zapytaniem o koszt wymiany gniazda anteny GPS w RNSe.

Odpwiedź kolesia zwaliła mnie z nóg - 500 zł :facepalm:

Aż mnie zamurowało. Zapytałem....50 zł, nie 500 zł ??? Na to koleś...500 zł, bo trzeba płytę wymieniać.

Sam nie wiem co o tym myśleć. Po krótkiej rozmowie dowiedziałem się również, że do GPSa musi być specjalny kabel, o który bardzo trudno i stąd taka cena.

Z drugiej zaś strony antena GPS na 5m kablu kosztuje 30 zł, a to nie jest odpowiedni kabel????

Poradźcie coś Panowie, może mieliście podobny problem :wink:

Opublikowano

Panowie jaki jest nr zbiorniczka wody z uchwytem do osłony plastikowej która przychodi na d zbiorniczek wspomahania i spryskiwaczy

64b90b7fea561893m.jpg

Szerokość felgi 9J

Odsadzenie ET 29

Ja mam 8,5 ET29, to jest na równo z błotnikami bez dynstansów, no może z przodu kapkę wystają. Przy 9J z tyłu będzie ok, z przodu troszkę będzie wystawać

to jak mają 9j to będą więcej schowane do środka czy więcej będą wystawać ? zawsze mam z tym problem :facepalm:

wydaje mi się że ta różnica 0,5J rozłoży się centralnie. U mnie na sprężynach S-line nic nie obciera ;)

Tak to wyglądało u mnie 9" et 30 z tyłu 225/35 po rolowaniu nie tarło, przód wykręcona śrubka z nadkola rolowane nadkola opona 215.35 przy skrecaniu tarło

Co masz na mysli "po rolowaniu"?
Opublikowano

Armi ty malowałeś swoje bbsy?

Tak, kupiłem je białe ale malowałem (malowanie systemowe) u naszego niegdyś klubowego kolegi Michała.

http://felgi-profil.pl/regeneracja_felg/

Edytowane przez Armi

Opublikowano

64b90b7fea561893m.jpg

Szerokość felgi 9J

Odsadzenie ET 29

Poszerzaniu błotników rolką.

Opublikowano

tylko tu chodzi raczej o dopuszczalny nacisk....

Tabliczka znamionowa prawde Ci powie.

Opublikowano

1.9 w manualu na 99% będzie do 1140kg

podziękował, w takim razie potrzebuje H&R czerwonych 29368-1 , tamte z nr 29368-2 są niebieskie i od 1140kg i akurat miałem je w fajnej cenie do wyrwania ........

Opublikowano

64b90b7fea561893m.jpg

Szerokość felgi 9J

Odsadzenie ET 29

Poszerzaniu błotników rolką.

Ile taka impreza kosztuje i jak to sie odbywa?
Opublikowano

Robiłem to sam, trochę nagrzewałem lakier opalarką a maszynke miałem od kumpla z DE

dd80de36c613657em.jpg

Edytowane przez hiszpan123

Opublikowano

podziękował, w takim razie potrzebuje H&R czerwonych 29368-1 , tamte z nr 29368-2 są niebieskie i od 1140kg i akurat miałem je w fajnej cenie do wyrwania ........

nówki czy używki ? A ile to obniżają ? - 35 mm ?

Edytowane przez jozek726

Opublikowano

Turzol nie bierz h&r chyba ze gwint. Twarde okrutnie i tył skacze jak zaba

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

nówki czy używki ? A ile to obniżają ? - 35 mm ?

-40mm, prawie nówki miałbym za mniej niz 400pln.

Wandej to jakie kupić żeby siadło podobnie jak H&R? Eibach?

Opublikowano

Prokit masz -30 i -35 p/t a sportline masz -45 -50 p/t i na pewno będą bardziej komfortowe. Prokit to 560zl bodajże za nowki i sportline maks 600zl

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

-40 na zawieszeniu 1 BE ciekawe jak by wyglądało :eusathink: