Opublikowano 4 Lutego 201511 l aaaa no to działaj, ja skończyłem kąpać tunel - cała struktura gumowa która była brzydka brudna i c**jowa poszła w kanał - teraz tunel jest czyściutki i jaśniutki Jak go wymyje to zejdzie ta gumowa powloka?ja wymyłem ale miejscami jeszcze została - atakujesz to druciakiem kuchennym i wrzątkiem - schodzi aż miło z licznikiem przejebane miałem, dopiero wylazł jak zdjąłem półkę pod kierownicą i go wypchałem... mefju Ty i tak do buzi weźmiesz tak btw skończone: i wpadł climatron pod grzane d*py: jaram się jak dziecko bateryjką Ogółem menu na FISie wskoczyło mi bez kodowania Domin mówi, że nie jest to normalne... Ktoś też tak miał?
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Pany gdzie can bus w obd? Bo do radia chcę pociągnąć. W gnieździe obd nie znajdziesz go.
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Czy k line . A gdzie tego szukać? Cany z licznika juz mam i wyświetla na fisie ale vag radia nie widzi .
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Czy k line . A gdzie tego szukać? Cany z licznika juz mam i wyświetla na fisie ale vag radia nie widzi . wtyk diagnostyczny pin15
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Dzięki wielkie jutro się nim zajmę . Concert 3 nie dość że lepiej gra od 2 to i stacje lepiej zbiera . O wyglądzie nie wspomnę . Jak miałem adapter aux w zmieniare w concert 2 to i w 3 zabangla?
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Dzięki wielkie jutro się nim zajmę . Concert 3 nie dość że lepiej gra od 2 to i stacje lepiej zbiera . O wyglądzie nie wspomnę . Jak miałem adapter aux w zmieniare w concert 2 to i w 3 zabangla? w cIII podłączasz 3 kable ,nie potrzebny emulator,na wlepce radia jest wyszczególnione aux http://elsegra.com/Car%20pinouts/Audi.htm AUDI CONCERT EU B7 SOLO
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Dzięki wielkie jutro się nim zajmę . Concert 3 nie dość że lepiej gra od 2 to i stacje lepiej zbiera . O wyglądzie nie wspomnę . Jak miałem adapter aux w zmieniare w concert 2 to i w 3 zabangla? rns-e miałby lepszy wygląd
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Panowie rzućcie okiem na stan i czy warto bo się napaliłem na sufit http://allegro.pl/audi-a4-b6-podsufitka-czarna-komplet-avant-lampka-i5018804589.html
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Potwierdzam co mówi biggman przy dekorach 1NK nie widać w ogóle światełka sam to przerabiałem znalazłem na to lekarstwo... wywaliłem je i włożyłem soul ale na lato coś się pomyśli Wiec potwierdza sie ze to wina dobrze dopasowanych dekorów, trzeba bedzie pokombinowac Edytowane 4 Lutego 201511 l przez biggman
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Kajak to kiedy auto odpali? tasz jaździ ciągle a Tobie żółtki już przesłali tą palete?
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Kajak to kiedy auto odpali? tasz jaździ ciągle a Tobie żółtki już przesłali tą palete? Od chińczyków tylko wałki do 2.5tdi Pany a kubecznik ma ktos sprawny dla mnie? Podswietlany no chrom