Opublikowano 23 Lutego 201511 l Mordy hak sprawdzić jaki mam kolor foteli? Bo juz mi banie ryja kupujący czy to swing czy soul a ja nie wiem Tapnięte z SGS5
Opublikowano 23 Lutego 201511 l Siemanko Jak tam niedzielne reznako ? Ja korzystając z wiosny za oknem w końcu normalnie umyłem i ogarnąłem autko, teraz aż chce się jeździć Niedzielna praca w gówno się obraca W sumie fakt ale pogoda nie wybiera, a gówna to sie pozbyłem z auta bo cale było uwalone po naszej pieknej zimie
Opublikowano 23 Lutego 201511 l Ty chociaż masz co zakładać ogarniałeś kwestie samopoziomu?U mnie nawet to zaczęło dzialac:kox: Po 6 latach:bag: Domin się dotknął i zrobilTapnięte z SGS5
Opublikowano 23 Lutego 201511 l ja chcę trochę inaczej podłączyć. c**j, może w sobote... to już chyba jedenaste podejście pod tym tytułem [emoji23][emoji23][emoji23] mordo olej mi szykuj z filtrami i machajki, bo to już kilometry na zmiane Edytowane 23 Lutego 201511 l przez kaju
Opublikowano 23 Lutego 201511 l chłopaki do jak wysokiego rocznego przelotu zostawić sobie sprawdzoną benzyne 1.8T?a przy jakim rocznym zacząć sie rozgladac za dieslem?
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Eee mi sie wydaje, ze lekko ponad dycha to troche za malo na klekota, tym bardziej przy obecnych cenach paliw, bardziej bym powiedzial przedzial ~18 - 20 tysiecy i w gore. Edytowane 24 Lutego 201511 l przez KoJ@K
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Eee mi sie wydaje, ze lekko ponad dycha to troche za malo na klekota, tym bardziej przy obecnych cenach paliw, bardziej bym powiedzial przedzial ~18 - 20 tysiecy i w gore.Też tak sądzę ale robię 30 na lpg
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Ja do tej pory robiłem po 30-35kkm rocznie i niebawem ma się to zmienić na ok 20-25kkm i zaczynam się zastanawiać czy diesel będzie się dalej opłacał, czy może już szukać silnika na SWAP
Opublikowano 24 Lutego 201511 l No właśnie nie, nic się nie dzieje a odkąd wymieniłem szklanki i pompki to chodzi jak szwajcarski zegarek ale kusi mnie mocna benzyna i tak się zastanawiam czy diesel przy takich przebiegach jak moje będzie się opłacał.
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Też pojawia się w głowie taki plan ale jakoś specjalnie nie lubię dźwięku 4 cylindrowego diesla a i kłęby dymu za autem mnie nie rajcują
Opublikowano 24 Lutego 201511 l 20-25 to bym nie kombinowal ze zmiana, tym bardziej, ze masz "szwajcarski zegarek" Plusem ONa jest to, ze mimo podobnej ceny na stacji do Pb, to i tak zawsze mozna go miec jeszcze taniej (oczywiscie jesli zrodla sa pewne). A jak mocy brakuje to se zarzuc jakies GTB i bedzie git. choc nie powiem, bo jednak dzwiek fajnej Pb potrafi postawic wlosy na rekach.